Jump to content

Πρόβλημα με 200W6

whitesnake

Recommended Posts

Το πιο απλό είναι να κοιτάμε στη σελίδα τι λέει. Πάντα γράφει αν οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ ή όχι.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:18]

ενα προχειρο ψαξιμο σε 5 απο τα γνωστοτερα μαγαζια δειχνει αυτο

untitled21kz.jpg

το οποιο δεν αφηνει υπονειες για τπτ. Ετσι ειναι το σωστο :)

Ναι αλλα εδω αναφερει καθαρα τα 14 ευρω του φπα.

Ειναι αλλα σιτε/μαγαζια που λενε 300 + φπα και δεν ξερεις τι εννοει.

Τι να πω... Δε μου έτυχε ποτέ να μπερδευτώ έτσι, οπότε δεν ξέρω... Κατάλαβα πάντως τι εννοείς.

Με την οθόνη όμως τι λέτε να κάνω??

εισαι σιγουρος οτι ειναι προβλημα?Μπορει να ειναι κατι σχεδιαστικο που δεν σου αρεσει...

Αν μπορουσες να μας δειξεις μια φωτογραφια...

Αλλιως τους παιρνεις τηλεφωνο (παρε πρωτα την εδω αντιπροσωπεια μπας και...)

522548

Λοιπόν αυτό είναι... Στον κύκλο 1 φαίνεται πώς έπρεπε να είναι το μάυρο πλαίσιο και στον 2 το πώς φτάνει να είναι. Εκεί το πλαστικό καλύπτει μια απειροελάχιστη περιοχή της ορατής επιφάνειας.

Λοιπόν, update. Πήρα τηλ στην Philips, μου είπε ότι καλύπτομαι από την εγγύηση απλά μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να αργήσει η αντικατάσταση. Οπότε μου είπε να μιλήσω καλύτερα με το κατάστημα που την πήρα (pixmania).

Πήρα Pixmania και μου είπε ότι εφόσων είμαι μέσα στις πρώτες 14 μέρες, θα στείλουν κούριερ να την παραλάβει και θα την αντικαταστήσουν. Οπότε είπα να το προχωρήσουν.

Κάλα δεν κάνω? Το μόνο σημείο που κολλάω είναι μήπως και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αυτό που έχει και είμαι υπερβολικός...

Αρχική απάντηση από Whitesnake

Κάλα δεν κάνω? Το μόνο σημείο που κολλάω είναι μήπως και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αυτό που έχει και είμαι υπερβολικός...

Κρίνοντας από την φωτό (αν και δεν φαίνεται αν το πλαστικό κρύβει pixel η απλώς εφάπτεται με την τελευταία σειρά αυτών), καλά κάνεις.

Δεν είναι και αμελητέο (ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για μεγάλη οθόνη κάποιας αξίας).

Αλήθεια, διευκρίνισες τελικά αν η τιμή ήταν ΜΕ ΦΠΑ, + ΦΠΑ, ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΦΠΑ, ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ, ΤΕΛΙΚΗ + ΦΠΑ ή απλώς Ελληνικός με μπόλικο καϊμάκι;

Όχι τίποτα άλλο, με έχει πρήξει από το πρωί ο George να του στείλω το Αλφαβητάρι μου (Γ Δημοτικού). :p

Τέλος πάντων. Θα την επιστρέψω και ελπίζω να γίνουν όλα γρήγορα όπως η αποστολή της οθόνης... Δε φαίνεται ξεκάθαρα στη φώτο αλλά ναι, κρύβει πίξελ. Είναι πολύ λίγα, υπολογίζω το πολύ 5 στο υψηλότερο σημείο, αλλά τα κρύβει. Έχει και ένα καμένο πίξελ το οποίο δε με νοιάζει, απλά ελπίζω η επόμενη να μην έχει περισσότερα!! Χαχα!!

Το διευκρίνησα στην προηγούμενη σελίδα! Είναι τιμή τελική με + ΦΠΑ!!

Kαλυτερα να μην αγοραζουμε απο εξωτερικο για να μην εχουμε το αυτο το

αγχος της εγγυησης . Απο το πλαισιο εχω αλλαγη η πιστωτικο εντος 4 ωρων!!!!!!!!

Δεν είναι θέμα αυτό, η Philips ελλάδος μου είπε ότι με καλύπτει, απλά μου είπε ότι θα εξυπηρετηθώ πιο γρήγορα από το κατάστημα που την πήρα λόγω έλλειψης στοκ. Σημείωσε και το πρόβλημά μου και μου είπε να ξαναπάρω αν δε βγάλω άκρη με πιξμανια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.