angelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 H μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας dte-Digital Technology Expo 2006 (ή αλλιώς comdex) θα ανοίξει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2006 για 3η συνεχόμενη φορά.Σκοπεύει να σας κάνει να σκέφτεστε και να επικοινωνείτε «ψηφιακά». Στο ψηφιακό μέλλον της dte 2006 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε νέες θεματικές ενότητες: -Digital Audio -Gaming -Digital Ιmaging & Video -Smart Home -Wireless & Mobility -Digital Car -Ip Everything -Business SolutionsΔίνεται η ευκαιρία στους επαγγελματίες επισκέπτες να γνωρίσουν,πρωτόγνωρες σχετικά για την Ελλάδα,εφαρμογές και τεχνολογίες όπως CRM, ERP, Disaster Recovery, Storage, Retail, Security,Wireless Networking, broadband, Data Management, VoIP που θα αναπτήξουν στις επιχειρήσεις τους.digital technology expo.pdf
blade_gld Απρίλιος 8, 2006 #2 Απρίλιος 8, 2006 Εγω πως νωμιζα οτι ειναι αυτο τον μηνα η comdex.Κατι πηρε το ματι μου σενα περιοδικο!Μαλον κανω λαθος ε?
totally_wired Απρίλιος 8, 2006 #3 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Blade_gld Εγω πως νωμιζα οτι ειναι αυτο τον μηνα η comdex.Κατι πηρε το ματι μου σενα περιοδικο!Μαλον κανω λαθος ε? Είναι η gamix (ή κάπως έτσι) αυτόν τον μήνα
blade_gld Απρίλιος 12, 2006 #4 Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [08-04-2006 09:45] Είναι η gamix (ή κάπως έτσι) αυτόν τον μήνα Εχεις δικιο τελικα Μια ματια στο forum δεν κανει ποτε κακο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.