---Zapotek-- Απρίλιος 7, 2006 #21 Απρίλιος 7, 2006 Δε κατάλαβες, το είπα γιατί αν δεν έχει αρκετή τεχνογνωσία για να αποφασίσει κάτι τέτοιο μόνος του, τότε δε νομίζω πως θα μπορεί να σεταρει server με Debian. Επίσης, το Solaris10 δε χρειάζεται απαραίτητα SPARC, υπάρχει version και για x86 arch.
Dr.Paneas Απρίλιος 7, 2006 #22 Απρίλιος 7, 2006 εχω του προτείνω ενα RedHat Enterprise Server που θα εχει και το SELinux για προστασια απο το net. To Debian ειναι τοσο καλο οσο λεει ο Σωτήρης ; Γιατι αν ειναι να το δοκιμασω!
unseen Απρίλιος 7, 2006 #23 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:58] Για κοίτα ρε που θα συμφωνήσω με τον ---Zapotek--... Όσον αφορά το που θα βρεις w2k3...όλο και καμια μπετα ή απο κάνα technet μπορείς να βρεις κάτι. Δεν είναι απαραίτητη η πειρατεία. Με αυτο το σκεπτικό θα έπρεπε να ρίχουμε πόρτα σε όλους όσους μπεντσάρουν με 2003 και το ποστάρουν στο φόρουμ. Αγορασμένα τα έχουν????? ’ρα καλώς του πρότειναν 2003 του παλικαριού... εχω αγορασμενα τα 2003 enterprise edition χωρις πλακα... Μονο που δεν τα πληρωσα εγω..
sotiris Απρίλιος 7, 2006 #24 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas εχω του προτείνω ενα RedHat Enterprise Server που θα εχει και το SELinux για προστασια απο το net. To Debian ειναι τοσο καλο οσο λεει ο Σωτήρης ; Γιατι αν ειναι να το δοκιμασω! Ναι, το πέτυχες το άλλο φτηνό λειτουργικό.Το fedora είναι το δωρεάν!
ssjin5 Απρίλιος 8, 2006 Author #25 Απρίλιος 8, 2006 ΧΜΜ... πολλά λειτουργικά βλέπω αλλά δεν είμαι και expert στα λειτουργικά, αλλά είμαι διατεθημένος να μάθω φυσικά. το σκεφτικα για Linux μα θέλω σιγγεκριμενα πράγματα απο το λειτουργικό π.χ 8ελω να φτίαξω ένα VPN να βάλω κάποια games gia multiplayer να βάλω ventrilo, ή teamspeak... και τέτοια... ίσως και κάποια αρχεία για downloading... βασικά αυτά ακριβώς θέλω.-
sotiris Απρίλιος 8, 2006 #26 Απρίλιος 8, 2006 αν είσαι διατεθιμένος να μάθεις, debian αν το debian σου φαίνεται πολύ user unfriendly για τα γούστα σου, βάλε (k)ubuntu
sokos Απρίλιος 10, 2006 #28 Απρίλιος 10, 2006 και πως τρέχει σε Nforce4 το Debian?Raid που θέλω να κάνω, υποστηρίζει το chipset?Aπο performance σαν File SErver σε νέτκαφε πως το βλέπετε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.