---Zapotek-- Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Το begin with, sorry για τα greeklsih. Δεύτερον, είπα εχτές ο κακομοίρης να βάλω το BigWater όλα καλά όλα ωραία πέρασε και το 48hr leak test. Το βάζο πάνω συναρμολογώ πάλι το PC και τι να δω! Τίποτα! Δεν είχα ρεύμα στη VGA, το fan τις δε δούλευε & όπως ήταν λογικό μαύρη η monitor. Κοιτάω για βραχυκυκλώματα από λάθος καλωδίωση, τίποτα... Καμια ιδέα ρε παιδιά? Aντε και φεύγω για 5μέρη στις 4:30am και θέλω να δω ποσο θα clockarei. Thanx in advance, Zapotek...
totally_wired Απρίλιος 9, 2006 #2 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- To begin with, sorry gia ta greeklsih. Deyteron, eipa extes o kakomoiris na valo to BigWater ola kala ola oraia perase kai to 48Hr leak test. To vazo pano synarmologo pali to PC kai ti na do! Tipota! Den eixa reyma sti VGA, to fan tis de douleye opos itan logiko mayri i monitor. Koitao gia vraxykiklomata apo la8os kalodiosi, tpt... Kamia idea re paidia? Ante kai feygo gia 5meri stis 4:30am kai 8elo na do poso 8a clockarei. Thanx in advance, Zapotek... Ρε άσε το pc και ετοιμάσε τα μπαγκάζια... μη ξεχάσεις καλώδιο utp ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάτσει το lan party....
---Zapotek-- Απρίλιος 9, 2006 Author #3 Απρίλιος 9, 2006 Τι δύσκολη αυτή αποστολή θα την διεκπεραίωση η κυρα-Nτίνα a.k.a. my motha... Εγώ θα παο μονο για επιθεώρηση.
FrOsT Απρίλιος 9, 2006 #4 Απρίλιος 9, 2006 Ας έλεγε ότι θα τα διορθώσει από την αρχή μετά και να μην κάνει άκυρα σχόλια με greeklish...Τα περισσευούμενα post θα πάνε στο off topic archive... αφήνω το θέμα και περιμένω διόρθωση...υ.γ. για να μην μπορεί να γράψει ελληνικά από κάνα linux θα γράφει...
GoriLLakoS Απρίλιος 9, 2006 #5 Απρίλιος 9, 2006 Kανε κανενα Clear Cmos κυριε Zapotek....... ΥΓ καλα να περασεις στην 5ημερη φιλε μου....(και σπαστα ολα)...
---Zapotek-- Απρίλιος 9, 2006 Author #6 Απρίλιος 9, 2006 @Frost: Όντως γράφω από linux από Celeron@667MHz και με blackbox ως Window Manager το οποιο είχα για να κατεβάζει οποτε δεν θεώρησα πως έπρεπε να του βάλω Ελληνικές fonts.... OK η μήπως θες να σου φιλήσω και τα πόδια? Βρήκα τρόπο όμως για να αλλάξω τα greeklish. [ http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp ] @Bill: Έκανα clear CMOS αλλα τίποτα. Όσο για το σπάσιμο, κάτι θα κάνουμε.
FrOsT Απρίλιος 9, 2006 #7 Απρίλιος 9, 2006 Τι m/b έχεις? από το ηχειάκι δεν ακούγεται τίποτα? κάνα διαγνωστικό led δεν έχει? Ξήλωσε τα από το case και δοκίμασε απέξω. υ.γ. Βάλε windows
ARVAS Απρίλιος 9, 2006 #8 Απρίλιος 9, 2006 Το pc ειναι καινουριο;υ.γ.:τι σε νοιαζουν αυτα; τωρα προεχει η 5ημερη θα εχεις μετα 'απλυτο' χρονο..:banging:
---Zapotek-- Απρίλιος 9, 2006 Author #9 Απρίλιος 9, 2006 Mobo: Gigabyte GA-θίρε1000 series (P4 Titan) Από το speaker δεν ακούγεται τίποτα, το ξύλωμα με τρομάζει αφάνταστα. Το σύστημα δεν είναι καινούργιο...
---Zapotek-- Απρίλιος 9, 2006 Author #11 Απρίλιος 9, 2006 Δεν έχω άλλο PC που να δέχεται τι κάρτα... <edit> Δεν βλέπω άλλες ιδέες, μάλλον ήρθε η ώρα για να κάνω το PC βίδες πάλι. Axxxxxxx.... </edit>
---Zapotek-- Απρίλιος 9, 2006 Author #12 Απρίλιος 9, 2006 Η κάρτα είναι νεκρή κατά πασα πιθανότητα...Aρχισα να τσεκάρω VGAs από e-shop, αυτή τι λέει(?):http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512522Σε σχέση με τι παλιά μου φυσάει & σε αυτή τι περίπτωση μετράει περισσότερο η οικονομία όχι οι επιδόσεις αν και θα ήθελα να παίζω λίγο NFSMW:hehe:.Απόψεις?
---Zapotek-- Απρίλιος 21, 2006 Author #13 Απρίλιος 21, 2006 Αφου τα εσπασα στη 5μερη λεω να ξαναρωτησω... Παιδες αν εχετε καποια ιδεα, οτι να 'ναι ρε παιδι μου, για την ερωτηση που ακολουθει, ριχτε τη. Γινεται να διαπιστωσω αν εχει χαλασει η AGP slot της mobo? Το psu το μετρησα, ειναι ΟΚ, οποτε ή η mobo χαλασε ή η VGA. Σε αλλο PC δυστηχως δε μπορω να κανω δοκιμες. Πειτε ρε μαγκιτες γιατι το συχαθηκε η ψυχη μου το Celeronι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.