GruntGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 http://www.sega.com/games/game_temp.php?game=condemned http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1250&id=7091 http://www.3dgamers.com/dlselect/games/condemned/condemned_co_demo.exe.html ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω αυθεντικο και ας τελειωσει σε 4 ωρες, να φανταστειτε εχω να παρω αυθεντικο πανω απο 15 μηνες οταν αναγκαζεσαι να πολεμησεις χρησιμοποιωντας οτι βρεις μπροστα σου καθε φορα που αποτελειωνεις τον αντιπαλο ξυπνανε πρωτογονα/προτογνωρα συναισθηματα μεσα σου. Σαν τα συναισθηματα που σου προκαλει το manhunt αλλα ακομα πιο εντονα, ισα που κρατιομουνα οταν τελειωσε το demo να παρω κανα ροπαλο και να σπασω οτι ζωντανο βρω μπροστα μου :devil: Απο τεχνικης αποψης, στο συστημα μου με ολα τα parts σε στοκ ρολογια ( οχι πως θα ειχα τπτ παραπανω απο 3-4% αμα εκανα το μεγιστο OC που μπορω να κανω ) χρειαστηκε να παω ολα τα details στο medium και τα περισσοτερα special effects στο off, ειδικα οταν απενεργοποιησα το bloom ( που δεν μου φανηκε ρεαλιστικο κιολας ) τα fps μου σχεδον διπλασιαστηκαν στην σκηνη που ερευνας το πτωμα, ενταξει engine της monolith ( ναι αυτη που εχει και το F.E.A.R ! )ειναι τι να περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Απρίλιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Το κατεβάζω. Για να δούμε τι θα δούμε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbrav Απρίλιος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 το εχω τελειωσει στο 360.οντως φοβερη ατμοσφαιρα και καλο gameplay !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Απρίλιος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Πολύ καλό. Τρομερή ατμοσφαιρα και καλα γραφικα. Ολα τα λευτα οι μαχες σωμα με σωμα.!!:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 Γαμάτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2006 απο ενα και σημειο και μετα κατανταει πολυ βαρετο...τα ιδια και τα ιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilon (I.R.A) Απρίλιος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2006 Φοβερο παιχνιδι.Ηρθε να αντικαταστησει το Fear κατα ενα τροπο.Πολυ δυνατο φοβερη ατμοσφαιρα.Αξιζει να το παιξετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 κορυφαια ατμοσφαιρα με πολυ ωραια γραφικα...αξιζει να ασχοληθειτε μαζι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Απρίλιος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Αν και στην αρχή δείχνει βαρετό και επαναλαμβανόμενο στη συνέχεια είναι αρκετά ενδιαφέρον και ιδιαίτερα προς το τέλος.Τα γραφικά είναι καλύτερα σε σύγκριση με το FEAR και χρησιμοποιείται τεχνολογία με Bloom effects. Δείτε και μερικές εικόνες από την Full έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 28, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Το bloom ξαναλεω οτι μου επεσε πολυ βαρυ, γενικα με ολα στην μεση και τα περισσοτερα eye candy effects off, μετα την αναβαθμα θα αγορασω το full, δεν λεει να τελειωνεις ενα game και μετα να το ξαναπαιζεις για να δεις τα "καινουργια" γραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Απρίλιος 28, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2006 Εφόσον έχεις καλό σύστημα παίζεις με όλα στο full.To Bloom μια χαρά μου φάνηκε, πίστεψε με, φαίνεται αρκετά καλό και ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρά του παιχνιδιού.Ίσως θα έπρεπε να υπήρχε και στο FEAR.Εάν δεις πάνω αριστερά στις εικόνες, το frame rate στις περισσότερες περιπτώσεις έπεφτε κάτω από τα 35fps, ωστόσο στο παιχνίδι όλα έτρεχαν ομαλά χωρίς το παραμικρό κόλλημα ή σπάσιμο στη κίνηση.Το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει να το αγοράσεις πρωτότυπο.Μοναδικό μειονέκτημα η μικρή διάρκεια του και το επαναλαμβανόμενο gameplay (ιδίως στα πρώτα levels). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 30, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 To bloom τι κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 30, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2006 τα ιδια που μπορει να κανει και το HDR (περιπου),πολυ πιο δυναμικο/ρεαλιστικο φωτισμο + σε καποιες περιπτωσεις επηρεαζει τις αντακλασεις πανω στα textures, γι αυτο και στο oblivion πρεπει να διαλεξεις ποιο απτα 2 θες να εχεις on γιατι δεν γινεται να τα εχεις ταυτοχρονα Δεν λεω πως δεν μαρεσει σαν εφφε ασχετα αν σε καποιες περιπτωσεις δεν φαινεται ρεαλιστικο (οπως και το HDR) απλα μου κοβει τα fps σχεδον στο μισο στις σκηνες που χρησιμοποιηειται, με καιει και εμενα το να μην εχω stutters αλλα πιο σημαντικο imo ειναι να εχω >35fps οτι και αν γινεται στην οθονη σε 1024*768 4x aa 8x AF ολα τα αλλα on / high ( και soft shadows off σε περιπτωση που εχει προβλημα να ειναι ταυτοχρονα με το AA ) ε αυτη τη στιγμη το παραπανω το καταφερνω μονο με 2x AA trilinear bloom + ενα σωρο αλλα στο off και τα υπολοιπα στο medium, ασε που φανταζομαι οτι το full θα εχει πιο βαριες σκηνες απο αυτες που ειδα στο demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Να υποθέσω βέβαια ότι όπως και στο FEAR οι μη έχοντες καλή κάρτα γραφικών θα πάρουν το...μπαούλο...Πού θα πάει θα δώσω σύνταξη στην 9600XT Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάϊος 3, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Όντως είναι βαρύ παιχνίδι αλλά αξίζει. Εμένα τουλάχιστον που το είδα όλο μου άρεσε πολύ, είναι πρωτότυπο και πολύ ατμοσφαιρικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Μάϊος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Το εφτασα στην 5η πιστα και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. Η μηχανη γραφικων πρεπει να εχει προβλημματα με το frame rate (port απο xbox360) αν και το σηκωνει το pc με ολα στο maximum.Δεν μαρεσε η ωμη χρηση βιας χωρις λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάϊος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Το τερματισα το condemned αλλα σε 2 σκηνες μου σερνει απιθανα. Πρωτα οταν μπαινεις στην αδεια πισινα και πεφτει το πτωμα απο την ταρατσα και αλλαζει το σκηνικο σε "διαβολικο" και στην τελευταια μαχη με τον κακο που το σκηνικο ειναι παλι το ιδιο. Μιλαμε για πολλη χωμα τα fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 4, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Και στο 360 δεν ετρεχε αψογα, πολλες φορες οταν αναβες τον φακο τα fps πηγαινανε περιπατο εμενα παντως αυτη η ωμη βια που ειδα στο ντεμο με πορωσε, να τις τρωει το πρεζακι μετα να πεφτει στα γονατα παρακαλωντας για το αποτελειωτικο χτυπημα ή να σπαρταραει στο πατωμα και να τον ταραζεις στο κλοτσιδι, ΠΟΙΗΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 4, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 12:49] Το τερματισα το condemned αλλα σε 2 σκηνες μου σερνει απιθανα. Πρωτα οταν μπαινεις στην αδεια πισινα και πεφτει το πτωμα απο την ταρατσα και αλλαζει το σκηνικο σε "διαβολικο" και στην τελευταια μαχη με τον κακο που το σκηνικο ειναι παλι το ιδιο. Μιλαμε για πολλη χωμα τα fps. απο disk swaping και απο χωρο που πιανει το παιχνιδι στην μνημη πως πας ? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάϊος 5, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2006 Απο swapping Μηδαμινο ( λογο 2 gb ram και ραπτορς σε raid). Το ποσο πιανει στην μνημη να σου πω δεν προσεξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.