takismanou7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 Θέλω να γράψω σε cd ένα ιmage file τύπου <<.bin>> και ούτε το alcohol ούτε το nero μου το γράφουν...Επίσης θέλω να γράψω σε cd ένα image file τύπου <<.bin>> και ούτε αυτό γράφεται παρόμοια(παρόλο που το συγκεκριμένο αρχείο το έχει το alcohol για εγγραφή δεν το γράφει.Τι να κάνω??? Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που γράφει αυτά τα αρχεία ή τρόπος για να τα γράψω με αυτά που έχω??
Dj Netrino Απρίλιος 8, 2006 #2 Απρίλιος 8, 2006 Υπαρχει ενα προγραμμα το UltraISO αναγνωριζει πολλα αρχεια image.Με αυτο μπορεις να ανοιξεις ενα image να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις αρχεια και υστερα να το ''ξανακλεισεις'' σε τυπο .isoΜετα μπορεις να το γραψεις σε cd.
kallileo Απρίλιος 8, 2006 #3 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Dj Netrino Υπαρχει ενα προγραμμα το UltraISO αναγνωριζει πολλα αρχεια image.Με αυτο μπορεις να ανοιξεις ενα image να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις αρχεια και υστερα να το ''ξανακλεισεις'' σε τυπο .isoΜετα μπορεις να το γραψεις σε cd. Σωστο!!!!!Ενα αλλο παρομοιο ειναι το Magic ISO Maker. To οποιο καει τα .bin χωρις καμια μετροπη.Απλα μετετρεψε τα αρχεια που εχεις σε ποιο γνωστα....π.χ .iso.
takismanou7 Απρίλιος 8, 2006 Author #4 Απρίλιος 8, 2006 Thanks παίδες!! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.