Jump to content

dual core 4200+ ή 7900GT

gdp77

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω έναν Athlon 64 3000+ @ 265x8.5 πάνω σε μια DFI lanparty Ultra-D και μια 6600GT.

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι πιο πολύ με WOW και μέσα στο Πάσχα μπορώ να διαθέσω 350 ...

Ερώτηση: Να πάρω μια 7900 GT ή στα ίδια χρήματα να χτυπήσω έναν dual core 4200+ ?

Για πείτε ιδέες με επιχειρήματα...

Ευχαριστώ.

7900gt. τον X2 θα τον παρεις σε μερικους μηνεσ με <200Ε. μολις βγει το ΑΜ2 θα δεις πολυ μεγαλη πτωση.

Eγώ στην θέση σου θα έπερνα επεξεργαστή και όσο για κάρτα αυτή που έχεις είναι πολύ καλή αν η οθόνη σου είναι 17'' και παίζεις στις ανάλογες αναλύσεις

Εγω θα επαιρνα την 7900 απλως γιατι θεωρω οτι μια ανβαθμιση στην καρτα θα σου προσφερει πολυ περισσοτερα σε games απο μια αναβαθμιση στον επεξεργαστη.Με τα επομενα $$$ παιρνεις και εναν opteron και εισαι αρχηγος;)

Αρχική απάντηση από ARVAS

7900gt. τον X2 θα τον παρεις σε μερικους μηνεσ με <200Ε. μολις βγει το ΑΜ2 θα δεις πολυ μεγαλη πτωση.

Oταν βγει το ΑΜ2λογικα δεν θα υπαρχει 939cpu και πολυ.....

Απο την αλλη εχουν ανακοινωση αυξηση τιμων στην AMD σε λιγο καιρο....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 14:49]

Oταν βγει το ΑΜ2λογικα δεν θα υπαρχει 939cpu και πολυ.....

Απο την αλλη εχουν ανακοινωση αυξηση τιμων στην AMD σε λιγο καιρο....

λογικα θα γινει αυτο που γινεται συνηθως. μολις βγαινει κατι καινουριο το παλιο πεφτει αρκετα για να ξεστοκαρει..υποθεση κανω δεν ειμαι ο Χορταρεας αλλα ειναι συχνο φαινομενο..

Αρχική απάντηση από ARVAS

λογικα θα γινει αυτο που γινεται συνηθως. μολις βγαινει κατι καινουριο το παλιο πεφτει αρκετα για να ξεστοκαρει..υποθεση κανω δεν ειμαι ο Χορταρεας αλλα ειναι συχνο φαινομενο..

Οχι ακριβως ετσι....εχεις δει τιμες 6800Ultra κτλ??Αμα καποιο καταστημα και καθε καταστημα εχει αγορασει κατι σε υψηλη τιμη δεν νομιζω να το σφαξει για να ξεστοκαρει και να χασει τοσο χρημα....

Πιστευω και τα 2 ειναι πιθανα αναλογα με τη ζητηση του παλιου και το ποσο πατατα η οχι τελικα θα ειναι το ΑΜ2. Ειδωμεν

αν ημουν στη θεση σου αυτη τη περιοδο

θα χτυπαγα μια μεταχειρισμενη 7800gt

και ενα μτχ Opteronι...

350 που θα εδινες

και αλλα 200 που πιανουν τα δικα σου ως μτχ...

= 550...

σου περισσευουν και φραγκα κιολας...

αν ημουν στη θεση σου αυτη τη περιοδο

θα χτυπαγα μια μεταχειρισμενη 7800gt

και ενα μτχ Opteronι...

350 που θα εδινες

και αλλα 200 που πιανουν τα δικα σου ως μτχ...

= 550...

σου περισσευουν και φραγκα κιολας...

Για να βρω άνθρωπο να τα πουλήσω 200 αυτά τα δύο, θα περάσει ένας χρόνος. ’μα δε σκοτώσεις κάτι, απλά δεν μπορείς να το πουλήσεις γρήγορα.

Τελικά με πείσατε για την 7900GT (άσε που έχω και 19" TFT :))) )

H 6600GT ήδη μπήκε αγγελία και πουλήθηκε στα μισά χρήματα από την τρέχουσα αξία μιας καινούριας. Αύριο θα κάνουμε χαρές...

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 16:21]

Για να βρω άνθρωπο να τα πουλήσω 200 αυτά τα δύο, θα περάσει ένας χρόνος. ’μα δε σκοτώσεις κάτι, απλά δεν μπορείς να το πουλήσεις γρήγορα.

Τελικά με πείσατε για την 7900GT (άσε που έχω και 19" TFT :))) )

H 6600GT ήδη μπήκε αγγελία και πουλήθηκε στα μισά χρήματα από την τρέχουσα αξία μιας καινούριας. Αύριο θα κάνουμε χαρές...

και παλι,

πουλωντας τα παλια σου πραγματα αγοραζεις ενα καλο used επεξεργαστακο

οτι και να αποφασισεις παντως

καλοριζικα και καλο καψιμο @wow

(το οποιο αν και δεν το εχω παιξει ποτε,- διορθωστε με εαν κανω λαθος..-

νομιζω οτι επωφελειται αρκετα και απο την υπαρξη 2gb ram

ετσι για να εχεις τις αγοραστικες επιλογες σου ανοιχτες...;) )

(το οποιο αν και δεν το εχω παιξει ποτε,- διορθωστε με εαν κανω λαθος..-

νομιζω οτι επωφελειται αρκετα και απο την υπαρξη 2gb ram

Οι μνήμες μου είναι 2x512 OCZ Platinum 5000 (special edition for DFI) . Δεν είναι και ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά άμα πάω σε 2 GB. Επίσης είναι μεγιστη μ@λ@κία να επενδύσεις σε μνήμες DDR όταν ξέρεις ότι θα σου μείνουν στο χέρι λόγω έλευσης DDR2. Θα μου πεις, τώρα, και που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μ@λ@κία να επενδύσεις στα PC, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.