Jump to content

Προβλημα με S&M

TheoV

Recommended Posts

Φιλε unseen τοτε δεν εχω να προτεινω κατι το οποιο δεν εχεις σκεφτει :p. Τοτε οντως παιζει να μην παταει καλα. Γιατι και ο lordelesar που εχει αντιστοιχο εχει χαμηλωτερες temps αφου το εβαλε για 2η φορα επειδη την 1η δεν πατησε καλα.

Eγω εχω την εντυπωση οτι δινει κτηνοβολτ... Δοκιμασε με 1,6 και τσεκαρε πατημα. Κατι νομιζω μου ελεγες παλιοτερα για το hs ή κανω λαθος?(μπορει να ηταν αλλος..) Επισης ανεβασε τους ανεμηστηρες και πες μου τι δειχνει το θερμομετρακι μπροστα οταν εισαι σε full load.

1,61 μου ειχε πει o lordelesar... Εγω οταν το δοκιμασα σε εναν 3800χ2 ειχα ~0 με +1 στα 3ghz με 1,65 σε snm. Bεβαια με τις dfi δεν εισαι και ποτε σιγουρος, παραδειγμα ο σολωνας που με απλη αλλαγη μητρικης ειδε 17 βαθμους διαφορα!

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 18:25]

εε? δεν το ηξερα αυτο...

Idle παντως ειναι οσο το εχω βαλει στο bios ακριβως. 1,65 το εχω τοσο δειχνει και το πολυμετρο. Βαζω load τον ενα πυρηνα μονο φτανει 1,7 και μολις βαλω και τον 2ο πυρηνα φτανει 1,75. Τουλαχιστον στη δικη μου ετσι γινεται. Σε αλλες εχει μικροτερη αποκλιση πχ γυρω στο 0,6-0,7 και οχι τοσο πολυ οσο στη δικη μου. Αν ειναι ευκολο καντε μια μετρηση να δειτε τι παιζει και στα δικα σας mobo :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.