Rightman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Στο Laser 6000 χαλάει εύκολα το λεπτό καλώδιο; post Το IntelliMouse Explorer αντέχει στο χρόνο; post Αν αληθεύουν τα παραπάνω τότε σκέφτομαι την παρακάτω λύση MI-6200 laser
nec Απρίλιος 7, 2006 #2 Απρίλιος 7, 2006 Απλα...ms wheel optical mouse 1.1A με 10-15...ολα τ'άλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα!
spc Απρίλιος 7, 2006 #3 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Rightman Στο Laser 6000 χαλάει εύκολα το λεπτό καλώδιο; Αυτό δεν το ξεύρω. Αρχική απάντηση από RightmanΤο IntelliMouse Explorer αντέχει στο χρόνο; Από την εμπειρία μου (σε καθημερινή χρήση): ~6-12 μήνες ζωής (έχω αλλάξει ουκ ολίγα - ας όψεται το τέλειο σχήμα του...). Αρχική απάντηση από RightmanΑν αληθεύουν τα παραπάνω τότε σκέφτομαι την παρακάτω λύση MI-6200 laser Logitech wannabe Αρχική απάντηση από nec Απλα...ms wheel optical mouse 1.1A με 10-10...ολα τ'άλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα! Μάλιστα....και όλοι εμείς που αγοράζουμε εργονομικά ποντίκια με πολλά κουμπιά κλπ κλπ είμαστε απλώς ηλίθιοι. Παίζει και ξύλινο ποντίκι, με μπίλια και τετράγωνο σχήμα (μην πω και τετράγωνη μπίλια) αν δεν το έχεις μάθει....
nec Απρίλιος 7, 2006 #4 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:17] Μάλιστα....και όλοι εμείς που αγοράζουμε εργονομικά ποντίκια με πολλά κουμπιά κλπ κλπ είμαστε απλώς ηλίθιοι. Παίζει και ξύλινο ποντίκι, με μπίλια και τετράγωνο σχήμα (μην πω και τετράγωνη μπίλια) αν δεν το έχεις μάθει.... Για το ηλιθιοι λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σου απαντησω!! Μπορω ομως να σου πω οτι πλην των 2 κουμπιων και του wheel ,ελαχιστοι χρησιμοποιουν τα κουμπακια και τις αιδιες! Οσον αφορα την εργονομια και τα λοιπες τριχες κατσαρες κολπα των marketeers, εκτος της περίπτωσης που η παλαμη σου ξεπερναει σε μεγεθος ενα τηγανι μικρου μεγεθους δεν προκειται να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα!
spc Απρίλιος 7, 2006 #5 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από necΜπορω ομως να σου πω οτι πλην των 2 κουμπιων και του wheel ,ελαχιστοι χρησιμοποιουν τα κουμπακια και τις αιδιες! Έχεις κάποια στατιστικά που το αποδεικνύουν αυτό; Αλλά ακόμα και εάν ίσχυε, ποιος σου λέει ότι ο φίλος που ρωτάει δεν είναι ένας από αυτούς τους ''ελάχιστους''. Η ακόμα, αυτοί οι ''ελάχιστοι'' δεν έχουν δικαίωμα για πόντικα με αυτές τις ''αηδίες''; Αρχική απάντηση από necΟσον αφορα την εργονομια και τα λοιπες τριχες κατσαρες κολπα των marketeers, εκτος της περίπτωσης που η παλαμη σου ξεπερναει σε μεγεθος ενα τηγανι μικρου μεγεθους δεν προκειται να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα! Έχεις δίκιο.....Ξανακοιτάω την παλάμη μου και σκέφτομαι την απώλεια κερδών από την μη πώληση της φριτέζας μου μέχρι σήμερα....Σπεύδω για αγγελία στο ''Παζάρι'' (ευτυχώς έχω τον απαιτούμενο αριθμό post). Εργονομία λοιπόν = Τρίχες κατσαρές....Μάλιστα....Όσο ζω μαθαίνω..... Και αν πάσει περιπτώσει μπορεί κάποιος (όπως ο φίλος που άνοιξε το thread πχ) να εκτιμάει αυτές τις ''τρίχες κατσαρές'' και να θέλει πχ το mouse να κάθεται καλά στο χέρι του, το πληκτρολόγιό του να έχει την σωστή κλίση, τα κουμπιά να πατιούνται μαλακά, η καρέκλα του να είναι στην σωστή θέση σε σχέση με το γραφείο και την οθόνη (για να μην βγάζει τα μάτια του και να μην μείνει από μέση) κλπ κλπ..... Αλλά ξέχασα, αυτά είναι ''κολπα των marketeers''.... Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 19:39] Για το ηλιθιοι λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σου απαντησω!! Πολύ όμορφα, σε ευχαριστώ/ούμε. (το ανέκδοτο με τον τύπο που πήγαινε ανάποδα στην Ακαδημίας το ξέρεις; αυτό που ακούει στο ραδιόφωνο ''Πρόσοχη! Οδηγός πηγαίνει ανάποδα στην Ακαδημίας'' και σκέφτεται ''Τι ένας, δεκάδες είναι!'')
DuKe Απρίλιος 7, 2006 #6 Απρίλιος 7, 2006 φίλε για δουλειά γραφείου ή για μαγαζί όντως φτάνει και περισεύει αυτό που λες Αρχική απάντηση από nec Απλα...ms wheel optical mouse 1.1A με 10-15...ολα τ'άλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα! αλλά αν κάθεσε 12+ συνεχόμενες ώρες δίχως να αφήσεις στιγμή το ποντίκι (συνηθίζεται σε CAD και games) τότε αναζητάς τη σωτηρία σου Εγώ τη βρήκα στο mx1000 της logitech που φημίζεται για τη κορυφαία εργονομία του και όντως στα χέρια μου στάθηκε στο ύψος του. Και τα επιπλέον κουμπάκια αν εσένα σου περισεύουν σε κάποιους χρησιμεύουν(ξέρεις τι είναι να έχεις στο ποντίκι το forward και το back για το browsing σου και να μη τραβιέσαι συνέχεια στη πάνω αριστερή γωνία? ή το κουμπάκι εναλλαγής εφαρμογών χωρίς να χρειάζεται να τραβιέσαι πάλι στο taskbar...) και μη μου πεις οτι για κάποια απο αυτά υπάρχουν τα hotkeys h shortkyes στο keyboard γιατί δεν βολεύει πάντα κ δεν είναι καν το ίδιο.
demizz26 Απρίλιος 7, 2006 #7 Απρίλιος 7, 2006 Φίλε nec έτσι όπως στο λέν τα παιδιά είναι. Σίγουρα οι εταιρίες βγάζουν ένα σωρό άχρηστα πράματα για να μας τρών τα αλλά τα συγκεκριμένα input devices (keyboard, mouse) οφείλουν να είναι εργονομικά (Εργονομία= το να μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατο κόπο και με τρόπο που να προστατεύει όσο το δυνατό την υγεία! Να σε δω πριν 5 χρονια όταν εμφανίστηκε το ροδάκι μεταξυ των 2 πλήκτρων, πάλι περιττό θα το έβρισκες;;
Makis Hourdakis Απρίλιος 7, 2006 #8 Απρίλιος 7, 2006 H εργονομία είναι ιδιαίτερα σημαντικό πράγμα και για να κάνεις άνετα τη δουλειά σου αλλά και μακροχρόνια καθώς συνεχής χρήση ακατάλληλου για τα χέρια πληκτρολογίου/ποντικιού μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες τις οποίες μόνο όταν γίνουν θα τις αντιληφθείς. Επίσης κάποια κουμπάκια, όπως τα back/forward (κυρίως το back βασικά) είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολικά στο browsing. Δούλεψε λίγες ώρες τέτοιο ποντίκι και μετά να είσαι σίγουρος πως όποτε χειρίζεσαι PC με απλό ποντίκι θα ξηνίζεις αφάνταστα...Για να φανταστείς πόσο σημαντική θεωρώ προσωπικά την εργονομία, πάντα μου άρεσαν τα ποντίκια της Logitech σε λειτουργίες κτλ αλλά ποτέ δεν πήρα λόγω σχήματος. Τα MS ανέκαθεν μου κάθονταν καλύτερα στο χέρι. (btw το MX1000 έχει περίπου το ίδιο σχήμα με τα αντίστοιχα MS ή κάνω λάθος; Σε φωτογραφία μόνο το έχω δει...)
jogi Απρίλιος 7, 2006 #9 Απρίλιος 7, 2006 Εχω το explorer το ασύρματο εδω και 2 χρόνια και ακόμα παίζει άψογα
Makis Hourdakis Απρίλιος 7, 2006 #10 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από jogi Εχω το explorer το ασύρματο εδω και 2 χρόνια και ακόμα παίζει άψογα Εμένα η ροδέλα έχει αρχίσει να χάνει στροφές απο το πολύ scrolling....
nec Απρίλιος 7, 2006 #11 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 20:26] Έχεις κάποια στατιστικά που το αποδεικνύουν αυτό; Αλλά ακόμα και εάν ίσχυε, ποιος σου λέει ότι ο φίλος που ρωτάει δεν είναι ένας από αυτούς τους ''ελάχιστους''. Η ακόμα, αυτοί οι ''ελάχιστοι'' δεν έχουν δικαίωμα για πόντικα με αυτές τις ''αηδίες''; Ο φίλος δεν ρώτησε για τις λοιπές αηδίες... ρώτησε αν κατάλαβα καλά ποιο ποντίκι είναι κατά κύριο λόγο πιο αξιόπιστο...right? όσο για τους ελάχιστους που βρίσκουν χρήσιμα τα 50 κουμπάκια και λαμπάκια, δεν νομίζω να τους στέρησα το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν (!), αυτό όμως δεν μου απαγορεύει το δικαίωμα εγώ να τα θεωρώ αηδίες! Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 20:26] Έχεις δίκιο.....Ξανακοιτάω την παλάμη μου και σκέφτομαι την απώλεια κερδών από την μη πώληση της φριτέζας μου μέχρι σήμερα....Σπεύδω για αγγελία στο ''Παζάρι'' (ευτυχώς έχω τον απαιτούμενο αριθμό post). Εργονομία λοιπόν = Τρίχες κατσαρές....Μάλιστα....Όσο ζω μαθαίνω..... Και αν πάσει περιπτώσει μπορεί κάποιος (όπως ο φίλος που άνοιξε το thread πχ) να εκτιμάει αυτές τις ''τρίχες κατσαρές'' και να θέλει πχ το mouse να κάθεται καλά στο χέρι του, το πληκτρολόγιό του να έχει την σωστή κλίση, τα κουμπιά να πατιούνται μαλακά, η καρέκλα του να είναι στην σωστή θέση σε σχέση με το γραφείο και την οθόνη (για να μην βγάζει τα μάτια του και να μην μείνει από μέση) κλπ κλπ..... Αλλά ξέχασα, αυτά είναι ''κολπα των marketeers''.... Ελπίζω να είναι και tefal για να μην κολλήσει από την πολύωρη χρήση (πού να το πουλήσεις μετά!!!) Ο φίλος πιο πάνω ΕΠΙΣΗΣ δεν ρώτησε ποιο mouse κάθεται καλά την παλάμη του! ( ξέρεις ?) Τα κόλπα των marketeers τα ξέρεις πολύ καλά ποια είναι και δεν νομίζω να μην έχεις καταλάβει ακόμα ότι εργονομία + mouse απλά δεν υπάρχει! Η εργονομία όπως έχει πλασαριστεί είναι κατασκεύασμα των marketeers .Το ότι ένα mouse κάθεται καλά στο χέρι αυτό ΔΕΝ το κάνει εργονομικό. Έχεις εργονομικό mouse? νομίζεις...Εν πάση περιπτώση κοιτά λίγο το χέρι σου κρατώντας το mouse και θα καταλάβεις τι εννοώ...για πιάσε και το ξύλινο που περιέγραψες πριν...ξανακοιτά τώρα...ώχ, πού ειναι η εργονομία ΟΕΟ?! Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 20:26] Πολύ όμορφα, σε ευχαριστώ/ούμε. (το ανέκδοτο με τον τύπο που πήγαινε ανάποδα στην Ακαδημίας το ξέρεις; αυτό που ακούει στο ραδιόφωνο ''Πρόσοχη! Οδηγός πηγαίνει ανάποδα στην Ακαδημίας'' και σκέφτεται ''Τι ένας, δεκάδες είναι!'') :whistling Μα δεν είναι ανάγκη! Αν αυτό εσύ κατάλαβες τότε να σου πω και κανένα ανεκδοτάκι με ξανθιές! (no offence ε!) Αρχική απάντηση από DuKe [Χθες, στις 20:50] φίλε για δουλειά γραφείου ή για μαγαζί όντως φτάνει και περισεύει αυτό που λες αλλά αν κάθεσε 12+ συνεχόμενες ώρες δίχως να αφήσεις στιγμή το ποντίκι (συνηθίζεται σε CAD και games) τότε αναζητάς τη σωτηρία σου Εγώ τη βρήκα στο mx1000 της logitech που φημίζεται για τη κορυφαία εργονομία του και όντως στα χέρια μου στάθηκε στο ύψος του. Πάω στοίχημα ότι αν κάθεσαι 12 ώρες την ημέρα χωρίς να αφήσεις το ποντίκι, την τενοντίτιδα δεν την γλιτώνεις (σου εύχομαι να μην πάθεις ποτέ κάτι τέτοιο!) ούτε με το mx15000! Συμφωνώ ότι μπορεί να κάθεται καλύτερα στο χέρι, αλλά αυτό δυστυχώς δεν λύνει ουσιώδη προβλήματα όπως η κλίση του χεριού, της παλάμης και η παρατεταμένη χρήση του δείκτη. Αρχική απάντηση από demizz26 [Χθες, στις 22:44] Φίλε nec έτσι όπως στο λέν τα παιδιά είναι. Σίγουρα οι εταιρίες βγάζουν ένα σωρό άχρηστα πράματα για να μας τρών τα αλλά τα συγκεκριμένα input devices (keyboard, mouse) οφείλουν να είναι εργονομικά (Εργονομία= το να μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατο κόπο και με τρόπο που να προστατεύει όσο το δυνατό την υγεία! Να σε δω πριν 5 χρονια όταν εμφανίστηκε το ροδάκι μεταξυ των 2 πλήκτρων, πάλι περιττό θα το έβρισκες;; Για να καταλάβουμε και για τι πράγμα μιλάμε δηλαδή! "Ergonomics (or human factors) is the scientific discipline concerned with the understanding of interactions among humans and other elements of a system, and the profession that applies theory, principles, data, and methods to design in order to optimize human well-being and overall system performance (definition adopted by the International Ergonomics Association in 2000)." Δεν ξέρω αν ανακάλυψες το ροδάκι πριν 5 χρόνια, αλλά το χρησιμοποιώ από το '97 και πραγματικά το είχα βρει καταπληκτικό!
JaguarOne Απρίλιος 8, 2006 #12 Απρίλιος 8, 2006 το intellimouse explorer πολύ αξιόπιστο, και έχει καλό receiver. Το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει πάθει τίποτα και το pc και το receiver του mouse είναι ακριβλως πίσω μου στο 1,5μέτρο (και ειμαι και σε καρέκλα "διευθυντική" όπως λέει και το praktiker. Έχει και ένα πολύ χρήσιμο feture: παίζει και μια μόνο μπαταρία! Το μόνο παράπονο ότι είναι λίγο βαρύ και δεν έχει πολυ καλά paddings απο κάτω που καθιστα την ύπαρξη καλού mouse pad, επιτακτική! τα logitech είναι super απο όλες τις πλευρές... mx700,1000,510,518 και G5 που έχω χρησιμοποιησει μόνο καλά λόγια έχω να πώ... ιδιαίτερα το G5 που σου δίνει και βαρίδια... οτ: nec το quote αυτο που έχεις που λέει για την εργονομια δεν απέχει απο αυτο που είπε ο demizz26... και ναι ότι κάθεται το χέρι καλάπάνω το κάνει εργονομικό. Σπίτι έχω ένα ms wheel mouse optical και δουλειά το explorer που ανέφερα παραπάνω... σορυ που σου χαλάω την θεωρία, αλλά το explorer είναι πιο εργονομικό. αυτό που έχω σπίτι μου κουράζει το χέρι, το οποίο όχι, δεν είναι σαν τηγάνι. Επίσης, οι marketeers της sato προτείνουν συγκεκριμμένες διαστάσεις που πρέπει να έχει το γραφείο και η καρέκλα σου, αλλά τι ξέρουν αυτοί ε? Φαντάζομαι το να κάθεσαι και να έχεις την πλάτη σου ίσια ΔΕΝ είναι εργονομικο....
demizz26 Απρίλιος 8, 2006 #13 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 02:33] Ergonomics is the scientific discipline....in order to optimise human well-being and overall system performance. Φίλε δεν καταλαβαίνω τι μας πόσταρες τον ορισμό της εργονομίας με κοπυ παστε και μάλιστα στα αγγλικα. Λεεί κάτι διαφορετικό από αυτά που έγραψα??? @demizz26 (εγώ) said: Εργονομία= το να μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατο κόπο και με τρόπο που να προστατεύει όσο το δυνατό την υγεία. Γιατι αν είναι έτσι να σκίσω τα πτυχία μου. Τα επιπλεον πλήκτρα (back-forward, shortcut keys κλπ) προσφέρουν ευκολίες αντίστοιχες με αυτή που προσφέρει η ροδέλα. Πώς γίνεται τη ροδέλα να την χες βρει πριν από 20 χρόνια (εεε σορρυ 7 χρόνια) καταπληκτική και τα άλλα extras να τα θεωρεις περιττα, άχρηστα κλπ κλπ??? Φίλε nec, HAPPY GAMING!!!
ΓιαγκΤ Απρίλιος 8, 2006 #14 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 02:33] Μα δεν είναι ανάγκη! Αν αυτό εσύ κατάλαβες τότε να σου πω και κανένα ανεκδοτάκι με ξανθιές! (no offence ε!) Φαντάζομε δεν χρειάζεται ιδιαίτερο θάρρος να χυδαιολογεί κάποιος κριμένος πίσω από το πληκτρολόγιο.
nec Απρίλιος 8, 2006 #15 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 03:25] Επίσης, οι marketeers της sato προτείνουν συγκεκριμμένες διαστάσεις που πρέπει να έχει το γραφείο και η καρέκλα σου, αλλά τι ξέρουν αυτοί ε? Φαντάζομαι το να κάθεσαι και να έχεις την πλάτη σου ίσια ΔΕΝ είναι εργονομικο.... JaguarOne ,δεν μιλήσα ούτε για γραφεία ούτε για καρέκλες...μην μπερδευόμαστε. Η ένσταση μου δεν είναι για την εργονομία σαν όρος, αλλά πόσο αυτή μπορεί να είναι εφαρμόσιμη πάνω σε ένα mouse.Αρχική απάντηση από demizz26 [Σήμερα, στις 10:12] Φίλε δεν καταλαβαίνω τι μας πόσταρες τον ορισμό της εργονομίας με κοπυ παστε και μάλιστα στα αγγλικα. Λεεί κάτι διαφορετικό από αυτά που έγραψα???@demizz26 (εγώ) said:Εργονομία= το να μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατο κόπο και με τρόπο που να προστατεύει όσο το δυνατό την υγεία.Γιατι αν είναι έτσι να σκίσω τα πτυχία μου.Τα επιπλεον πλήκτρα (back-forward, shortcut keys κλπ) προσφέρουν ευκολίες αντίστοιχες με αυτή που προσφέρει η ροδέλα. Πώς γίνεται τη ροδέλα να την χες βρει πριν από 20 χρόνια (εεε σορρυ 7 χρόνια) καταπληκτική και τα άλλα extras να τα θεωρεις περιττα, άχρηστα κλπ κλπ???Φίλε nec, HAPPY GAMING!!! Ευχαριστω φιλε για το δωράκι...ανεκτίμητης άξιας πραγματικα! Ελπίζω σε λίγα χρόνια να έχουν ενσωματώσει και όλο το πληκτρολόγιο πάνω στο mouse ώστε να απαλλαγούμε και από αυτό! Ξέρεις μερικά πράγματα έχουν και τα όρια τους...Παρεπιπτώντος ,τα ποντικάκια της apple που έχουν 1 κουμπάκι όλο και όλο πως θα τα χαρακτηρίζατε από εργονομικής άποψης? killing machines μηπως? Αλλά μπααα, ΠΟΥ να ξερει η Apple από εργονομία και user interface .. καταδικασμένοι να πεθάνουν οι mackies...Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 11:19] Φαντάζομε δεν χρειάζεται ιδιαίτερο θάρρος να χυδαιολογεί κάποιος κριμένος πίσω από το πληκτρολόγιο. ???
demizz26 Απρίλιος 8, 2006 #17 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 12:14] Παρεπιπτώντος ,τα ποντικάκια της apple που έχουν 1 κουμπάκι όλο και όλο πως θα τα χαρακτηρίζατε από εργονομικής άποψης? killing machines μηπως? Αλλά μπααα, ΠΟΥ να ξερει η Apple από εργονομία και user interface .. καταδικασμένοι να πεθάνουν οι mackies...Με τη διαφορά οτι τα ποντίκια της apple είναι σχεδιασμένα για ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Το mighty mouse (αν έχεις ακουστά) αποδεικνύει ότι και η apple βελτιώνει τα ποντίκια της (έστω και με πιο αργούς ρυθμούς)
jogi Απρίλιος 8, 2006 #18 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 12:14] JaguarOne ,δεν μιλήσα ούτε για γραφεία ούτε για καρέκλες...μην μπερδευόμαστε. Η ένσταση μου δεν είναι για την εργονομία σαν όρος, αλλά πόσο αυτή μπορεί να είναι εφαρμόσιμη πάνω σε ένα mouse.Ευχαριστω φιλε για το δωράκι...ανεκτίμητης άξιας πραγματικα! Ελπίζω σε λίγα χρόνια να έχουν ενσωματώσει και όλο το πληκτρολόγιο πάνω στο mouse ώστε να απαλλαγούμε και από αυτό! Ξέρεις μερικά πράγματα έχουν και τα όρια τους...Παρεπιπτώντος ,τα ποντικάκια της apple που έχουν 1 κουμπάκι όλο και όλο πως θα τα χαρακτηρίζατε από εργονομικής άποψης? killing machines μηπως? Αλλά μπααα, ΠΟΥ να ξερει η Apple από εργονομία και user interface .. καταδικασμένοι να πεθάνουν οι mackies...??? 2 κουμπάκια, ροδέλα σε σχημα μπίλιας, δηλαδή scrolling πανω κάτω και δεξιά αριστερα και δύο κουμπιά στο πλάι για λειτουργίες όπως window switching κλπ κλπ. Δες πρώτα ποντίκι apple ή apple γενικότερα απο κοντά και τα ξαναλέμε
spc Απρίλιος 8, 2006 #19 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από nec...Εν πάση περιπτώση Εν πάση/ει (και τα 2 σωστά είναι) περιπτώσει (καλό θα ήταν να μην διορθώνεις κάτι σωστό σε λάθος αν δεν ξέρεις), πάω να τηγανίσω πατάτες με το G5 μου γιατί προφανώς η συζήτηση δεν έχει νόημα (χμμμ ίσως έρθει και η μοναδική μου αγάπη σήμερα να την φιλέψω....ας βάλω καλύτερα το G15 για διπλή τηγανιά)
kreach Απρίλιος 8, 2006 #20 Απρίλιος 8, 2006 Παιδιά, εγώ με 21Ε βρήκα την υγειά μου ! Το Logitec G1 από Πλαίσιο !!! (Τώρα το γιατί το πουλάνε 29.99 δεν ξέρω ...)Φίλε Nec,Υπάρχουν άτομα τα οποία μπαίνουν στον υπολογιστή μόνο για να κάνουν καμιά εργασία στο Word. Για αυτούς ναι, ένα Logitec G7 είναι πεταμένα λεφτά ! Παρόλαυτα για κάποιον που χρειάζεται τον υπολογιστή για καθημερινή χρήση ένα optical και ελαφρύτατο ποντίκι όπως το G1 είναι μακράν ότι καλύτερο ! Έχεις συγκρίνει ένα serial mouse με μπίλια της εποχής των win95 με το G1? Τέρμα για μένα οι πόνοι στον καρπό! ’ρα υπάρχει εργονομία στα ποντικια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.