Jump to content

Πρόβλημα με 200W6

whitesnake

Recommended Posts

Την πήρα και γω :) έφτασε σήμερα από Pixmania, την είχα παραγγείλει την παρασκευή. Προς στιγμήν δείχνει πολύ καλή και τα χρώματά της μου φαίνονται πολύ καλά, αν και την έχω εν λειτουργία εδώ και ένα μισάωρο μόνο. Το μόνο που παρατήρησα είναι το εξής: Στο κάτω μέρος της εικόνας γίνεται μια παραμόρφωση.... Για να καταλάβετε, η εικόνα φαίνεται να τραβιέται προς τη λέξη "philips", οπότε κρύβονται μερικά πιξελ. Δηλαδή η taskbar των windows είναι οκ αριστερά και δεξιά αλλά όσο κινείσαι προς το κέντρο της αυτή πηγαίνει προς τα κάτω. Το κλασικό μαύρο πλαίσιο των 2-3 χιλιοστών που υπάρχει γύρω από την ορατή επιφάνεια δεν φαίνεται στο κάτω μέρος της εικόνας, αφού η ίδια η εικόνα έχει φτάσει πίσω από το πλαστικό.

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Δεν έχω εύκαιρη την ψηφική για να βγάλω φώτο, ελπίζω το βράδυ να μπορώ. Τι λέτε?? Συμβαίνει σε κανέναν άλλο? :unsure:

Πολύ ''χοντρό'' πρόβλημα ακούγεται για να είναι αληθινό.

Σαν να έχει ''κρεμάσει'' το panel.

Τεσπά, μάλλον για RMA πας αλλά δεν ξέρω αν καλύπτεσαι από Philips Ελλάδος (μιας και την πήρες από εξωτερικό).

Δεν χάνεις τίποτα πάντως να δοκιμάσεις να τους πάρεις στο 00 800 312 212 23.

Αρχική απάντηση από Whitesnake

Χοντρό δε λες τίποτα... Έφαγα μια ξενέρα.... Αν δε με καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία, τι κάνω??

Επιστροφη στη Pixmania και απαιτηση για αμεση αντικατασταση

Αρχική απάντηση από Athens2004

http://www.pixmania.com/gr/gr/service-zen-engagement.html?itag=4590

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα σας προσφέρονται από το 5,9% της τιμής με ΦΠΑ του προϊόντος της επιλογής σας !

Δηλαδή εάν πάρω κάτι 100 ευρώ πρέπει να δώσω 105.9 για να έχω αυτό το συμβόλαιο;

Αρχική απάντηση από totally_wired

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα σας προσφέρονται από το 5,9% της τιμής με ΦΠΑ του προϊόντος της επιλογής σας !

Δηλαδή εάν πάρω κάτι 100 ευρώ πρέπει να δώσω 105.9 για να έχω αυτό το συμβόλαιο;

ΑΠΟ 5,9%...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:50]

δεν ειμαι γκαβος(ακομα) αλλα επειδη εχει γινει και αλλη φορα θεμα διενεξης αυτο το πραμα , ειναι 447+19%= 531 ? ή ειναι 447 τελικη

Τόσο γράφει. Αν τώρα άλλα γράφουν και άλλα εννοούν.... :)

;) , αμ αυτο λεω. Πολλες φορες μπερδευομαι , το ΜΕ ΦΠΑ τι σημαινει? κανονικα θα επρεπε να λεει +19% . Με μπορει να σημαινει και στη τιμη συμπεριλμβανεται ο ΦΠΑ ή ειναι η τιμη ΜΕ το ΦΠΑ και μετα βγαζει το τελικο συνολο.

τεσπα αν ειναι 531 ευρω θεωρω με τη φημη του μαγαζιου οτι κακως επραξες , η διαφορα ειανι 30 ευρω με ντοπια μαγαζια που σου δινουν και εγγυηση αντιπροσωπειας που συνεπαγεται peace of mind. Ελπιζω να μην μπλεξεις

Αρχική απάντηση από darkCount

Δηλαδή όταν παραγγέλνετε στις καφετέριες φραπέ γλυκό με γάλα.....σας τον φέρνει χωρίς γάλα????? :boxed:

Εξαρτάται πως τον παραγγέλνεις.

Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα.

Αν πεις ''Με γάλα'' μπορεί το γκαρσόνι να μην καταλάβει και να σου φέρει περτικαλάδα.

Αν πεις ''Με γάλα'' μπορεί το γκαρσόνι να καταλάβει αλλά να πρέπει να τον πληρώσεις ακριβότερα (τουλάχιστον 19%).

Αν πεις ''+ γάλα''μπορεί να το γκαρσόνι να καταλάβει αλλά εκεί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις παραπάνω (το γνωστό 19%).

Αν πεις ''τελική με γάλα'' το γκαρσόνι θα καταλάβει σίγουρα αλλά εκεί πρέπει να πας στο πλησιέστερο ΑΤΜ για ανάληψη ή να βγάλεις το μπλοκάκι με τις επιταγές.

Αν τέλος πας στην καφετέρια ''Ο Γεράρδος'', ότι και να πεις και ότι και να πληρώσεις το σίγουρο είναι ότι μπορείς να επιστρέψεις τον καφέ σου ανά πάσα στιγμή και να πάρεις πιστωτικό με το οποίο μπορείς να πάρεις τσάγι ή φασκόμηλο.

A ρε george τι σου λέμε....

:p

Spam Off

Τελική είναι, πλήρωσα αυτά τα 450 συν 15 έξοδα ταξιδίου :p

Λοιπόν μη με βρίσετε αλλά επειδή το κοίταξα τώρα που ήρθα καλύτερα, δεν είναι το πάνελ που παραμορφώνει αλλά το πλαστικό πλαίσιο της οθόνης... Το οποίο έχει μια τάση να πάει προς τα πάνω και φτάνει στη μέση του να καλύψει μερικά πίξελ. Πάλι καλά γιατί δε μπορούσα να καταλάβω πώς μπορεί ένα ψηφιακό πάνελ να παρουσιάσει παραμόρφωση...!

Πάω να πιω έναν καφέ + γάλα 19%....

Το ερώτημα είναι: τι να κάνω? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ Πιξμανια γιατί θεώρησα αρκετή την εγγύηση... Έχει κανείς εμπειρία με τέτοιου είδους εγγύηση? Γιατί αν είναι να τρέχω και να μην φτάνω.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.