Jump to content

Ποια αεροψυξη(απ τις ακολουθες)

Hydrus

Recommended Posts

Ειμαι μεταξυ των ακολουθων λυσεων αεροψυξης:

1)ZALMAN FS-C77 FATALITY

2)THERMALRIGHT COOLING BODY XP-120

3)THERMALRIGHT HR-01 HEATSINK

Την 3η επιλογη την κοιταζω πιο πολυ για εγονομια χωρου γιατι οτ κουτι ειναι μικρο.Για Skythe δεν το συζητω ειναι τερατα ιδιαιτερα η Ninja που μου αρεσει.Βασικα με ενδιαφερει το ηπιο ο/c αφου ο 148 θα παιζει στα 265Χ11 με default ταση.Η ζαλμαν θα ειναι πιο θορυβοδης απ οτι μια XP/Si-120+12 fun?Τελος εαν εχει χρησιμοποιησει καμια απ τις παραπανω κανενας ας μου τις εντυπωσεις του και κυριως τις θερμοκρασιες του!!!Ευχαριστω...

Καλή λύση και οικονομική είναι και η thermaltake blue orb ii.Από τις παραπάνω δές την thermalright si 120 που η διαφορά της με την χρ 120 είναι ότι είναι πιο ψηλή και δεν υπάρχει περίπτωση επαφής με την μητρική αλλά με τα ίδια χρήματα παίρνεις την big typhoon που είναι κορυφή.

και φυσικα εκτος απο την big typhoon μπορεις να παρεις με 32,50Ε απο το e-shop.gr την sonic tower επισης της thermaltake που την εχω και εγω και ειναι πραγματικα καταπληκτικη και απο απψη επιδοσεων και απο αποψη συμβατοτητας...

Αρχική απάντηση από format c:

Με 28 ευρω παίρνεις την Arctic cooling Pro. Φθηνή και πολύ καλή, δεν ακούγεται κιόλας.

και γιατι να μην δωσει 4ευρω παραπανω και να παρει sonic tower που ειναι και εγγυηση;;;

από αυτές εγώ θα διάλεγα την HR-01, με καλή κυκλοφορία αέρα (1χ120άρης ακριβώς από πίσω) ή με έναν 120άρη πάνω της (αν χρειαστεί) θα είναι ήσυχη και θα βγάζει και τον ζεστό αέρα έξω.

και η sonic tower που είπανε τα παιδιά ίδια δουλειά λογικά θα κάνει.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:20]

και γιατι να μην δωσει 4ευρω παραπανω και να παρει sonic tower που ειναι και εγγυηση;;;

Κάτι είπε για όγκο ο άνθρωπος. Αυτό το πράγμα είναι σα μπαούλο.

Αρχική απάντηση από format c:

Κάτι είπε για όγκο ο άνθρωπος. Αυτό το πράγμα είναι σα μπαούλο.

οντως αν και νομιζω οτι αν θελει θα μπορεσει να κανει μια θυσια

@Hydrus: παντως πριν την παρεις αν την παρεις μετρησε πρωτα το κουτι σου και συγκρινε το με τις διαστασεις τις ψυκτρας για να εισαι σιγουρος αν και δεν νομιζω οτι θα εχεις και ιδιαιτερο προβλημα

Τελικα κατεληξα σε μια Si-120.Την HR-01 την καλοκοιταζα αλλα ειναι ολιγον μεγαλουτσικη οχι πολυ ομως και δεν ξερω τι θα εκανε με 2X12 ανεμηστηρες σε push-pull πανω...Αισθητικα τουλαχιστον η Si-120 ειναι αψογη μεσα στο Lian-Lι.Απο temps ενταξει δεν ειναι και σαν το νερο μου.Δλδ με το νερο εμπαινα στα 300X10 με τον 166 στις UCCC δλδ 500DDR και ηταν βραχος.Τωρα τα 3Ghz πανε περιπατο αλλα ειμαι στα 260Χ11 1:1 και ολα ειναι οκ...Λοιπον θερμοκρασιες.Με την Si-120 και εναν 120 Thermaltake(max rpm=2800) ειμαι στους 38-40 iddle και 48-52 full.Ενταξει δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα ειμαι πολυ ικανοποιηνμενος.Πολυ αναρωτιεμαι τι να εκανε αυτος εδω αραγε ο Thermaltake Smart Fan II 12cm(max rpm=3500) πλην του παραπανω θορυβου...

http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm και

http://checkmate.gr/products.php?cid=35

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.