Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Υπάρχει τρόπος να ανοίξουμε και να δούμε τι έχει μέσα ένα αρχείο .exe ?
demizz26 Απρίλιος 8, 2006 #2 Απρίλιος 8, 2006 Μπορείς εφόσον έχεις τo source files και το ανοίξεις με τη γλώσσα προγραμμ. που γραφτηκε.
Vagelis2000 Απρίλιος 8, 2006 Author #3 Απρίλιος 8, 2006 Δηλαδή δεν μπορώ να το ανοίξω και να μου βγάλει τους φακέλους και τα αρχεία που βγαίνουν όταν το κάνουμε setup?
demizz26 Απρίλιος 8, 2006 #4 Απρίλιος 8, 2006 Αποτι κατάλαβα μάλλον εσύ μιλάς για συμπιεσμένα αρχεία εκτελέσιμα. Αν εκτελέσεις το αρχειο, δίνεις τοποθεσία προορισμού και οι φάκελοι και τα αρχεία που περιέχονται στο .εχε αυτό πάνε στο σημείο αυτό.
Malkav Απρίλιος 8, 2006 #5 Απρίλιος 8, 2006 αν δεν κάνω λάθος, το .exe που τρέχεις είναι compiled δηλ. έχει ήδη μετατραπεί απο την γλώσσα προγραμματισμού στη γλώσσα μηχανής, οπότε μάλλον δεν μπορείς να το διαβάσεις.
Vagelis2000 Απρίλιος 8, 2006 Author #6 Απρίλιος 8, 2006 Να σας πω τι ακριβώς συμβαίνει, παλιά είχα πάρει ένα πρόγραμμα σε cd, και τώρα βγήκε ένα pach, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω γράφει insert disk.Ελα όμως που το cd το έχω χάσει.Yπάρχει κανένας τρόπος να το περάσω χωρίς το cd?
YiorgosX Απρίλιος 8, 2006 #7 Απρίλιος 8, 2006 Μπορείς να ανοίξεις ένα exe αρχείο με κάποιον hex editor και να κάνεις edit.Το θέμα είναι ότι το crc (cyclic regundancy check -που συνήθως είναι μερικά bytes) υπολογίζεται την ώρα του compilation και γράφεται μέσα στο exe. Κάθε φορά που εκτελείται το αρχείο επανυπολογίζεται και αν αλλάξεις έστω και ένα byte, θα αλλάξει και αυτό.Αποτέλεσμα: το πρόγραμμα δεν τρέχει... Αν δεν υπάρχει κάποιο .ini file να αλλάξεις παραμέτρους εξωτερικά δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
Vagelis2000 Απρίλιος 9, 2006 Author #8 Απρίλιος 9, 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζει ρόλο το cd και μόνο τρέχοντας το μπορεί να εγκατασταθεί το pach.Δεν έχω το cd αλλά έχω το setup του προγράμματος. Μπορεί να γίνει τίποτε με αυτό ?ΠΧ αν το βάλω σε image cd klp?
Fireknight Απρίλιος 9, 2006 #9 Απρίλιος 9, 2006 Δοκιμασε μηπως [μια στις 1000] ανοιγει με το winrar .Αλλιως αν ειναι για γνωστο προγραμμα ψαξε να κατεβασεις το patch απο κανενα p2p οπου μαλλον θα το εχουν "φτιαξει" .
Vagelis2000 Απρίλιος 9, 2006 Author #10 Απρίλιος 9, 2006 Δεν είναι το θέμα ότι δεν ανοίγει,ανοίγει αλλά στην πορεία όταν πάει να εγκατασταθεί ζητάει cd.Σε p2p δεν το βρήκα(sp1.1 for PSS777) 19 mb
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.