Jump to content

Bios update σε Jetway m/b...σπαζοκεφαλιά...

Trooper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και το bios της μητρικής που έχω (Jetway V.939GT4-SLI-G ) ειναι απο τον Ιανουάριο του 2005, λεω να το κανω ενα update. Παω λοιπόν στο site της jetway, βρισκω το μοναδικό αρχείο που εχει σχέση με bios, το οποίο ειχε και ημερομηνία 4/4/2006, και το κατεβάζω. Το ανοίγω, και βρίσκω μέσα 4 .ΒΙΝ αρχεία και ενα doc που δεν ελεγε και πολλά μιας και ηταν στα κινέζικα...

Ουτε οδηγίες για το πως θα το κάνω update, ούτε τίποτα... Θα μου πείτε τωρα, δε ξερεις πως να κανεις update ενα bios ? Μωρε ξέρω, αλλα δεν έχω floppy στο συστημά μου και δεν εχω όρεξη να βάλω. Ψάχνοντας λοιπόν, βρήκα ενα utility, winflash.exe... To τρεχω αλλα με το που ξεκινάει το update, παγώνουν τα windows και δε κάνει τίποτα. Φτιάχνω ενα bootcd απο το Nero, βαζω τα αρχεία μεσα κλπ, κανω boot, τρεχω το awflash.exe με το αρχειο, και μου λεει "insufficient memory"...:cry:

Ψάχνοντας λίγο ακόμα, βρηκα το site http://www.unicore.com/global/upgrade.cfm ... Μα ειναι δυνατόν να σε χρεώνουν 29 δολάρια για να σου κανουν upgrade το bios ? Ελεος..

Καμια άλλη ιδεα εχει κανεις ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.