Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Έχω έναν P4 @2.7 Φοράει αυτήν: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=46 αρκετά καλή και πολύ αθόρυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Απρίλιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 αυτην της ιντελ εχω εγω.... μηπως ξερει κανεις την διαρκεια ζωης τους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nec Απρίλιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανχωνεσαι για αυτο! Συνηθως εχουν καλης ποιότητας ball bearing ανεμιστηρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Χρησιμοποιώ μια Zalman 7700Cu στον Χ2 4400+. Δεν έχω παράπονο. Στο 2ο PC με τον Sempron χρησιμοποιώ την στοκ ψύκτρα της AMD Ενώ στο 3ο PC με τον Duron χρησιμποιώ αυτήν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 η Ninja τρέχει παθητηκή μέσα στο Antec P180 που έχει φανταστικό airflow. προς το παρόν είμαι με τους stock ανεμιστήρες του κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 ΤΤ venus 12...σαν προπέλα δε μοιάζει; ...και μην πει τπτ κανείς για τη σκόνη πάλι, μένω σε ύπο-κατασκευή σπίτι, οπότε καταλαβαίνετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Απρίλιος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Εγώ ΧΠ 120... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 σα να μοιάζει με το άλλο thread που λέει δείξτε το κουτί σας εντωμεταξύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 7, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- σα να μοιάζει με το άλλο thread που λέει δείξτε το κουτί σας εντωμεταξύ.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έιδες ολόιδιο δεν είναι??? Μόνο που εμένα αυτό με ενδιαφέρει να δώ τι ψύχτρες είναι διαδεδομένες για να αλλά3ω κ τιν δική μου.παρόλα αυτά postαρες δέν σε χάλασε και πολυ... By the way η δική σου μάρεσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 δεν είπα να το κλείσουμε το μαγαζί, απλά είπα δυνατά την σκέψη που έκανα. η ninja φίλε με έχει αφήσει άφωνο με τις επιδόσεις της.σήμερα παρέλαβα ψηφιακό θερμόμετρο και έκανα κάποιες μετρήσεις:θερμοκρασία αέρα στην εισαγωγή: 21,9θερμοκρασία cpu μέσω του MBM5: 24-25πράγμα που σημαίνει 2-3 βαθμούς διαφορά από την θερμοκρασία περιβάλλοντος! απίστευτο.. ο opteron 165 είναι clockαρισμένος στα 2,4 εντωμεταξύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 7, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Το μόνο που με τρομάζει στην ninja είναι το μέγεθος κ κατα πόσο θα ενοχλεί μέσα στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 η αλήθεια είναι πως είναι λίγο μεγάλη! εμένα με την DFI SLI-D δέν ενοχλεί, ενοώντας πως δεν αχρηστεύει κανένα dimm slot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 8, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Dimm slot δέν θα αχρηστεύει ούτε σε μένα βλεέπω όμως οτι είναι δίπλα δίπλα με την κάρτα γραφικών σου. όλη η θερμότητα της κάρτας θα παγάινει στην ψύχτρα... too bad! Στο νού μου έχω τηυν sonic tower της Th.Την έχει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 δεν είναι κολλητά! αν δείς στην δεύτερη φωτό φαίνεται λιγάκι ότι έχει χώρο ανάμεσα τους όσο ένα slot. βέβαια η κάρτα δεν βγάζει ζέστη από αυτή την μεριά οπότε δεν την επηρεάζει καθόλου. και να έβγαζε που λέει ο λόγος, τί να της κάνει? όσον αφορά την Tt Sonic Tower, εχτές κοιτούσα μία βιτρίνα που την είχε δίπλα δίπλα με κάτι Noctua, Scythe μεταξύ των οποίων κι η Ninja και θα έλεγα πως είναι ελαφρώς μεγαλύτερη αν σκεφτεις πόσο χώρο πιάνει κυβικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 8, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 σου βρήκα κι ένα συγκριτικό που έχει την Ninja και την Sonic Tower http://www.hartware.de/review_508_16.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 8, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l [Σήμερα, στις 01:19] σήμερα παρέλαβα ψηφιακό θερμόμετρο και έκανα κάποιες μετρήσεις:θερμοκρασία αέρα στην εισαγωγή: 21,9θερμοκρασία cpu μέσω του MBM5: 24-25πράγμα που σημαίνει 2-3 βαθμούς διαφορά από την θερμοκρασία περιβάλλοντος! απίστευτο.. μετρας 2 διαφορετικα σημεια, με 2 διαφορετικες μεθοδους, τη μια μαλιστα, με τον πλεον αναξιοπιστο τροπο: το ΜΒΜ5. οχι μονο διαβαζει απο τη μητρικη, η οποια λεει οτι θελει ο κατασκευαστης, μπορεις πολυ ευκολα να κανεις το ΜΒΜ5 να λεει αυτο που θες εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 8, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 σύντομα θα έχω και μετρήσεις της CPU με το Voltcraft για όσους δεν εμπιστεύονται το MBM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 8, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από ang3l δεν είναι κολλητά! αν δείς στην δεύτερη φωτό φαίνεται λιγάκι ότι έχει χώρο ανάμεσα τους όσο ένα slot. βέβαια η κάρτα δεν βγάζει ζέστη από αυτή την μεριά οπότε δεν την επηρεάζει καθόλου. και να έβγαζε που λέει ο λόγος, τί να της κάνει? όσον αφορά την Tt Sonic Tower, εχτές κοιτούσα μία βιτρίνα που την είχε δίπλα δίπλα με κάτι Noctua, Scythe μεταξύ των οποίων κι η Ninja και θα έλεγα πως είναι ελαφρώς μεγαλύτερη αν σκεφτεις πόσο χώρο πιάνει κυβικά. Η vga βγάζει θερμότητα και απο την πάνω πλευρά της. Και λογικά αν το πάρεισ απο την στιγμή ποθ ζεσταίνεται η gpu ζεσταίνεται και ι πλακέτα της κάρτας στο σημείο εκίνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Απρίλιος 8, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 εγω πηρα εχτες την thermalteck blue orb 2 και εκτος του οτι ειναι πολι ησιχη ειναι και μονο στα 30 ευρω απο η-σοπ...σε συνδιασμο με εναν 12αρι ανεμιστιρα που εβαλα στο πλαινο του κουτιου να πεταει κρυο αερα απ'εξω καταφερνει να εχει κατεβασει τη θερμοκρασια του επεξεργαστη(π4 630 Ο/Κ 3450) απο τους 47 σε ιδλε στους μονο 37!!! και το τσιπσετ απο 39 ιδλε στους 32!!!! σε φουλ λοουντ ακομα καλυτερα αποτελεσματα...απο 62 ο επεξεργαστης στουσ μονο 50 ενω το τσιπσετ απο 43 στους 35!!! και ειναι και παρα πολυ ομορφη οπως φωτιζει μπλε... δυστιχως δεν εχω φωτογραφικη να τραβιξω μια φωτο... Υ.Γ. υπαρχει περιπτωση ο ανεμιστηρας ο πλαινος που εβαλα να επιρεαζει τη μετρηση της θερμοκρασιας? ενοω αν ο αερας που πεταει να πεφτει στο σενσορα και να μη μετραει σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 8, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 21:02] Υ.Γ. υπαρχει περιπτωση ο ανεμιστηρας ο πλαινος που εβαλα να επιρεαζει τη μετρηση της θερμοκρασιας? ενοω αν ο αερας που πεταει να πεφτει στο σενσορα και να μη μετραει σωστα πολυ πιθανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.