Cronogr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Θέλω να φτιάξω lan μεταξύ windows kai linux suse 10 για internet sharing αλλα δε ξερω πως θα ρυθμίσω τα linux μιας και είμαι newbie μπορει καπιος να μου πει πως και που θα βαλω τις ιp για τη διμιουργία του lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 θα τα βρεις όλα στο yast.δες και εδώ:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23967αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Απρίλιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αν δεν έχεις,σου συνιστώ να αγοράσεις ένα switch και να συνδέσεις τα pc σου πάνω σε αυτό.Θα πάρουν αυτόματα ip (για να έχεις νετ και στα 2) και θα χρησιμοποιήσεις τον οδηγό για τη samba για το file sharing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Απρίλιος 8, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Έχω την εντύπωση πως "κόβω" ταχυτητα αν δεν εχω συνδεδεμένα τα πσ direct Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Απρίλιος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Το switch είναι ένας απλός δρομολογητής, δεν επηρεάζει την ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.