Jump to content

Pentium D930 + Θερμοκρασιες

vazelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια χτες επιτελους εβαλα στο PC (υπογραφη) μου υδροψυξη και αρχισα το o/c...Θελω να ρωτησω ποσο ειναι η max ''επιτρεπομενη'' θερμοκρασια για τον D930 σε full load (100%)???Nα ξερω δηλαδη στους ποσους θα αρχισω να ανησυχω....:whistling

Αν καποιος εχει δοκιμασει o/c σε D920-D930 (εχω δει μερικους στο forum) ας δωσει συχντητα που εχει φτασει (για καθημαρηνη χρηση οχι για ενα bench) και max θερμοκρασια σε full load.....

930@4,5 με 1,6vcore ~50-52 βαθμους αν θυμαμαι καλα.

Τριπλο ψυγειο

Εheim 600lt

Eleven block

Εγω ειμαι με τριπλο ψυγειο,L30,Eleven block στα 3950 με 1,4vcore και σε διπλο prime95 μετα απο ωρα βλεπω και 56-57 βαθμους γι'αυτο δεν εχω δοκιμασει παραπανω.....

hmm γιατι? Πολλοι ειναι... Κουνα το ψυγειο μηπως εχει αερα. Δες για πατημα!

dual16m46113rs.jpg

Αρχική απάντηση από vazelos [Σήμερα, στις 17:28]

Παιδια χτες επιτελους εβαλα στο PC (υπογραφη) μου υδροψυξη και αρχισα το o/c...Θελω να ρωτησω ποσο ειναι η max ''επιτρεπομενη'' θερμοκρασια για τον D930 σε full load (100%)???Nα ξερω δηλαδη στους ποσους θα αρχισω να ανησυχω....:whistling

Αν καποιος εχει δοκιμασει o/c σε D920-D930 (εχω δει μερικους στο forum) ας δωσει συχντητα που εχει φτασει (για καθημαρηνη χρηση οχι για ενα bench) και max θερμοκρασια σε full load.....

εαν θες να εισαι σιγουρος

βαλε παλι την στοκ ψυκτρα και τραβα του ενα SnM full test

να δεις τι temps βαραει ετσι

και αναλογα πραττεις μετα με την υδροψυξη σου

Παιδια εβγαλα την υδοψυξη για ελεγχο...Παντως οπως ειδα και συνδεσμολογια σωστη ειχα και αερα μεσα δεν ειχε (τουλαχιστον κατι σοβαρο)...Θα ξαναγεμισω το ξυγειο πιο προσεκτκα μεσα στο ΣΚ και ελπιζω σε καλυτερα αποτελεσματα...

Παιδια τα φωτα σας!!!

Το ψυγειο δεν εχει καθολου αερα και το μπλοκ παταει μια χαρα....

ΑΛΛΑ στην μετρηση που εχει κανει ο unseen πιο πανω σε συχνοτητα 15x260 (3900) και 1,4125vcore εχω 60 βαθμους θερμοκρασια.....

Καμια ιδεα??????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.