skolovos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Παιδιά βοήθεια,ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και καιρό να βρω ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου,που να μπορεί να κάνει επιλεγμένη αφαίρεση συχνοτήτων ήχου (π.χ. να αφαιρέσω τα λόγια από ένα τραγούδι και να παραμείνει η μουσική).Υπάρχει τίποτα που να κάνει αυτό που ζητάω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 fruity loops sonar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Απρίλιος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Ένα απο τα καλυτέρα για μίξη ηχου είναι το traktor. Δεν ξέρω αν γινετε να αφαιρέσεις τα λόγια ομως. Αν και αυτό μπορείς να το κανεις πολύ εύκολα μέσω του nero wave editor νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Eγω θα ελεγα το CoolEdit. Παλια δοκιμασμενη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skolovos Απρίλιος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Είσαι σίγουρος kallileo ότι το cool edit το κάνει???? (να αφαιρέσω λόγια κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Cool Edit = Adobe Audition πλεον... Μπορεις skolovos να του ριξεις μια ματια δεν εχεις να χασεις τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Απρίλιος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 fl studioAdobe Audition Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από skolovos Είσαι σίγουρος kallileo ότι το cool edit το κάνει???? (να αφαιρέσω λόγια κλπ) Με το cooledit μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα αλλα απο μονο του δεν μπορει να αφερεσει λογια . Ισως με καποιο ad-one στυλ karaoke να γινετε , αλλα εγω δεν το εχω χρειαστει ποτε γιαυτο δεν ξερω εαν υπαρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Απρίλιος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 θα συμφωνησω με τον unknown!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.