kallileo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Θελω να παιξω τα Shenmue 2 και Code Veronica στο Chankast αλλα εχω ενα μικρο προβλημα. Επειδη τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι φτιαγμενα για να τρεχουν με 30 fps και γω παιρνω αρκετα παραπανω τα παιχνιδια πανε πολυ γρηγορα. Υπαρχει κανας τροπος να κλειδωσω το framerate στα 30 fps. Θυμαμαι με το ATT μπορουσες να το κανεις αλλα τωρα με Nvidia?????
varelasj Απρίλιος 5, 2006 #3 Απρίλιος 5, 2006 Μηπως εχεις Χ2 ? Αν ναι παιξε με το Cpu Affinity και τσεκαρε μονο τον εναν απο τους στην αφαρμογη του game απο τον task manager.
darkCount Απρίλιος 5, 2006 #4 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από varelasj Μηπως εχεις Χ2 ? Αν ναι παιξε με το Cpu Affinity και τσεκαρε μονο τον εναν απο τους στην αφαρμογη του game απο τον task manager. Που κολλάει αυτό????? Για κάρτα γραφικων μιλάει ο kallileo....μάλλον τα έχεις μπερδέψει
kallileo Απρίλιος 5, 2006 Author #5 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Athens2004 καθαρισε το mailbox σου. Διπυρηνο εχω ναι αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο.....Το emulator πρεπει να φταει.Αρχική απάντηση από varelasj Μηπως εχεις Χ2 ? Αν ναι παιξε με το Cpu Affinity και τσεκαρε μονο τον εναν απο τους στην αφαρμογη του game απο τον task manager. Αλλα ας το δοκιμασουμε και αυτο. Τι ειναι το Affinity?????
demizz26 Απρίλιος 5, 2006 #6 Απρίλιος 5, 2006 Κι εμένα με μονοπύρηνο το ίδιο κάνει. Διαχειρίζεται λάθος τα frames ο chankast. Κρίμα γιατί είναι αρκετά συμβατός με πολλά DC games...
varelasj Απρίλιος 5, 2006 #7 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:08] Που κολλάει αυτό????? Για κάρτα γραφικων μιλάει ο kallileo....μάλλον τα έχεις μπερδέψει Με τους Χ2 καποια games τρελενονταν και ετρεχαν πολυ γρηγορα (πχ GTA:SA κτλ) για αυτο το ανεφερα αυτο. Και επρεπε να παιξεις με το affinity απο τον task manager. Κανεις δεξι κλικ στην εφαρμογη που τρεχει και μετα πας set affinity και επιλεγεις μονο τον ενα πυρηνα και ετσι επαιζε. Τωρα αν ειναι προβλημα με την καρτα δεν εχω κατι στο μυαλο μου.
kallileo Απρίλιος 5, 2006 Author #8 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από demizz26 Κι εμένα με μονοπύρηνο το ίδιο κάνει. Διαχειρίζεται λάθος τα frames ο chankast. Κρίμα γιατί είναι αρκετά συμβατός με πολλά DC games... Ακριβως αυτο ειναι!Το soulcalibur που θελει 60fps το μαμαει. Αλλα με τα 30 εχουμε προβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.