Wizard! Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 ...θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η χωρητικότητα διεθνούς διασύνδεσης της εταιρίας ανέρχεται πλέον στα 2,5 G μετά την πλήρη ενεργοποίηση ενός ακόμα ιδιόκτητου ενσύρματου κυκλώματος STM4. Και έπεται συνέχεια... Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=155750 Φιλικά, Τμήμα Επικοινωνίας Forthnet
JimmyFox Απρίλιος 6, 2006 #2 Απρίλιος 6, 2006 ’ντε να δούμε γιατί στο Περιστέρι οι ταχύτητες είναι τραγικές...
dioptra999 Απρίλιος 6, 2006 #3 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από JimmyFox ’ντε να δούμε γιατί στο Περιστέρι οι ταχύτητες είναι τραγικές... στο περιστέρη στην Λενορμαν δεξιά μερικοί φιίλοι λενε το αντίθετο ίσως να ειναι σε αλλα dslam
unstoppable Απρίλιος 7, 2006 #4 Απρίλιος 7, 2006 Pings μετρια ακομα ομως, αλλες φορες 75ms με γερμανια αλλες φορες 100ms, και αυτα ειναι τα καλυτερα που πιανω σε ολη την ευρωπη....
Wizard! Απρίλιος 7, 2006 Author #5 Απρίλιος 7, 2006 Παιδιά δε διαφωνώ... Πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Έχουμε εκατοντάδες αιτήσεις καθημερινά για ADSL... Μέχρι να ισορροπήσει, θέλει καιρό και το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, αλλά τεχνικό, πως και που θα περάσουν οι γραμμές.
Wizard! Απρίλιος 7, 2006 Author #7 Απρίλιος 7, 2006 Στη Forthnet ναι. Αλλά και στους περισσότερους παροχείς απ'όσο ξέρω. Με τις τιμές των dial-up δεν ανανεώνει σχεδόν κανείς. Το αναβαθμίζουν όλοι σχεδόν σε adsl.Βλέπω τα φορτηγά που ξεφορτώνουν τις παλέτες με τα routers και έρχονται 2 φορές την εβδομάδα...!!! Όσο για το τμήμα αιτήσεων, προσλάβανε πάνω από 10 άτομα...
firefox Απρίλιος 7, 2006 #8 Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:38] Όσο για το τμήμα αιτήσεων, προσλάβανε πάνω από 10 άτομα... τους δικούς τους πήρανε έτσι? πέσμου ποιους ξέρεις να ξέρουνε 2-3 πράγματα και φερτούς να τους πάρουμε. οι υπόλοιποι χωρίς γνωστό αποκλεισμένοι όπως πάντα e?sorry για το offtopic αλλα δεν άντεξα
Wizard! Απρίλιος 7, 2006 Author #9 Απρίλιος 7, 2006 firefox, εντελώς offtopic όμως και στην πραγματικότητα... Επειδή είμαι μέσα, μπορώ να ξέρω και να σου πω ότι αυτό που λες ΔΕΝ ισχύει. Στο κάτω κάτω μιλάμε για το τμήμα αιτήσεων, ΟΧΙ για τεχνική υποστήριξη. Τι να ξέρουν δηλαδή? Να αντιγράφουν το όνομα από τη φόρμα στο πρόγραμμα και να παίρνουν τηλέφωνο αν δεν φαίνονται κάποια στοιχεία στο φαξ?Μην τρελλαθούμε κιόλας...
Vagouridis Απρίλιος 7, 2006 #10 Απρίλιος 7, 2006 Δεν ξερω τι αναβαθμισεις κανανε αλλα εδω τα πραγματα ειναι τραγικα.Στο τεστ που σου λεει να κανεις ειμαι κατω απο το οριο ,τα ρουτερι το αλλαξα δοκιμαστικα και τα πραγματα ειναι ακομα τραγικα , αλλα κατα τα αλλα αναβαθμιση γραμμης.
SLN Απρίλιος 7, 2006 #11 Απρίλιος 7, 2006 Με πηρε ολο περηφανια μια τυπισσα στο τηλεφωνο να μου πει ότι «χτες εγινε η αναβαθμιση του ΟΤΕ (bbras) και μια που ειχατε δηλωσει προβλημα παλιοτερα σας παιρνουμε να σας πουμε ότι πλεον μπορειτε να σκασετε γιατι σας το λυσαμε»Της κανω δεν ειμαι σπιτι τωρα αλλα αμα θελετε κατά τις 7 θα παω, να τρεξω το γνωστο τεστακι. Εκτυφλωνομαι από τα 163 Κb/s που βγαζει σαν download και εκθαμβος βγαινω στο μπακλονι και αρχιζω να φωναζω πανηγυρικα!! Σαν σφαιρα κατεβαζω με 20 ΚB από την Nvidia κατι drivers ετσι για τον χαβαλε. Εκεινη την ωρα παιρνει και ο τεχνικος της forthnet να επιβεβαιωσει αν ειχα δει οντως διαφορα στην ταχυτητα. Του λεω ότι 2 μηνες τωρα με την 384 πιανω 95Kb/s- 202kb/s (140kb/s είναι το συνηθισμενο μου) και ότι απλα μετα τον πρωτο μηνα που τηλεφωνουσα κάθε μερα να δηλωσω βλαβη, μετα απλα βαρεθηκα να παιρνω τηλ. Του πεταω ότι εβγαλα και 160 Kb/s μετα την αναβαθμιση και μου κανει ειστε σιγουρος? Με βαζει να κατεβασω και το οpenoffice 1.1.4 και καλα για να δει με τι ταχυτητες κατεβαζω, και βλεπω ξανα το 20-22KB/s. Μιλησαμε κανα 5 λεπτο ακομα, οπου ουσιαστικα μου εδωσε συλληπητηρια και το κλεισαμε γελωντας σαν 2 καλοι φιλοι!Επιτελους αναβαθμιστηκαμε στο ιντερνετ!!
varelasj Απρίλιος 7, 2006 #12 Απρίλιος 7, 2006 ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ ωραιος ο Σολωνας ΛΟΛ! Εγω παντως σα να ειδα μια διαφορα σημερα (προς το καλυτερο ευτυχως) στο serfing παντως αλλα μπορει να ηταν και ιδεα μου. Θα δω και αυριο πως θα παει και ο Θεος βοηθος που λενε...
Wizard! Απρίλιος 9, 2006 Author #14 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Εγω παλι με Vivodi και 384 κατεβαζω με 40KBps.... Kι εμένα ο αδερφός μου έχει 1mbit από τη Vivodi, αλλά αν δεν κλείσει το Azureus δε μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο.... :wassat:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.