Jump to content

RAMBUS και διάταξη

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλει ένας φίλος να πάρει 1-2 rimms ακόμα και έχει (και έχω) τις εξής απορίες:

1. Όσα συστήματα έχω δει, ακόμα και αν δεν είχαν κατειλημένα όλα τα slots στη μητρική είχαν στα άδεια ένα κομμάτι PCB παρόμοιο με τις μνήμες. Πώς λέγεται; Επίσης, γιατί αυτό;

2. Παίζει κανένα ρόλο το αν ο αριθμός τον rimms είναι άρτιος ή περιττός; Ή είναι απλά όπως με τις DDR και το bual channel;

Έψαξα στη Wikipedia αλλά ψιλομπερδεύτηκα. :(

πάντα ανα ζευγάρια και στα άδεια σλοτς χρειάζονται οπωσδήποτε τα ct-rimms....continuity rimms κ'άπως έτσι.

Αν έχεις 4 μνήμες γεμιζεις τα σλοτς με αυτες...τοτε δεν χρειαζονται τα ct-rimms

ΟΚ, κατάλαβα. Ευχαριστώ. :)

α και κάτι άλλο. Πειράζει αν έχει πχ 2 64άρια και 2 128αρια μαζί ή πέραν απο την ιδιοτροπία που αναφέρα πριν ισχύουν όλα όσα ισχύουν στις DDR περί μεγεθών, timmings συχνοτήτων κτλ;

Τα ζευγη πρέπει να είναι όμοια...τα 2 64άρια μαζί δηλαδή και τα 2 128άρια πάλι μαζί.

Έχε υπόψη ότι στις περισσότερες υλοποιήσεις μητρικών για ριμμ ζευγάρι σημαίνει 1-3σλοτ και 2-4 σλοτ....

Οπότε δοκίμασε έτσι πρώτα και αν δεν μπουτάρει δοκιμάζεις 1-2, 3-4

Καλο είναι να έχεις σχετικά ιδια στικς. Εγώ έχω ταιριάξει 1 ζευγος samsung και ένα ζευγος Kingston μαζί όλα...αλλά μάλλον έγινε επειδή τα kingston θα είχαν samsung chips κάτω απο τις κουβέρτες:p

τεσταρε και βλεπεις τι σου καθεται

Δεν είναι για μένα, γιαυτό θέλω τόσο σαφείς απαντήσεις. Είναι για τον αδερφό ενός φίλου. :)

Ευχαριστώ πάντως! :)

εγώ είχα 2x256 και 2x512 στο προηγούμενό μου μηχάνημα και ήταν μιά χαρά. Για πωλήσεις αγαθών υπάρχει ειδική κατηγορία.Αν έχετε λιγότερες απο 150 καταχωρήσεις και 2 μήνες στο φόρουμ δεν είναι διαθέσιμη.Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν τα πμ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.