Jump to content

Πρόβλημα με Cool & Quiet (σε Opteron 165 και DFI SLI-D)

ang3l

Recommended Posts

το σύστημα μου είναι το εξής:

Antec P180

DFI Lanparty SLI-D

Opteron 165 @2.4 default Vcore (267x9)

Scythe Ninja

G.Skill HZ 2GB set PC4000

XFX 6800 GT

δίσκοι, cdιά κτλ είναι λεπτομέρειες για το θέμα μας.

Διάβασα λοιπόν πολλά threads για το Cool & Quiet, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει.. Να σημειώσω πως σε όσα διάβασα, κανένας από τους συμμετέχοντες στις συζητήσεις δεν είχε Opteron. Ενεργοποίησα την επιλογή από το BIOS, έβαλα από τα Power Schemes το Minimal Power Management αλλά ούτε τάση πέφτει ούτε myltipliers ούτε τπτ.. Drivers μπήκαν κανονικά όταν έστησα το σύστημα - για την ακρίβεια με βοήθησαν κάποια παιδιά από το thelab - τέλος πάντων, οι drivers της AMD είναι περασμένοι.

Έχω ένα PC στο σπίτι, αυτό είναι και το κατεβαστήρι μου με αποτέλεσμα να μένει αναμμένο 24/7 και άρχισα να σκέφτομαι τον λογαριασμό της ΔΕΗ! Ακούω προτάσεις για να το κάνουμε να δουλέψει :)

Απο την στιγμή που το ΗΤΤ του επεξεργαστή δεν είναι default, το Cool & Quiet είναι σχεδόν απίθανο να λειτουργήσει. Βάλε τον επεξεργαστή στην ονομαστική του συχνότητα και λογικά θα λειτουργεί άψογα.

Αρχική απάντηση από Grace [Σήμερα, στις 14:18]

Απο την στιγμή που το ΗΤΤ του επεξεργαστή δεν είναι default, το Cool & Quiet είναι σχεδόν απίθανο να λειτουργήσει. Βάλε τον επεξεργαστή στην ονομαστική του συχνότητα και λογικά θα λειτουργεί άψογα.

μια χαρα παιζει στα 10Χ260 σε winchester. οταν δε χρειαζεται, γυρναει στα 5Χ260.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.