Jump to content

Τι ειναι πιο γρηγορο ?

gnickos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους,

Εχω μια απορια: Σε m/b Gigabyte KT 400 - fsb 333/266/200 - 3 DDR Dimm τι ειναι καλυτερο να κανω?

α) Να βαλω μνημες στα 333 Μhz και το fsb στα 333 ?

β) Να βαλω μνημες στα 400 Mhz και το fsb παρακατω (266/200) ?

Το ρωταω αυτο διοτι το manual γραφει πως το fsb 333 υποστηριζει ΜΟΝΟ μνημες στα 333 Mhz.

Eυχαριστω.

Nα βαλεις μνημες ddr400 και να τις τρεχεις στα 333 με πιο σφιχτα timings.Αν κανεις Oc θα μπορεις να τις ανεβασεις κιολας!

• 3 weeks later...

Τελικά πήρα Kingston 2 x 512 ddr 400 Mhz (2,6V) και έχω και την παλια Kingstone 256 MB DDR 333Mhz(2,5v). Προς το παρών δεν εχω βαλει την 256 γιατι δεν ξερω τι γινεται οσον αφορα την διαφορετικη ταση. Θα υπαρξει ασταθεια στο συστημα αν την βαλω?

Επισης το FSB ειναι στα 333 και οι μνημες ειναι στα 400 (συμφωνα με το cpuz). Πως θα κανω τις μνημες να τρεχουν στα 333 για να κερδισω ταχυτητα? (σε περιπτωση που δεν βαλω την παλια γιατι αν την βαλω, και τελικα παιζει χωρις ασταθεια στο συστημα, θα ριξει και τις αλλες στα 333)

ας το ετσι οπως ειναι ....

στο ΚΤ δεν νομιζω να εχει διαφορα απο το 1-1...

αν βαλεις και την αλλη δεν νομιζω παλι να δεις καμμια διαφορα απο 1024ΜΒ σε σχεση με 1380ΜΒ....

Αν εχεις τις μνημες στο auto παιζει να σου ριξει και τις αλλες στα 333..

Αν δεν εχεις τις μνημες στο auto αλλα 333 ή 400 ενδεχεται να παιξουν οπου ειναι ..(333 ή 400 )...Ισως χρειαστει να ανεβασεις και λιγο την ταση ωστε να ακολουθησει και η μικρη...(256ΜΒ)

Αν δεν ψαχτεις να δεις τι κερδιζεις βγαζοντας-βαζοντας κλπ ...γνωμη μου ειναι ας το ετσι οπως ειναι...

Δεν θυμαμαι να βοηθαει το ΚΤ το 1-1 οποτε μια χαρα εισαι...(και με το 1 γιγα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.