unknown Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 εχω μαζεψει ολα τα εξαρτηματα της υδροψυξης και μενει να κοψω λιγο το κουτι για να χωρεσει το ψυγειο.....απο υγρα εχω απιονισμενο νερο 4λιτρα-uvreactive μπλε-anti algae fluid-μπενταντιν και θα αγορασω και παραφλου.........................τι ποσοτητα να βαλω απο το καθενα?το μπενταντιν θα χρειαστει?ευχαριστω.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 μονο παραφλου , νομιζω 250ml στα 4 λιτρα ειναι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Χρειάζονται όλα αυτά?Anti algae fluid -συνήθως περιέχει και αντιδιαβρωτικό- και προαιρετικά UVreactive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 και σχέτο καθαρό νερό (απεσταγμένο) να βάλεις δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από helloween και σχέτο καθαρό νερό (απεσταγμένο) να βάλεις δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. μμ, με καθαρο νερο που δοκιμασα παλαιοτερα δημιουργηθηκε "γλυτσα" στους σωληνες και ειδικοτερα στα ρακορακια. Με λιγο παραφλου δεν ειδα ποτε , 6 μηνες περιπου τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Σίγουρα με λίγο παραφλού θα είναι καλύτερο αλλά όχι με τόσο σκευάσματα που αναφέρει στην αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από unknown [Χθες, στις 17:51] απο υγρα εχω απιονισμενο νερο 4λιτρα-uvreactive μπλε-anti algae fluid-μπενταντιν και θα αγορασω και παραφλου.........................τι ποσοτητα να βαλω απο το καθενα?το μπενταντιν θα χρειαστει? απιονισμενο νερο και μια-δυο σταγονες betadin για να σκοτωσει ολα τα ζωντανα. με το παραφλου ειχα ασχημη εμπειρια, στουμπωσε η αντλια. μαλλον εβαλα πολυ. τα διαφορα φωτιστικα, ειναι αγωγιμα. σε περιπτωση διαρροης, βραχυκυκλωνουν. σε αντιθεση με το απιονισμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αναλόγως το παραφλου και τα συστατικά του αλλα ειναι παχυρευστα και αλλα σαν απιονισμένο . Καλα ειναι να μην γινουν αναμειξεις πολλες [λεω εγω] . Απιονισμενο μισο με παραφλου απλο ομως. [γιατι μερικα παραφλου που ειναι για -50 ας πουμε ειναι σαν σιροπι ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 νομιζω και το απιονισμενο θα κανει βραχυκυκλωμα , παρασυρει σκονη και αλλα διαφορα που εχουν κατσει στη μητρικη και ετσι γινεται αγωγιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 άμα πέσει υγρό στην μητρική ότι και να είναι αμα περάσει ρεύμα τοτε την έκατσε την βάρκα αυτός που την έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 τσουκ, η βρεγμενη sb live 5.1 συνεχιζε να παιζει επι μηνες, με το απιονισμενο να σταζει επανω της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Απρίλιος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Και δισαποσταγμενο νερο με λιγες σταγονες μπεταντιν ειναι πολυ καλη λυση.(Νομιζω ο μεγιστος unseen το εχει αναφερει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Απρίλιος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από helloween άμα πέσει υγρό στην μητρική ότι και να είναι αμα περάσει ρεύμα τοτε την έκατσε την βάρκα αυτός που την έχει nop με υπερηφανια λεω οχι (το εχω ξαναπει)και σε μητρικη και σε καρτα γραφικων επεσε ενα λιτρο νερο ενω δουλευαν και ειχαν σηκωσει θερμοκρασιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 σε μενα καηκαν και ητανε αποσταγμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Εγώ πάντως έχω βάλει απιονισμένο με παραφλου(από την shell το μπλε) και δεν έχω κανένα πρόβλημαΒεβαία ήτανε σαν σιρόπι αλλά έβαλα περίπου 70ml + λίγο uv-reactive και είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Απρίλιος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:39] σε μενα καηκαν και ητανε αποσταγμενο. Αλλο το αποσταγμενο αλλο το απιονισμενο. με αποσταγμενο ειναι σιγουρο οτι θα ανατιναχθει. Για απιονισμενο δεν ξερω στα σιγουρα αλλα νομιζω οτι μαλλον θα ζησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=157214#post157214 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ARVAS Αλλο το αποσταγμενο αλλο το απιονισμενο. με αποσταγμενο ειναι σιγουρο οτι θα ανατιναχθει. Για απιονισμενο δεν ξερω στα σιγουρα αλλα νομιζω οτι μαλλον θα ζησει. νερο δεν ειναι και τα 2???άρα θα βραχικηκλοσει ..το μονό σίγουρο είναι ότι δεν θα αποκτήσει αλλατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Απρίλιος 5, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Νομιζω το απιονισμενο λογω ελλειψης ιοντων δεν ειναι και τοσο καλος αγωγος(με επιφυλαξη το λεω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 5, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Εγώ τα έχω μονίμως μέσα σε ενα ενυδρείο και foldaroun επι μηνες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.