blade_pan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Γεια σας παιδες.Ψαχνω για car audio και ειμαι αναμεσα σε sony καιpioneer τα οποια τα βρηκα σε ενα αγγλικο site με πολυ καλες τιμες...ποιο προτεινετε?και αλλο ενα link για τπ sony :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Απρίλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 1)Αlpine 2)Pioneer κατά τη γνώμη μου.Η Sony δε φημίζεται για το audio της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Κοιτα κ τα νεα Kenwood ειναι τρομερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 5, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 απο pioneer εχει κανεις το DEH-P9600MP ή το DEH-P70BT να μου πει εντυπωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Φιλε Πανο παρε κανενα Alpine να δεις την υγεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Απρίλιος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 02:40] Φιλε Πανο παρε κανενα Alpine να δεις την υγεια σου. Σωστός ο FLO.Alpine στοιχίζουν αλλά παράλληλα είναι πολύ καλά.Γενικά κυκλοφορούν στα περισσότερα αμάξια με ICE κ.λ.π Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 6, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 JVC πηρα...τελικα. Το KD-AVX2. Πρεπει να ειναι καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Απρίλιος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Όχι σαν το alpine αλλά αρκετά καλή επιλογή.Το ράδιο μόνο δές αν πιάνει καλά γιατί γενικώς κάποια μοντέλα JVC είχαν πρόβλημα στο tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 15:54] JVC πηρα...τελικα.Το KD-AVX2.Πρεπει να ειναι καλο! Ποσο και απο που ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Απρίλιος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 για τεκαρε εδώ μήπως κάτι σου αρέσει http://sm.crutchfield.com/S-leXC5ZCiI9a/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 έχω το Pioneer δεν θυμάμαι ποιο, έκανε 130ε μαζί με εγκατάσταση (το πιο φθηνό που βρήκα) από Καλογερόπουλο στο Χαλάνδρι, το έχω σχεδόν ένα χρόνο, παίζει ατελειωτα και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Μιλάμε για άλλη κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 7, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Καλογεροπουλο και γω....Η τιμη τσιμπαει αρκετα - 639 αλλα επειδη ηθελα δοσεις δεν το πηρα απο εξωτερικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Δεν νομίζω να τσιμπάει από όσο το έψαξα τότε. Από ότι θυμάμαι πέρισυ τον Ιούνιο ήταν ο πιο φθηνός που είχα δει και το έβαζε και τσάμπα..Τώρα να πας να δώσεις 639ε μόνο για την πηγή....ε συγνώμη. Εγώ πάντως δεν τα δίνω. Τα ίδια Watt βγάζει, τις ίδιες λειτουργίες κάνει πάνω κάτω, ίδιους μηχανισμούς έχειαλλά δεν έχει equalizer με μπάρες, ούτε με πίτα, ούτε τόσα πολλά φωτάκια α και το σημαντικότερο, ο ροοστάτης για το volume είναι + και - και δεν είναι στρογγυλό!Πιστεύω ότι θα μπορέσω να ζήσω χωρίς αυτά και τα λεφτά που περισσεύουν να τα ρίξω για καλό ενισχυτή και ηχεία!Βέβαια, δεν γνωρίζω αν τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν βγει τίποτα άλλες ιστορίες για τις πηγές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 7, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Ο καλογεροπουλος εχει αρκετα καλες τιμες...για το jvc λεω οτι τσιμπαει.Θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες ωρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Καλορίζικο!!!!! και εγώ αυτό γλυκοκοιτάζω... Φίλος πήρε πρόσφατα το 9812 πολύ καλό για τα λεφτά του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 7, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Παιδες τελεια η πηγη... Φοβερη ποιοτητα και ηχος...η μονη μλκ ειναι πως για να παιξει dvd πρεπει να ειναι σηκωμενο το χειροφρενο και δεν ξερω τι να κανω,εχει κατι καλωδιακια και πως τα συνδεω με το χειροφρενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 8, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Ok το γειωσα απλα και εγινε η φαση...και dvd,divx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 8, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan Παιδες τελεια η πηγη... Φοβερη ποιοτητα και ηχος...η μονη μλκ ειναι πως για να παιξει dvd πρεπει να ειναι σηκωμενο το χειροφρενο και δεν ξερω τι να κανω,εχει κατι καλωδιακια και πως τα συνδεω με το χειροφρενο? Αρχική απάντηση από blade_pan Ok το γειωσα απλα και εγινε η φαση...και dvd,divx... Αυτο ειναι επειδη σε πολλες χωρες απαγορευεται να παιζει dvd εν κινηση. Αλλα οι πιο πολλοι απλα το γειωνουν οπως εσυ! (/me guilty ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.