ea6gka Απρίλιος 8, 2006 #21 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Φαιδρος εγκαθετος της Ιντελ!! Φιλε η προπαγανδα της Ιντελ εχει και τα ορια της! Σταματα σε παρακαλω πολύ το γλυψιμο στην εταιρια ΥΓ. θα μου δωσεις το λογαριασμο να σου βαλω τα λεφτα που εστειλε ο fugger? ή να βρω κανενα αλλο AMDa?
2cpu Απρίλιος 8, 2006 #22 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 20:10] ...εμμ....πεστα ρε μαν...γιατι μερικοι...νομιζουν οτι υπαρχει μονο η home χρηση.. ...παντως το μηχανακι ειναι τερας και σιγουρα δεν ειναι ενας απλος server... δεν μπορω να φανταστω τι databases και services θα τρεχουνε πανω του......:whistling Σιγουρα Κανα νοσοκομειο,πανεπιστημιο,και βεβαια δεν νομιζω να ειναι μονο του.Ολο θα εχει παρεα μερικα ακομα του ειδους του,ξερεις σε ενα δωματιο με a/c και σταθερη θερμοκρασια,εκεινα τα ωραια τα πατωματα που οταν ειναι να βγαλεις καμια πλακα να σε βγαινει ο τακος,μερικα ups με μπαταριες αυτοκινητων, γεννητρια πετρελαιου στην ταρατσα.Ενας φιλος στην σουηδια με ελεγε για ενα παρομοιο μηχανημα με χωρητικοτητα γυρω στα 10 με 15ΤΒ που ηταν στημενο σε ενα νοσοκομειο και "επαιζε" με τους δισκους του.
gorg Απρίλιος 9, 2006 #23 Απρίλιος 9, 2006 Κτήνος. Μιλάμε για πολλά KW. Αν το πάρει κανείς τρελός για το σπίτι θα κάνει τη ΔΕΗ πλούσια. Νομίζω ότι υποστηρίζει μέχρι 128GB RAM. Πάντως δε λέω, καλή η IWill, αλλά δε θα ήμουν τρελός να μην πάρω IBM, Sun ή έστω HP αν ήθελα τόση ισχύ.
mortisboy Απρίλιος 9, 2006 #24 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από gorg [Σήμερα, στις 03:11] Κτήνος. Μιλάμε για πολλά KW. Αν το πάρει κανείς τρελός για το σπίτι θα κάνει τη ΔΕΗ πλούσια. Νομίζω ότι υποστηρίζει μέχρι 128GB RAM. Πάντως δε λέω, καλή η IWill, αλλά δε θα ήμουν τρελός να μην πάρω IBM, Sun ή έστω HP αν ήθελα τόση ισχύ. ....και ομως μην το λες....στην αγορα των server η amd εχει αποσπασει πολυ μεγαλο μεριδιο..λογω τιμης/αποδοσης, σιγουρα ειναι μια πιο custom λυση (και η iwill εχει πολυ μεγαλη εμπειρια στα σερβερboard)..αλλα για κατι αντιστοιχο σε ετοιμη λυση που λες σε IBM/SUN...αν αυτο ειναι ακριβο..εκεινα θα ειναι απλησιαστα....
g_0x Μάϊος 4, 2006 #28 Μάϊος 4, 2006 το μηχάνημα είναι πόρωση αλλα το θέμα είναι να πετυχαίνεις αποτελέσματα με προσπάθεια κ λιγότερα λεφτά στην τσέπη.μη τον δω να ποστάρει κανα super pi...αν είναι μάγκας ας κάνει τα bench με λιγότερα λεφτά.τι να λέει αν εγώ πάω κ αγοράσω τον deep blue (ή κάτι πιο καινούριο?)...
Athens2004 Μάϊος 4, 2006 #29 Μάϊος 4, 2006 Ρε Σόλων-ξάδερφε ? Τι ειναι αυτοι ρε ? Με το ζόρι 15spi και κανα 2-3κ μαρκ παραπάνω στα 3d ? [ακα intel ] εδιτ Οι προσηλυτιστές οι ιδιοι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.