JaguarOne Απρίλιος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 20:54] Παιδια αποφασισα τι θα κανω. Θα παρω αυτο . +20 μετρα καλωδιο utp. +το dsl modem που εχω copperjet tornado 800usb Καλα μεχρι εδω? Τωρα δεν ξερω πως θα ειναι η συνδεσιμολογια. Oποιος μπορει ας μου πει. edit.Εχω μπερδευτει!Μαλλον πρεπει να παρω ενα dls modem router και να μη χρεισιμοποιησω το tornado,ε? μα αυτό που έχεις στο link σου είναι dsl modem/router οπότε δεν θα το χρειαστείς το copperjet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 27, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Αφου λεει συνδεστε το <<dsl η cable modem σας στο ROUTER LINKSYS 4-PORT ADSL και συνδέστε ταυτόχρονα τους υπολογιστές σας στο διαδίκτυο. Παράλληλα επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στους υπολογιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 28, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Όντως είναι σκέτος router και θα χρειαστεί το modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Aν χρησιμοποιισω το modem μου και αυτο το router(linkys)θα πρεπει το pc να ειναι ανοιχτο για να εχει ιντερνετ το λαπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 28, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Oκ.Ξερει κανεις να μου πει πως θα τα συνδεσω?Modem-router-καρτα δικτυου λαπτοπ?Mηπως θα επρεπε το μοντεμ μου να εχει εξοδο ethernet για να συνδεθει σε router? Αν ναι τοτε θα πρεπει να παρω modem-routerΥ.Γ Αμα θελει καποιος ας μου στειλει ενα πμ να μου τα πει αναλυτικα στο μσν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 28, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 ναι θέλει έξοδο ethernet το modem για να το συνδέσεις στο router, αλλιώς πρέπει να πάρεις modem-router. Οι οδηγίες του θα είναι πολύ σαφείς για το πώς να τα συνδέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Mπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο ενσυρματο dsl modem-router ΤΟ ΠΟΛΥ μεχρι 80Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα:d-link linksysKανουν αυτα για τη δουλεια που τα θελω,και αν ναι πιο απο τα 2 να παρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.