Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Λόγο άδειας έχω αρχίσει και φτιάχνω το ένα θέμα μετά το άλλο.Τεσπα, το θέμα απλό.Από ποιό μαγαζί αγοράζεται πίτσα ποιά προτιμάτε και γιατί; Εγώ στο Μεσολόγγι προτιμάω από το Συμπόσιο την σπέσιαλ γιατί η ζύμη γίνεται στο χέρι και είναι λεπτή,ψύνετε σε φούρνο με ξύλα και έχει καλά υλικά Στον Πειραιά ποιός έχει την καλύτερη πίτσα γιατί θα έρθω σε καμμιά εβδομάδα.
totally_wired Απρίλιος 6, 2006 #2 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Λόγο άδειας έχω αρχίσει και φτιάχνω το ένα θέμα μετά το άλλο.Τεσπα, το θέμα απλό.Από ποιό μαγαζί αγοράζεται πίτσα ποιά προτιμάτε και γιατί; Εγώ στο Μεσολόγγι προτιμάω από το Συμπόσιο την σπέσιαλ γιατί η ζύμη γίνεται στο χέρι και είναι λεπτή,ψύνετε σε φούρνο με ξύλα και έχει καλά υλικά Στον Πειραιά ποιός έχει την καλύτερη πίτσα γιατί θα έρθω σε καμμιά εβδομάδα. Zeas Pizza by far Στείλε κανένα πμ να πάμε να φάμε. Στον πειραιά έχει και άλλα καλά όπως Tradizzione
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2006 #3 Απρίλιος 6, 2006 Zeas Pizza...Χρόοοοοονια ταιζει κοσμο! Και νοστιμοτατη...
astrolabos Απρίλιος 6, 2006 #4 Απρίλιος 6, 2006 Pizza Hut FTW και απο καλαματιανές θα σας προτείνω την La Gustoza. Πολύ καλή.
Τζώρτζης Απρίλιος 6, 2006 #5 Απρίλιος 6, 2006 Pizza hut είχα φαέι προ μηνών και τελευταία φορά πιστεύω..απίστευτη προχειρότητα και παραμονεύουν κίνδυνοι στη τουαλέτα όταν χωνεύεις
Vadergr Απρίλιος 6, 2006 #6 Απρίλιος 6, 2006 dominos αλλα η καλυτερη που εχω φαει ειναι στην πιτσαρια porto στον Ωρωπο.Pizza hut απο μακρυα...
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2006 #7 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Pizza hut είχα φαέι προ μηνών και τελευταία φορά πιστεύω..απίστευτη προχειρότητα και παραμονεύουν κίνδυνοι στη τουαλέτα όταν χωνεύεις 4 ωρες...Και μετα αναστεναζουν οι γειτονες. Μια φορα ειχαν αποκλεισει το κτιριο επειδη υπηρξε φοβος για βιοχημικο πολεμο...
ea6gka Απρίλιος 6, 2006 #8 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Zeas Pizza...Χρόοοοοονια ταιζει κοσμο! Και νοστιμοτατη... THIS MAN SPEAKS THE TRUTH
deadlock7 Απρίλιος 6, 2006 #9 Απρίλιος 6, 2006 Που ειναι αυτο ρε παιδια?Γιατι δεν κανονιζουμε εκει για μασα?Δυστυχως με την τρελη κινηση(και δυσευρετη θεση parking) αποφευγω να κατεβαινω Πειραια πλεον.
totally_wired Απρίλιος 6, 2006 #10 Απρίλιος 6, 2006 Είναι στην πλατεία φρεατίδας. Βασικά δεν είναι ιδανικό μέρος για συνάντηση...
deadlock7 Απρίλιος 6, 2006 #11 Απρίλιος 6, 2006 Χμμ σπανια περναω απο 'κει!Μπορουμε να στησουμε πικ-νικ στην μεση της πλατειας και να τρωμε πιτσα!
totally_wired Απρίλιος 6, 2006 #12 Απρίλιος 6, 2006 Αυτό ΝΑΙ. Κάτω στον παπανικολή. Μπορούμε να κάνουμε και wifi lan party ταυτόχρονα.
sisman Απρίλιος 6, 2006 #13 Απρίλιος 6, 2006 PIZZA Κλεάνθης. Ειναι στη Χαριλάου Θεσ/νίκη, πανόστιμη και χορταστηκη.
defiant Απρίλιος 6, 2006 #14 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Sisman PIZZA Κλεάνθης. Ειναι στη Χαριλάου Θεσ/νίκη, πανόστιμη και χορταστηκη. Δωσε περισσοτερες πληροφοριες και τηλεφωνο..πειναω Γενικα πιστευω η Θεσσαλονικη ειναι πολυ πισω σε πιτσα και γυρο, μονο κατι συνοικιακα στην τουμπα ειναι καλα.
dpresv Απρίλιος 6, 2006 #15 Απρίλιος 6, 2006 pizza max στην πάτρα αξιοπρεπής και τηρεί ακόμα το πατροπαράδοτο στις 3 η μία δώρο αλλά έχει τόσο λάδι που στο τέλος νομίζεις ότι έχεις φάει υδράργυρο !!!!
GruntGR Απρίλιος 6, 2006 #16 Απρίλιος 6, 2006 Santos since 1986 Αμα θελω κατι πιο "εκλεπτυσμενο" φυσικα Domino's, επισης εχω καλες εντυπωσεις απο L'artigiano ( αλλα οχι οι m8s μου αν κρινω απ'την τελευταια φορα που παραγγειλαμε ) και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Amondo, αλλα δεν εχω κανεναν καταλογο, help any1 ?
mauros Απρίλιος 6, 2006 #17 Απρίλιος 6, 2006 Pizza Leo d'oro.Στην θεσσαλονίκη,τεράστιες πίτσες σε ξυλόφουρνο και με τέζα υλικά.12 ευρω και δύο άτομα παραιτούνται μετά απο μισή γίγας. ορίστε και το link www.leodoro.gr
YDinopoulos Απρίλιος 6, 2006 #18 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από dpresvαλλά έχει τόσο λάδι που στο τέλος νομίζεις ότι έχεις φάει υδράργυρο !!!! ROFL ! Μαματο ! Ελιωσα στο γελιο...
Κοπρίτης Απρίλιος 6, 2006 #19 Απρίλιος 6, 2006 φτηνη εξελληνισμενη νοστιμοτατη πιτσα στο καλαμακι ειναι η Καστελλο...οσοι εφαγαν δεν την ξεχνουν...αλλα η αδυναμια μου ειναι η ΓΝΗΣΙΑ ιταλικη λεπτη τραγανη πεντανοστιμη ζυμημε φυσικη σαλτσα αληθινης ντοματαςμε prosciuto crudo, mozzarela & porcini στο Antonios στη Γλυφαδα....τρως δυο και δεν το καταλαβαινεις (μονο οταν ερθει ο λογαριασμος)IMHOpizza Hut, Dominos, Home, Fan, Corner μακρια...μπορει να ειναι νοστιμες αλλα ΔΕΝ ειναι πιτσα...
totally_wired Απρίλιος 6, 2006 #20 Απρίλιος 6, 2006 Ωραία είναι στην νέα μάκρη Jambo Pizza στο ζούμπερι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.