Jump to content

γνώμες για θέση οθόνης

cypherth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχετε ιδέες για το πού να τοποθετηθεί μια οθόνη (τφτ) για να φαίνεται καλύτερα και να είναι περισσότερο εφετζίδικη? έχω δει στο σερβις του πλαισίου που τις κρεμάνε από το ταβάνι με σίδερα, ρώτησα για την κατασκευή αλλά την φέρνουν απευθείας από το εργοστάσιο. έχει κανείς καμιά ιδέα, αντί πχ να έρχεται από το ταβάνι να μπαίνει με 4 βίδεσ στον τοίχο ψηλά από το γραφείο πχ στο ενάμιση μέτρο, ορθή γωνία στα 20 εκατοστά μπροστά και να καταβαίνει με διπλή σιδεριά χαμηλά κάτω σε βάση που να εφάπτεται με την οθόνη να την κρατάει αλλά και να μπορεί να "παίξει", έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα?

και κάτι άλλο άσχετο, που μπορεί να βρει κανείς υλικό ηχομονωτικό σαν αυτό που χρησιμοποιούν στα κλαμπ? θεσσαλονίκη αν ξέρει κανείς ή και αθήνα κανα μαγαζί και τιμές που παίζουν

1) Ρώτα ένα clubάκι γιά το υλικό...

2)Το καλύτερο γία τα ματια σου είναι face to face... αλλά μήπως έχεις λίγη φαντασία............

ναι απο φαντασία ασε....ακριβώς μπροστά την έχω τώρα αλλά το θέμα είναι να τη βάλω και κάπως αλλιώς για να δείξει, έχω βρει βάσεις για κούμπωμα στον τοίχο αλλά είναι απλές θα είναι όπως βάζεις τις πλασμα τις τηλεοράσεις επιτοίχιες, εγώ θέλω κάτι πιο εξεζητημένο, κάποιο κατάστημα που να έχει τίποτα περίεργες βάσεις ή να φτιάξω εγώ σε σιδερά καμία, γιαυτό παίρνω ιδέες. όσο για υλικό το ηχομονωτικό μέχρι και οι αυγοθήκες κάνουν αλλά έχω δει κάτι παληκάρια που έχουν μοντάρει το πισι τους με πολύ πιο λεπτό υλικό. ακόμα και αυτό από τα κλαμπ είναι αρκτά χοντρό και παχύ.

Βρες καμια βαση σε στυλ αγαλματος...!

Σιγουρα θα κανεις εντυπωση!:computer:

Μια που είσαι κ.Τούμπα, πήγαινε στην Π"ναστασίου στο ύψος της Αλυσίδας.

Εχει ένα γωνιακό μαγαζί με τέτοια είδη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.