Volrath Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Θέλω λίγη βοήθεια από τους απανταχού modders. Ρε παιδιά, το πλέξυ με το οποίο ασχολείστε, πόσο πάχος έχει; Παίζω με μία λωρίδα πλέξυ που βρήκα, η οποία όμως είναι κομμάτι παχιά μάλλον (3-4mm), και μου έχει σπάσει 4 τροχούς κοπής ως τώρα. (Όχι δε το ζόρισα, ίσα ίσα θα έλεγα). Μήπως το εργαλείο μου είναι ελεϊνο; Μου φαίνεται περίεργη δε η βάση για τους τροχούς. Δε θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη στήριξη ο τροχός;
varelasj Απρίλιος 7, 2006 #2 Απρίλιος 7, 2006 Χμμ προσωπικα εκοβα καποτε plexy 5 χιλιοστων και να φαδαστεις μου ελιωνε λιγακι. Μηπως πρεπει να ψαχτεις λιγακι με τις στροφες που βαζεις στο dremel για να κοψεις ?
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2006 #3 Απρίλιος 7, 2006 φιλε μου αυτοι δεν ειναι τροχοι κοπης...θελεις ειτε τους μαυρους ενισχυμενους ή το μεταλλικο οδοντωτο δισκακι που συμπεριλαμβανεται στο πακετο εξαρτηματων του Πρακτικερ με 11ή βρισκεται σκετο και γνησιο με κοστος περι των 6 στον Διλμα στην οδο Αθηνας
schumifer Απρίλιος 7, 2006 #4 Απρίλιος 7, 2006 Πλέξι κόβεται έυκολα και με τον μη ενισχυμένο τροχό αλλά ρίξε τις στροφές και έχε υπόψη σου ότι αν τη στιγμή που ο τροχός έχει μπει ο μισός μέσα κουνήσεις λίγο στραβά το ντρέμελ έσπασε ο τροχούλης. Ο ενισχυμένος αντέχει παραπάνω βέβαια
Κωστάκης Απρίλιος 7, 2006 #5 Απρίλιος 7, 2006 Κοπρίτι έγραψες θέλω κ εγώ να ασχοληθώ με το spor κ είχα μερικές απορίεσ όπως το τι τροχούς θα χρειαστώ για το plexy και για το παράθυρο τι πάχος έχει το πιο λεπτό plexy που θα βρώ κ τι τιμές παίζουν... αυτά για αρχή...
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2006 #6 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:20] Πλέξι κόβεται έυκολα και με τον μη ενισχυμένο τροχό αλλά ρίξε τις στροφές Ο εικονιζομενος τροχος ειναι περισσοτερο για λειανση παρα για κοψιμογιαυτο και μπουκωνει απο το λειωμενο πλεξυ και βγαζει γρεζει, κολλαει> σπαει κτλ...ποιος ο λογος να παιδευεσαι τσαμπα οταν υπαρχουν τα καταλληλα εργαλεια που σου κανουν τη ζωη ευκολοτερη και αποφερουν καλυτερα αποτελεματα με ελαχιστα χρηματα?
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2006 #7 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 01:23] Κοπρίτι έγραψες θέλω κ εγώ να ασχοληθώ με το spor κ είχα μερικές απορίεσ όπως το τι τροχούς θα χρειαστώ για το plexy και για το παράθυρο τι πάχος έχει το πιο λεπτό plexy που θα βρώ κ τι τιμές παίζουν... αυτά για αρχή... θα σου προτεινα να κανεις μια αναζητηση στο φορουμ με τη λεξη dremel και πιστεψε με θα βρεις πολλα να διαβασεις.. τα παραπανω εχουν απαντηθει σιγουρα αν παρολαυτα εχεις ακομα καποιες αποριες πολυ ευχαριστως να τις λυσουμε
Athens2004 Απρίλιος 7, 2006 #9 Απρίλιος 7, 2006 Προτεινω απο την στιγμή που δεν εχεις ξανακόψει να πάρεις τον σιδερενιο δίσκο με τα δοντάκια που ειπε ο Κοπρίτης να τελειώνεις . Δεν καταλαβαινει τπτ και εχει και ανοχες σε ατσαλες κινήσεις . [για να μην σπάσεις και τους μαυρους τους ενισχυμενους. . . ] Αν εχεις κανα ζευγαρι γυαλια φόρα τα γιατι αν κοβεις για πολύ ώρα ολο και κανα κομματάκι λιωμένο πλέξι πηγαινει στο προσωπο και δεν λεει να βρει κανα ματι.
Volrath Απρίλιος 7, 2006 Author #10 Απρίλιος 7, 2006 ok, θα πάω να τσιμπήσω το σετάκι από πρακτικερ άμα είναι. Πάντως αυτός λέει ότι είναι ο τροχός κοπής στο..ε...manual. Της λύανσης είναι κάτι τι μικρότεροι. (Γυαλιά δε το συζητάμε, είχα...τόση σκόνη που βγάζει το πλέξυ...). Edit..ίσως είναι ευκαιρία να αρχίσω να συνιθίζω την "αναζήτηση" πλάκα πλάκα...έχει κ φωτό για το δίσκο κοπής (τουλ. για λαμαρίνες). Σορρυ παίδες.
aggelopas Απρίλιος 8, 2006 #11 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:20] Πλέξι κόβεται έυκολα και με τον μη ενισχυμένο τροχό αλλά ρίξε τις στροφές και έχε υπόψη σου ότι αν τη στιγμή που ο τροχός έχει μπει ο μισός μέσα κουνήσεις λίγο στραβά το ντρέμελ έσπασε ο τροχούλης. Ο ενισχυμένος αντέχει παραπάνω βέβαια Τα κομματια απο τροχο ''σκοτωνουν'' ετσι και εξοστρακιστουν...:nuke:
Maximvs Απρίλιος 11, 2006 #12 Απρίλιος 11, 2006 παρε το μαυρο ενισχυμενο της dremel και δε θα εχεις προβλημα....μπες και εδω www.dremel.com εχει σελιδα ολοκληρη στα Ελληνικα.
fotme Απρίλιος 16, 2006 #13 Απρίλιος 16, 2006 Ενταξει να σκοτωσουν ειναι υπερβολη, αρκει βεβαια να μην μπουν στο ματι..Για πλεξι συμφωνω και εγω ο καλυτερος δισκος ειναι ο μεταλλικος με δοντακια. Τωρα για δισκους για μεταλο ενισχυμενους παντα, οταν στην αρχη χρησιμοποιησα τους απλους περαν οτι τελειωναν για πλακα κ εβγαζαν απειρη σκονη , εσπαγαν πανευκολα, οποτε τους εβαζα διπλους. Και ερωτω, ως προς τι λοιπον ολη αυτη η ταλαιπωρια?Μονο για τα προφιλ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.