JaguarOne Απρίλιος 27, 2006 #21 Απρίλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 20:54] Παιδια αποφασισα τι θα κανω. Θα παρω αυτο . +20 μετρα καλωδιο utp. +το dsl modem που εχω copperjet tornado 800usb Καλα μεχρι εδω? Τωρα δεν ξερω πως θα ειναι η συνδεσιμολογια. Oποιος μπορει ας μου πει. edit.Εχω μπερδευτει!Μαλλον πρεπει να παρω ενα dls modem router και να μη χρεισιμοποιησω το tornado,ε? μα αυτό που έχεις στο link σου είναι dsl modem/router οπότε δεν θα το χρειαστείς το copperjet.
thrasher Απρίλιος 27, 2006 Author #22 Απρίλιος 27, 2006 Αφου λεει συνδεστε το <<dsl η cable modem σας στο ROUTER LINKSYS 4-PORT ADSL και συνδέστε ταυτόχρονα τους υπολογιστές σας στο διαδίκτυο. Παράλληλα επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στους υπολογιστές.
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #24 Απρίλιος 28, 2006 Aν χρησιμοποιισω το modem μου και αυτο το router(linkys)θα πρεπει το pc να ειναι ανοιχτο για να εχει ιντερνετ το λαπτοπ?
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #26 Απρίλιος 28, 2006 Oκ.Ξερει κανεις να μου πει πως θα τα συνδεσω?Modem-router-καρτα δικτυου λαπτοπ?Mηπως θα επρεπε το μοντεμ μου να εχει εξοδο ethernet για να συνδεθει σε router? Αν ναι τοτε θα πρεπει να παρω modem-routerΥ.Γ Αμα θελει καποιος ας μου στειλει ενα πμ να μου τα πει αναλυτικα στο μσν.
trendy Απρίλιος 28, 2006 #27 Απρίλιος 28, 2006 ναι θέλει έξοδο ethernet το modem για να το συνδέσεις στο router, αλλιώς πρέπει να πάρεις modem-router. Οι οδηγίες του θα είναι πολύ σαφείς για το πώς να τα συνδέσεις.
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #28 Απρίλιος 28, 2006 Mπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο ενσυρματο dsl modem-router ΤΟ ΠΟΛΥ μεχρι 80Ε?
thrasher Απρίλιος 28, 2006 Author #29 Απρίλιος 28, 2006 Εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα:d-link linksysKανουν αυτα για τη δουλεια που τα θελω,και αν ναι πιο απο τα 2 να παρω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.