Jump to content

Δείξτε τι ψύκτρες φοράτε!!!

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από giorgos th.

ειναι η G-power cooler της Gigabyte.

πρεπει να εχει γυρω στα 35Ε τωρα αν δεν κανω λαθος.

με τον 3200+ στα 2.52 με 1.6vcore εχω max 46c στις 1600 σαλ απο 2100 σαλ default.

Μία τέτοια έχω κατά νου να πάρω. Δε με βλέπω για υδρόψυξη ακόμα.

Ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση

;)

Αρχική απάντηση από ang3l

δεν είπα να το κλείσουμε το μαγαζί, απλά είπα δυνατά την σκέψη που έκανα. η ninja φίλε με έχει αφήσει άφωνο με τις επιδόσεις της.

σήμερα παρέλαβα ψηφιακό θερμόμετρο και έκανα κάποιες μετρήσεις:

θερμοκρασία αέρα στην εισαγωγή: 21,9

θερμοκρασία cpu μέσω του MBM5: 24-25

πράγμα που σημαίνει 2-3 βαθμούς διαφορά από την θερμοκρασία περιβάλλοντος! απίστευτο.. ο opteron 165 είναι clockαρισμένος στα 2,4 εντωμεταξύ!

οριστε???? :blink: :blink: :blink: δηλ μια καλη υδροψυξη στα 250 γιουργια ειναι ισαξια μιας νιντζα???? Μην τρελαθουμε!!!!:TD: :TD:

σσ: προς ολους τους νερουλαδες,

Η Ninja ειναι εδω!!!

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 18:59]

οριστε???? :blink: :blink: :blink: δηλ μια καλη υδροψυξη στα 250 γιουργια ειναι ισαξια μιας νιντζα???? Μην τρελαθουμε!!!!:TD: :TD:

σσ: προς ολους τους νερουλαδες,

Η Ninja ειναι εδω!!!

Aυτά τα νούμερα είναι πρίν ανακαλύψω ότι η DFI μου αναφέρει λάθος CPU temp αδερφέ. Ακόμα να την ρυθμίσω παίρνοντας θερμοκρασία απευθείας απ' το IHS, αλλά η απόκλιση απ' ότι μου είπανε είναι περίπου 5-7 βαθμούς..

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 18:09]

ειναι η G-power cooler της Gigabyte.

πρεπει να εχει γυρω στα 35Ε τωρα αν δεν κανω λαθος.

με τον 3200+ στα 2.52 με 1.6vcore εχω max 46c στις 1600 σαλ απο 2100 σαλ default.

Αυτή πόσα ονομαστικά db δείνει? Απ' ότι θυμάμαι είναι φασαρίτσα.

Αρχική απάντηση από ang3l

Aυτά τα νούμερα είναι πρίν ανακαλύψω ότι η DFI μου αναφέρει λάθος CPU temp αδερφέ. Ακόμα να την ρυθμίσω παίρνοντας θερμοκρασία απευθείας απ' το IHS, αλλά η απόκλιση απ' ότι μου είπανε είναι περίπου 5-7 βαθμούς..

βαλε καμμια 10+ για να εισαι μεσα... εγω με το συστημα υπογραφης, μαμα. εχω αυτην τη στιγμη 36 με τον firefox μονο ανοιχτο και χωρις τον "αρκουδιαρη" να φυσαει.ηταν αρκετα αισιοδοξες οι θερμοκρασιες της dfi σου... ;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.