figo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 sorry για ενα ακομη post για vista αλλα εχω βαλει εδω κ 2 μερες τα vista 5308 ολα καλα κ με την καρτα γραφικων κ με ολο γενικα το συστημα περα απο ενα προβλημα με την καρτα ηχου, καθε φορα που ειναι να κλεισει το Pc πεταει bsod αλλα αν κ αυτο ψιλοανεκτο δεν εχω καταφερει ακομα να κανω κ τα 4 ηχεια να δουλεψουν, μονο τα 2 μπροστα βγαζουν ηχο ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? η καρτα ηχου ειναι η creative sound blaster live 5.1 να πω πως με τους drivers των xp εχω μονο στερεο ηχο κ δε μπορω να κανω τα τεστ για quadraphonic κατεβαζοντας καποιους modded drivers στα τεστ ακουγονται κ τα 4 ηχεια αλλα παλι στο winamp παιζουν μονο τα 2, ο media player 11 δεν μπορει να αναπαραγει κανενα κομματι για να ξερω αν φταιει μονο το winamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 είσαι beta tester?αν ναι, τότε κάνε submit το bug στην microsoft.αν όχι, τότε νομίζω ότι το post σου αντιβαίνει τους κανόνες του forum (δε νομίζω να τα έχεις αγοράσει τα vista). Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Απρίλιος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 Beta testing κανει βρε το παιδί για να ενημερώσει την κοινοτητα του thelabs!!:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Απρίλιος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 'Οχι ρε φιλε Σωτηρη ειμαι beta tester απλως βαριομουν να ψαχνομαι με τα forum της mcsoft και εχω προβλημα επικοινωνιας με το error report k to update τα οποια δεν κανουν τπτ απολυτως... παντως αν θελετε μια μινι ενημερωση, χωρις να τρεχω καποιο προγραμμα χρησιμοποιουν 600-700 mb μνημης... :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από figoχωρις να τρεχω καποιο προγραμμα χρησιμοποιουν 600-700 mb μνημης... :confused: Φαντάσου να τρέξεις κανα photoshop, με ανοιχτό το WMP και τον firefox Αυτό κι αν είναι bug !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Ετοιμαστείτε.... 2GB για κανα office και 4GB για gaming.... Αυτά είναι.... Ποτέ μη σώσω και δω 3D desktop. Και η taskbar των XP μια χαρά είναι... Να καταργούσαν τουλάχιστον τη registry, να λεγα ότι κάτι σοβαρό έκαναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.