Jump to content

Πίτσα.Από που τρώτε και γιατί;

Πριονέτο

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Arapis

Pizza Leo d'oro.Στην θεσσαλονίκη,τεράστιες πίτσες σε ξυλόφουρνο και με τέζα υλικά.12 ευρω και δύο άτομα παραιτούνται μετά απο μισή γίγας.

ορίστε και το link :p

www.leodoro.gr

τι κανει ρε το μαγαζι, μαγευει ετσι...αλλα και απο παραδοση μονο στο κιλκις δε παει ετσι. απο αναληψη και στελνει πανω κηφισια τερμα θεου , εντυπωσιακο (εδω αθηνα πανω απο 5-6 τετραγωνα δε καλυπτουνε)

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από totally_wired

Zeas Pizza by far

Στείλε κανένα πμ να πάμε να φάμε.

Στον πειραιά έχει και άλλα καλά όπως Tradizzione

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Zeas Pizza...Χρόοοοοονια ταιζει κοσμο! Και νοστιμοτατη...

χεχε...αλλος ενας εδω... :p και καμια φορα bbq απο domino's

Ζίο Πέπε με το μέτρο..

Pizza Hut..

Pizza Fan..

Με σειρά προτεραιότητας :T:

dominos και απο εμενα αλλα θελω να δωσω και μια αρνητικη ψηφο στην PIZZA HUT...παιδια εαν μπορείτε μακρυα!

Απ' ότι ξέρω το Dominos έχει και παραγγελία μέσω ιντερνετ με 30% έκπτωση αν η παραγγελία γίνει πρίν της 21:00 και 15% μετα.

totally_wired, αν είναι θα σου στείλω πμ για την πίτσα.Θα ήταν ωραίο πάντως να μαζευόμασταν οι Labιτες να χτυπήσουμε καμμιά πίτσα. :)

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:40]

Κοπρίτη πού είναι η καστέλλο?

Παλαμηδιου και Ρηγα Φεραιου

παραλληλος της Θουκιδιδου στη αγορα στο καλαμακι...

9818439...

μεχρι τις 02:00 καθημερινα...

καλη σας ορεξη... :D

Αρχική απάντηση από ea6gka [06-04-2006 23:05]

τι κανει ρε το μαγαζι, μαγευει ετσι...αλλα και απο παραδοση μονο στο κιλκις δε παει ετσι. απο αναληψη και στελνει πανω κηφισια τερμα θεου , εντυπωσιακο (εδω αθηνα πανω απο 5-6 τετραγωνα δε καλυπτουνε)

Σκοτώνει τον έρωτα κανονικά

:p

• 3 years later...

Παιδες εγω τρωω απο Pizza Fan...παραγγελνω και μεσω ιντερνετ χρησιμοποιοντας την φοιτητικη εκπτωση 40%

και μου ερχετε σχεδον τζαμπα!!

:triniti:

Παιδες εγω τρωω απο Pizza Fan...παραγγελνω και μεσω ιντερνετ χρησιμοποιοντας την φοιτητικη εκπτωση 40%

dude-wtf.jpg

Χεχε, καλώς ήλθες, αλλά πως και επέλεξες θέμα 3 χρονών για την 1η σου καταχώρηση; :rubik:

Εγώ πλέον την φτιάχνω μόνος μου, είναι πανεύκολη.

1) 500γρ αλεύρι(για λαμαρίνα φούρνου)

2)1 φακελάκι μαγιά

3) 1 ποτήρι νερού χλιαρό νερό

4) και αλάτι

5) προσθέτουμε και λίγο λάδι κατα το ζύμωμα

Φτιάχνουμε το ζυμάρι μέχρι να γίνει αφράτο το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το βάζουμε σε χλιαρό φούρνο και το αφήνουμε να φουσκώσει καμια ώρα, αμα βιαζόμαστε το αφήνουμε και λιγότερο. Μετα το απλώνουμε στην λαμαρίνα αφού πρώτα την έχουμε αλείψει με λίγο λάδι για να μην μας κολλήσει. Έπειτα βάζουμε τα υλικά, ότι έχει ευχαρίστηση ο καθένας, σαλτσα:tomato:, ρίγανη μπέικον, μανιτάρια κτλ κτλ. Ειναι πανεύκολο και πιο υγιεινό.

34χρονων με φοιτητικη εκπτωση;

Φυσικά το έχω δει το θέμα....

zeas στην Ν. Σμύρνη.

Δρόπολις στα Πετράλωνα (ο Φράγμας την έχει γευτεί)

Κωστής Ταύρος

Παλιά Κολοβός στη Φιλαδέλφεια

αν συνεχίσω βέβαια τη λίστα θα πάει πολύ μακριά οπότε....

επίσης για τη συνταγή

δοκίμαστε γιαουρτάκι...

κάποιος δεν το πίστευε όταν του το είπα αλλα μόλις την έκανε....

Χεχε, καλώς ήλθες, αλλά πως και επέλεξες θέμα 3 χρονών για την 1η σου καταχώρηση; :rubik:

+ ότι δεν είναι καν στη θεματολογία του φόρουμ ;)

Οn Topic τώρα, να πω πως κάτι Pizza X,Y,Z όπου Χ,Y,Z αντιπροσωπεύουν ορισμένες γνωστές αλυσίδες ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΩΝΕΥΩ ... κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Την έχουνε δει κάπως βάζοντας κάτι λάδια-ορυκτέλαια, κάτι τυριά/αλλαντικά-πλαστικό, και σε τιμή που θα δικαιολογούσαν ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ πίτσες* με υλικά ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας)

*για τη ζύμη μιλώ

leodoro φυσικα.. η χαρα του φοιτητη.

γιγας μαμουθ. 15.50 κ τρως 2 μερες μονο πιτσα. :p

για θεσ/νικη κεντρο ανακαλυψα αλλη μια καλη ειναι πανω, νεαπολη, κεντρο εμενα μου φερνει..

inter pizza λεγεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.