Τακας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Καλησπερα σε ολα τα παιδια του Forum..Γνωστα και αγνωστα....Θελω να παρω μια απο τις 2 μνημες....εχω την Asus A8N32-SLI θα ηθελα τις αποψεις σας και την προσωπικησας γνωμη..για το καλητερο!!τωρα..θα ηθελα να ξερω και ποια απο τις δυο εχουν περιθωρια για καλητερα timings.... και το ουσιαστηκωτερο...ποια απο τις δυο θα εχω λιγοτερες πιθανωτητες να πεσω σε ελατωματικες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dman Απρίλιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 δεν ξέρω πολλά για τισ συγκεκριμένεσ μνήμεσ αλλά έχω ακουσει ότι oi mashkin εχουν πολυ μεγάλεσ επιδόσεισ σε ο/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Προτείνω την Mashkin......Aπ'ότι έχω διαβάσει είναι καλή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από takismanou7 [Σήμερα, στις 21:26] Προτείνω την Mashkin......Aπ'ότι έχω διαβάσει είναι καλή..... Για να προτείνει κάποιος κάτι, θα πρέπει να το έχει δοκιμάσει ο ίδιος πρώτα και όχι απ'ότι έχει διαβάσει, γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει......ΜΟΝΟ όταν τις έχεις δοκιμάσει προτείνεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Για να προτείνει κάποιος κάτι, θα πρέπει να το έχει δοκιμάσει ο ίδιος πρώτα και όχι απ'ότι έχει διαβάσει, γιατί ο καθένας γράφει ότι θέλει......ΜΟΝΟ όταν τις έχεις δοκιμάσει προτείνεις...... Κοίτα,έχεις ένα άδικο,θα αγόραζες κάτι που διαβάζεις από παντού κακά λόγια?Και άλλωστε,από τη στιγμή που κάποιος δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει 100 μνήμες και να κρατήσει τις καλύτερες ,αναγκαστικά θα βασιστεί σε κάποιες απόψεις για να προχωρήσει σε μια αγορά... Και πιστεύω,δεν έχει κανένα νόημα να προτείνω κάποια συσκευή επειδή εμένα έτυχε και ήμουνα στους τυχερούς και έπαιζε φοβερά,ενώ όλοι λένε ότι είναι μούφα. Θα τα έλεγες σωστά,αν έλεγες ότι όταν κάποιος υποστηρίζει μια άποψη για ένα προϊόν από "ξεφύλισμα" και όχι προσωπική εμπειρία,να αναφέρει από που και γιατί κατέληξε στο όποιο συμπέρασμα για το προϊόν αυτό.Για να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να κρίνει την αντικειμενικότητα της πηγής,και να πράξει ανάλογα! Υποθέτω το παιδί που έχει κάνει πόστ δε τα λέει στον αέρα και ότι τύχει αλλά κάτι θα έχει διαβάσει και θα ξέρει καλύτερα.Γι'αυτό να παραθέσει τη πηγή! Στο θέμα μας ,συμπληρώνω με τη σειρά μου ότι μόνο απόψεις από "ψεφύλισμα" στο Ιντερνετ μπορούμε να πούμε ,γιατί δε νομίζω να τις έχει δοκιμάσει κανείς.Καταρχήν,το να σου βγούνε ελλατωματικές,μπορεί να σημαίνει ασυμβατότητα με τη μητρική,κάτι το οποίο πρέπει να ελενξεις. Σου παραθέτω ένα σύνδεσμο,για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου από ένα αξίοπιστο ,κατά πάσα πιθανότητα, site. http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2676&p=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Ναι.......όταν τους δίνουν οι εταιρίες review samples για να τα βγάλουν πρώτα, αυτά να πάρετε τότε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Ναι.......όταν τους δίνουν οι εταιρίες review samples για να τα βγάλουν πρώτα, αυτά να πάρετε τότε......... Κοίτα όπως σου είπα δε θα εμπιστευτείς μόνο μια πηγή.Εγώ ανέφερα μια πηγή που βρήκα. Τότε για πες μου,με ποιό κριτήριο θα αγοράσω κάτι?Από που θα μάθω?Θα περιμένω να το αγοράσουνε μερικοί γνωστοί μου για να δω αν θα το πάρω και εγώ τελικά?Kαι αυτοί με ποίο κριτήριο θα αγοράσουνε?Γιατί αν είναι άγνωστοι θα έχουνε πιθανόν samples που λες άρα κακή πηγή. Εσύ με ποιό κριτήριο αγοράζεις?Πας σε ένα μαγαζί και ότι σου φαίνεται ωραίο το παίρνεις?Δε διαβάζεις εσύ από πουθενά απόψεις και επηρεάζεσαι και επιλέγεις ανάλογα?Εκτός και έχεις την οικονομική δυνατότητα και αγοράζεις πολλά,κρατάς το καλύτερο και τα άλλα τα πουλάς. Νομίζω ότι βγήκαμε εκτός τόπικ αρκετά,έχεις τελοσπάντων κάτι να προτείνεις του παιδιού από το να διαβάζει τις βλακείες μας? Εγώ θα ρωτούσα μόνο το παιδί που ενδιαφέρεται αν περιορίζεται ανάμεσα σε αυτές τις 2 μάρκες,γιατί θα του πρότεινα σα μια καλή λύση τα uccc του πλαισίου,όσοι γνωστοί μου τα πήρανε κάνανε σχετικά καλά τίμινγκς! Είναι καλή τιμή τους 170 ευρώ το σετάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Απρίλιος 14, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 παιδια ευχαρηστω πολυ!αλλα εχω πολυ καιρο το θεμα και κανεις δεν μου απαντουσε Αποφασησα με αυτα που διαβασα και αγωρασα Mushkin....Μολις τωρα παρελαβα Mushkin..... Πιστευω να βγουν καλες....απο τωρα ξεκιναω Memtest να δω που θα τις σεταρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Απρίλιος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Τακας [14-04-2006 18:53] παιδια ευχαρηστω πολυ!αλλα εχω πολυ καιρο το θεμα και κανεις δεν μου απαντουσε Αποφασησα με αυτα που διαβασα και αγωρασα Mushkin....Μολις τωρα παρελαβα Mushkin..... Πιστευω να βγουν καλες....απο τωρα ξεκιναω Memtest να δω που θα τις σεταρω... Απο την προσωπικη μου εμπειρια μαζι τους,θα σου ελεγα να μην σπαταλισεις τον χρονο σου με το Memtest.Καμια σχεση με την reallife χρηση.Τουλαχιστον στην δικια μου παρτιδα,παρολο που εβγαζαν οι μνημες Memtest και spi στα 267~268MHz,δεν παιζουν 3D πανω απο τα 254~255MHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.