Delis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Θα ηθελα ενα καλο modem-router για γραμμη pstn.Δινω απο 80 εως 130 euro.Θελω ενα με καλο hardware firewall wireless η με ethernetγια 100mbs kai πανω για συνδεση forthnet 512kb. Σε μαρκες εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα ta cisco-zyxel-level one-us.robotics.-net gear.Ti με συμβουλεβετε
tristeno1416003162 Απρίλιος 5, 2006 #2 Απρίλιος 5, 2006 Πάρε αυτό που έχει ένας φίλος (JohnnyX) σε αγγελία. Linksys WAG354G
helloween Απρίλιος 5, 2006 #5 Απρίλιος 5, 2006 δεν ξέρω τι να πάρεις αλλά ξέρω τι να μην πάρεις. όχι usb robotics (αν το γράφω σωστά) γιατί έχει πρόβλημα στο σετάρισμα σε p2p δίκτυα
Spanaks Απρίλιος 8, 2006 #7 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από helloween [06-04-2006 00:10] δεν ξέρω τι να πάρεις αλλά ξέρω τι να μην πάρεις. όχι usb robotics (αν το γράφω σωστά) γιατί έχει πρόβλημα στο σετάρισμα σε p2p δίκτυα Μπα... μύθος...Μια χαρά παίζει...
kreach Απρίλιος 8, 2006 #8 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από helloween δεν ξέρω τι να πάρεις αλλά ξέρω τι να μην πάρεις. όχι usb robotics (αν το γράφω σωστά) γιατί έχει πρόβλημα στο σετάρισμα σε p2p δίκτυα US Robotics ! Που λες το έχω αγοράσει, αλλά δεν κατάφερα να ρυθμίσω τα options ... Πάντως, για τα p2p γράφει το κουτί ότι είναι φτιαγμένο για αυτά Όταν βρω χρόνο θα ξανα προσπαθήσω να το φτιάξω, και στην χειρότερη ξανα-ποστάρω στο Lab
haris1984 Απρίλιος 8, 2006 #9 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από helloween δεν ξέρω τι να πάρεις αλλά ξέρω τι να μην πάρεις. όχι usb robotics (αν το γράφω σωστά) γιατί έχει πρόβλημα στο σετάρισμα σε p2p δίκτυα κι εμενα μια χαρα παιζει σε π2π...απλα θελει λιγο ψαξιμο οχι τοσο για να ανοιξεις τις πορτες (αυτο ειναι πανευκολο και με 5 λεπτα διαβασμα γινεται...υπαρχει και πληρης οδηγος στο adslgr) αλλα για να ρυθμισεις σωστα το qos ωστε να μην αργει στο σερφαρισμα σε περιπτωση που κατεβαζεις φουλ...
varelasj Απρίλιος 8, 2006 #10 Απρίλιος 8, 2006 Usr κι απο μενα παντως. Απο τις καλυτερες επιλογες. Το 9105 εχω εγω και εναμιση χρονο τωρα μια χαρα τα παει. Εσυ μαλλον θα πας για το 9108 αν πας σε usr μερια.
sotiris Απρίλιος 9, 2006 #11 Απρίλιος 9, 2006 usr 9108υπάρχουν και άλλες πολύ καλές επιλογές βέβαια, όπως κάποια vigor - fritz! etc., αλλά στα λεφτά που θες να δώσεις εγώ θά παιρνα το usr 9108.(το έχω, και αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να κολλήσει μια φορά στις 30 μέρες, πάει μια χαρά).
FrOsT Απρίλιος 9, 2006 #12 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris usr 9108υπάρχουν και άλλες πολύ καλές επιλογές βέβαια, όπως κάποια vigor - fritz! etc., αλλά στα λεφτά που θες να δώσεις εγώ θά παιρνα το usr 9108.(το έχω, και αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να κολλήσει μια φορά στις 30 μέρες, πάει μια χαρά). Το αυτό^^Και το 9107 καλό είναι το pstn όμως γιατί για το isdn ακόμα να βγει το καινούριο firmware:fist:
Makis Hourdakis Απρίλιος 9, 2006 #13 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris usr 9108 υπάρχουν και άλλες πολύ καλές επιλογές βέβαια, όπως κάποια vigor - fritz! etc., αλλά στα λεφτά που θες να δώσεις εγώ θά παιρνα το usr 9108. (το έχω, και αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να κολλήσει μια φορά στις 30 μέρες, πάει μια χαρά). Όντως ισχύει αυτό με τη μια φορά το μήνα (ίσως και 2 ή 3) αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι αντιμετοπίζεται αυτό. Απο US Robotics παίζει αυτή τη στιγμή το 9107 και το 9108. Εϊναι τα μοντέλα που αντικατέστησαν τα 9105 και 9106 αντίστοιχα. Η διαφορά τους βρίσκεται στο οτι το δεύτερο άμα θες το δουλεύεις και ασύρματα συν μια διαφορά στη μνήμη νομίζω. Αν μπορείς πάντως να τα δώσεις για το 9108 σε σχέση με το 9107, δώστα χαλαρά. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί μια μέρα να ξυπνήσεις με τη διάθεση να στήσεις wifi... Πολύ καλά επίσης ακούγονται τα linksys και τα ZyXEL καθώς και τα Alcatel τα οποία όμως παίζουν σε πιο μικρή οικονομική κατηγορία.
Spanaks Απρίλιος 9, 2006 #14 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:20] Όντως ισχύει αυτό με τη μια φορά το μήνα (ίσως και 2 ή 3) αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι αντιμετοπίζεται αυτό. Ναι... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=19310 Αν μπορείς πάντως να τα δώσεις για το 9108 σε σχέση με το 9107, δώστα χαλαρά. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί μια μέρα να ξυπνήσεις με τη διάθεση να στήσεις wifi... Σωστά ,όλο και κάτι wi-fi θα πάρεις κάποια στιγμή... αν όχι pc, κανά pda κλπ...
sotiris Απρίλιος 9, 2006 #15 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Spanaks Ναι... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=19310 όντως αυτό μου κάνει κι εμένα. επειδή έχω κι άλλο τρόπο πρόσβασης σπίτι, συνήθως μπαίνω στο modem με ssh και του κάνω reboot, δλδ δεν κολάει το modem σαν συσκευή, απλά αποσυνδέεται. πολύ καλή δουλειά το προγραμματάκι στο adslgr, θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.