Jump to content

Τι εκτυπωτες-πολυμηχανηματα προτιματε;

Τι εκτυπωτες-πολυμηχανηματα προτιματε;  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ας δουμε τι εκτυπωτες-πολυμηχανηματα προτιμαει ο περισοοτερος κοσμος αλλα και εμεις για να βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα για την επομενη αναβαθμιση μας

εγω για να κανω την αρχη εχω ενα εκτυπωτη Hewllet Packard και ενα πολυμηχανημα(της πλακας) Lexmark

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Το τι έχουμε δε συμβαδίζει απαραίτητα με το τί έχουμε.

Ωπ κάπου με έχασες ομολογώ...

:boxed:

Αρχική απάντηση από ΝTG

ρε hayabusa δεν χρειαζεται για καθε σειρα να κανεις νεο ποστ....:rant:

Η αλήθεια είναι ότι πόστ και πολλ για κάθε τι παραμικρό καταντάει λίγο κουραστικό...με ρεγουλα παλικάρια, με ρέγουλα

:hi:

Αρχική απάντηση από darkCount

Ωπ κάπου με έχασες ομολογώ...

:boxed:

To τι έχουμε έχει να κάνει όχι μόνο με τις προτιμήσεις μας αλλά και με διάφορες συγκυρίες που συντέλεσαν στην απόκτησή τους.

Π.χ., όταν πριν από 3 χρόνια ήθελα ψηφιακή φωτογραφική ήθελα Canon (γιατί αυτήν προτιμώ), τελικά πήρα SONY.

Γι'αυτό λοιπόν, δε θεωρώ λογικό να ξεκινάει κάποιο poll με κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα (τι προτιμάτε...) και ο ίδιος ο δημιουργός του να απαντάει σε διαφορετικό (εγώ έχω...) και μάλιστα να χαρακτηρίζει το ένα από αυτά που έχει ως "της πλάκας" το οποίο στην ουσία μεταφράζετε οτι ΔΕΝ το προτιμάει αλλά όντως το έχει.

Υ.Γ. Κάτι που σκέφτηκα τώρα, το ερώτημα του poll θα μπορούσε να είναι σωστό με αλλαγή του χρόνου. Δηλαδή το σωστό ερώτημα είναι (όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ) "Τι εκτυπωτες-πολυμηχανηματα προτιμήσατε;" ωστε να υποδηλώνει τι έχουμε ήδη αποκτήσει και όχι τι προτμάμε γενικά.

Δεν ξαναγοράζω HP εκτυπωτή λόγω κόστους των μελανιών. Απλά πανάκριβα... Canon for me. ένα μελάνι για κάθε χρώμα και το κάθε μελάνι κάνει λιγότερο απο 10 τη στιγμή που το τριπλό για τον HP που έχω κάνει 60...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Δεν ξαναγοράζω HP εκτυπωτή λόγω κόστους των μελανιών. Απλά πανάκριβα... Canon for me. ένα μελάνι για κάθε χρώμα και το κάθε μελάνι κάνει λιγότερο απο 10 τη στιγμή που το τριπλό για τον HP που έχω κάνει 60...

Oι τελευταιοι hp εχουν ξεχωριστα και αυτοι...

Αλλη μια ψηφος στη Canon και απο εμενα μετα απο μεταβαση απο Epson.

Απλα καμια σχεση (οικονομια,ποιοτητα εκτυπωσης,ταχυτητα,)

Δυσκολα θα αλλαξω μαρκα, τουλαχιστον στους εκτυπωτες...

Canon και απο εμενα αλλα την σειρα prixma 4000/5000/6000D λογω συμβατων αναλωσιμων πολυ καλης ποιοτητας και γενικως ειναι εκτυπωτες που κανουν τα παντα παρα πολυ καλα.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.