Jump to content

RAMBUS και διάταξη

Recommended Posts

Θέλει ένας φίλος να πάρει 1-2 rimms ακόμα και έχει (και έχω) τις εξής απορίες:

1. Όσα συστήματα έχω δει, ακόμα και αν δεν είχαν κατειλημένα όλα τα slots στη μητρική είχαν στα άδεια ένα κομμάτι PCB παρόμοιο με τις μνήμες. Πώς λέγεται; Επίσης, γιατί αυτό;

2. Παίζει κανένα ρόλο το αν ο αριθμός τον rimms είναι άρτιος ή περιττός; Ή είναι απλά όπως με τις DDR και το bual channel;

Έψαξα στη Wikipedia αλλά ψιλομπερδεύτηκα. :(

πάντα ανα ζευγάρια και στα άδεια σλοτς χρειάζονται οπωσδήποτε τα ct-rimms....continuity rimms κ'άπως έτσι.

Αν έχεις 4 μνήμες γεμιζεις τα σλοτς με αυτες...τοτε δεν χρειαζονται τα ct-rimms

ΟΚ, κατάλαβα. Ευχαριστώ. :)

α και κάτι άλλο. Πειράζει αν έχει πχ 2 64άρια και 2 128αρια μαζί ή πέραν απο την ιδιοτροπία που αναφέρα πριν ισχύουν όλα όσα ισχύουν στις DDR περί μεγεθών, timmings συχνοτήτων κτλ;

Τα ζευγη πρέπει να είναι όμοια...τα 2 64άρια μαζί δηλαδή και τα 2 128άρια πάλι μαζί.

Έχε υπόψη ότι στις περισσότερες υλοποιήσεις μητρικών για ριμμ ζευγάρι σημαίνει 1-3σλοτ και 2-4 σλοτ....

Οπότε δοκίμασε έτσι πρώτα και αν δεν μπουτάρει δοκιμάζεις 1-2, 3-4

Καλο είναι να έχεις σχετικά ιδια στικς. Εγώ έχω ταιριάξει 1 ζευγος samsung και ένα ζευγος Kingston μαζί όλα...αλλά μάλλον έγινε επειδή τα kingston θα είχαν samsung chips κάτω απο τις κουβέρτες:p

τεσταρε και βλεπεις τι σου καθεται

εγώ είχα 2x256 και 2x512 στο προηγούμενό μου μηχάνημα και ήταν μιά χαρά. Για πωλήσεις αγαθών υπάρχει ειδική κατηγορία.Αν έχετε λιγότερες απο 150 καταχωρήσεις και 2 μήνες στο φόρουμ δεν είναι διαθέσιμη.Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν τα πμ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.