Jump to content

αναλογια...

unknown

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 00:26]

άμα πέσει υγρό στην μητρική ότι και να είναι αμα περάσει ρεύμα τοτε την έκατσε την βάρκα αυτός που την έχει

Εμένα στα δοκιμαστικά έφυγε το λάστιχο απο το ψυγείο που ήταν απάνω στο κουτί (το κουτί ανοικτό) και πήγε και χώθηκε (!!!) πάνω απο την μητρική (gigabyte 7n400 pro2) . Μετά απο 3 περίπου λεπτά που μπήκα στο δωμάτιο εκλέισα το ρεύμα στέγνωσα για 1 ημέρα την μητρική. Εδώ και περίπου 2 χρόνια δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Ολα λειτουργούν ρολόι.

στο φσρμακειο που πηγα μου ειπαν οτι απεσταγμενο και απιονισμενο ειναι το ιδιο!!!!!και με ρωτησαν μηπως το μπερδευω με το αποστειρωμενο............δεν ξερω...και ενασ χημικος(οχι οχι εσυ:p ) το ιδιο ελεγε....τι διαολο?

Ευχαριστω πολυ παιδια.... πολυ χρησιμα οσα μου ειπατε κ οσα !συζητατε....η αληθεια ειναι οτι βαλω υδροψυξη ειχα ενδιασμους μηπως γινει καμια διαροη.... Για το τι θα γινει αμα πεσει νερο -ακομα κ απιονισμενο- πιστευω εχει να κανει κ στο σημειο που θα πεσει.... εννοω πανω σε κανενα πικνοτη κλπ. Κανενας ηλεκτρονικος λογικα θα ξερει!!

Σκεφτομαι να παρω κ καινοριους σωληνες σε μπλε χρωμα... Αν καποιος εχει δει καπου ας απαντησει γιατι στα μαγαζια που ρωτησα για υγρο δεν ειχαν ουτε σωληνες -ποσο μαλλον χρωματιστους!! κ παλι ευχαριστω!!!! :D

Αρχική απάντηση από labros_b

Ευχαριστω πολυ παιδια.... πολυ χρησιμα οσα μου ειπατε κ οσα !συζητατε....η αληθεια ειναι οτι βαλω υδροψυξη ειχα ενδιασμους μηπως γινει καμια διαροη.... Για το τι θα γινει αμα πεσει νερο -ακομα κ απιονισμενο- πιστευω εχει να κανει κ στο σημειο που θα πεσει.... εννοω πανω σε κανενα πικνοτη κλπ. Κανενας ηλεκτρονικος λογικα θα ξερει!!

Σκεφτομαι να παρω κ καινοριους σωληνες σε μπλε χρωμα... Αν καποιος εχει δει καπου ας απαντησει γιατι στα μαγαζια που ρωτησα για υγρο δεν ειχαν ουτε σωληνες -ποσο μαλλον χρωματιστους!! κ παλι ευχαριστω!!!! :D

η λυση στο θεμα σου ειναι να βαλεις προσθετο χρωμα... να γινει το νερο μπλε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.