Jump to content

Επιλογή DVD

MasterDAL

Recommended Posts

Το παλαιό DVD διαβάζει ότι θέλει όποτε θέλει οπότε επιβάλεται η αλλαγή. Το κόστος είναι πολύ μικρό αλλά μπορείται να προτείνετε κανένα αξιοπρεπές? Μάλλον λέω να πάρω το LG από το πλαίσιο....

Κοίτα ένα σε καλή τιμή και ''μάρκας'' είναι και το philips(οχι πως το LG δεν είναι μάρκας)...Αλλά και το LG καλό είναι και πιο οικονομικό λίγο από το philips.’ρα όποιο και να πάρεις από τα δύο.....θα είσαι ευχαριστημένος σίγουρα!! Καλή αγορά!

Αρχική απάντηση από demizz26

με 10 ευρώ παραπάνω (γύρω στα 30) χτύπα έναν πλέξτορα!!

Και εγώ αυτό σου προτείνω , από τα καλύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου

Πολύ γρήγορο και προπάντων αθόρυβο

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λόγω χρόνου και του ότι δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο plextor στα μαγαζιά που πήγα, πήρα ένα LG να κάνω τη δουλειά μου. Ένας φίλος όπως παίρναγε από θεσαλλονίκη έφερε και περί τα 50 DVD οπότε το on the fly έχει πάρει φωτιά. :cool: :cool: :cool:

μια χαρα σε βρισκω και εγω εχω ενα lg μαυρο απο το πλαισιο και δεν εχει διαμαρτυρηθει καθολου τα εχει παιξει ολα.

καμια σχεση με ενα αθλιο σονυ που ειχα παλια και το οποιο χαλασε κιολας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.