Χάρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Βασικά θέλω να ρωτήσω αν το παιχνίδι αξίζει.(Δεν το έχουν φέρει στα Video club της περιοχής μου για να το νοικιάσω)Είμαι fan των football manager (της SEGA) αλλά δεν θα με χαλαγε και μια αλλαγή.Πρώτα από όλα μου έχουν πει ότι βλέπεις το παιχνίδι τρισδιαστατα με γραφικά Fifa 06.Αυτό ισχύει;Μπορείς να βλέπεις απο όλο το παιχνίδι τις καίριες φάσεις ή πρέπει να βλέπεις όλο το παιχνίδι επιλέγοντας ταχύτητες (1x,2x,...)Αξίζει η προβολή του αγώνα με αυτόν τον τρόπο (τρισδιάστατο) ή βλέπεις το κομπιούτερ να παίζει σαν ηλίθιο και βλέπεις τα ίδια γκολ;Έχει όλες τις ομάδες;Ότι άλλο σχόλιο ευπρόσδεκτο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Απότι είδα στο gamespot (δεν έχει full review) έχει αυτό έλειπε από το CM! Tον έλεγχο της ομάδας μέσα στο γήπεδο!http://www.gamespot.com/pc/sports/totalclubmanager06/review.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.