HellasVagabond Μάϊος 4, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Εγω ενα θα πω. Μην βαλετε Βαριες ψυκτρες στα PC σας γιατι εχω αλλαξει 2 και λογο βαρους δεν πατουσαν καλα με αποτελεσμα να μην ψυχεται καλα ο CPU.Εκτος αν το εχετε πλαγια το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 4, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 τρέχει τώρα S&M με το Voltkraft K102 στην βάση της Ninja και σε λιγάκι θα ανεβάσω φωτό!@gznp & Snips παιδιά έχω τους Silenx 14db και 64cfm. Για το πάνω compartment που μας ενδιαφέρει: έναν στην εισαγωγή μπροστά και δύο πίσω στο exhaust (έναν πίσω κι έναν πάνω)! Το κουτί είναι κλειστό φυσικά.@HellasVagabond 665γρ είναι η Ninja και το 70% του βάρους είναι στη βάση της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αναμένουμε εναγωνίως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Παιδιά...ξεχνάτε τον παράγωντα...ότι υπάρχουν ζεστά και κρύα τσιπάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Εγω ενα θα πω. Μην βαλετε Βαριες ψυκτρες στα PC σας γιατι εχω αλλαξει 2 και λογο βαρους δεν πατουσαν καλα με αποτελεσμα να μην ψυχεται καλα ο CPU.Εκτος αν το εχετε πλαγια το κουτι. Aν είχανε πολλά προβλήματα δε θα φτιάχνανε τέτοιες μεγάλες ψύκτρες,πιστεύω χρειάζεται ωστόσο προσοχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Παιδιά...ξεχνάτε τον παράγωντα...ότι υπάρχουν ζεστά και κρύα τσιπάκια... και ζεστά και κρύα δωμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 4, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 και ιδού τα αποτελέσματα βλέπουμε με τη σειρά λοιπόν: - το θερμόμετρο μετρώντας τον αέρα εισόδου - το screenshot - το θερμόμετρο μετά από 2 δευτερόλεπτα - το πού ήταν στερεωμένο το θερμοζεύγος - μία απο τα ίδια με βελάκια για να φανεί πιό συγκεκριμένα (φαίνεται μαύρη η χαραμάδα) - μιας και τόση ώρα είμαστα στους 20 πόντους από την ninja, ας το δούμε και λίγο από μακρυά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάϊος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 ’ρα να υποθέσουμε ότι η πραγματική θερμοκρασία του πυρήνα είναι περίπου 42 βαθμούς?Δε θα υπάρχει μια κάποια διαφορά λογικά?Επίσης είναι και χαμηλή σχετικά θερμοκρασία δωματίου!Σίγουρα πάντως απλά εντυπωσιακότατα αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 4, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Πολή χαμηλή θερμοκρασία δωματίου, εγώ αν βάλω το air condition στους 24 το δωμάτιο γίνεται ψυγείο και το Crossflow στέλνει όλον τον αέρα από το air condition στο κουτί. Έτσι έχω δει το μαγικό των 19 βαθμών στο NForce4 με τον 165 στα 2600 (idle φυσικά). Πάντως νομίζω ότι έτσι δικαιολογείται η χαμηλή τιμή της θερμοκρασίας, αν δεν κάνω λάθος στα reviews κάπου στα 28 έχουν ambient temperature. Πάντως είναι σίγουρα πολύ καλά τα αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν η Ninja σου βγάζει τέτοιες θερμοκρασίες με κανά 19άρι-20 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου, τι θα σου βγάζει η Tuniq Tower η οποία σύμφωνα με τα X-bit Labs είναι σαφώς ανώτερη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Δεν ξέρω ρε παιδιά. Η έννοια της υδρόψυξης τείνει να καταργηθεί από ότι καταλαβαίνω. Κρίνεται ως ασύμφορη δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 4, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Εντωμεταξύ στον τίτλο λέει Noctua ε :giveup: 28 βαθμούς man? Τσίγκινη οροφή έχουν? χιχι ..τον χειμώνα που ανάβω καλοριφέρ, η θερμοκρασία δωματίου φτάνει στους 24-25 και κυκλοφορώ με κοντομάνικο! Anyway, τί να μπλέκει κανείς με νερά και ιστορίες όταν ο μόνος σκοπός είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες? :banging: :banging: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 4, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Θα βάλω κι εγώ τη δικιά μου απάνω και θα σας πω αποτελέσματα (και με το air condition αναμένο ) και βλέπουμε. Πάντως εγώ διαβάζοντας γενικά τα θέματα του Air Cooling Section έχω καταλάβει ότι αξίζουν τα λεφτά τους οι: Scythe Ninja Noctua NH-U12 Tuniq Tower 120 Και ακόμα ψάχνομαι για τους SilenX γιατί ακούω πολύ καλά σχόλια γενικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 4, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Για τους SilenX, αν είσαι Θεσ/νίκη μπορείς να τους δείς ζωντανούς άμα θέλεις - να κανονίσουμε! Όταν γύρισα από τις Πασχαλινές διακοπές ειλικρινά νόμιζα πως το PC ήταν σβηστό :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 4, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Xμμμ...να μη βγούμε και εντελώς off-topic και το ξεφτιλίσουμε, αν είναι θα σου στείλω pm από βδομάδα και κανονίζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Μάϊος 4, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Όντως ..κανένας κάτοχος Noctua με ψηφιακό θερμόμετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 4, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 20:23] - το θερμόμετρο μετά από 2 δευτερόλεπτα- το πού ήταν στερεωμένο το θερμοζεύγος- μία απο τα ίδια με βελάκια για να φανεί πιό συγκεκριμένα (φαίνεται μαύρη η χαραμάδα) που ακριβως μετρησε 39 βαθμους; πανω στην ψυκτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 39 βαθμούς στη ψύκτρα...= +10 με + 20 στο πυρήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 4, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Τόσο πολύ? Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι (ίσως όχι περισσότερο με τα όσα διαβάζω τώρα στο off-topic ξεκινώντας από τη σελίδα 800....) αλλά πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές. Παίζει πρόβλημα με το σένσορα της DFI λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Η συγκεκριμένη ίσως να έχει..Αν φανταστείς ότι το IHS με τον πυρήνα μπορεί να έχουν χαλαρά 5 βαθμούς διαφορά...και ότι ο τύπος είχε πολύ ψυλά τον σενσορα...Το +10 είναι το μινιμουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 4, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 32 στο καπακι, 28.5 στο νερο, 25.7 στο χωρο κοντα στο πισι, 44-45 λεει το systool για τον 165 στα 2700 με 1.47 με 2 wu του fA@h.dfi ultra-d, τελευταιο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.