tolispl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 για χαρα σε ολους.. αν εχει καποιος το ιδιο μοντελοας μου στηλει μηνυμα. απο την αρχη που το πηρα, και ενω εχω πολυ καλο σημα tv,και DVB-T στη περιοχη μου,τα αναλογικα καναλια τα πιανει πολυ μετρια με χιονια,ενω τα ψηφιακα μαυρη νυχτα στα βουνα....τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Απρίλιος 5, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 και εξωτερική και ενσωματωμένη.με ενσωματωμένη τιποτα σε ολα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Απρίλιος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 απιστευτοι στην acer, μου ειπανε, ε τι να κανουμε στο manual γραφειοτι δεν ειναι καλο το tv tuner.... τρελαθηκα.......και γω τι φταιω και εδωσα 1700 ευρω.....απιστευτοι........................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Απρίλιος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 εχω 80db σημα παρα πολυ καλο για ολα digital και αναλογικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.