Jump to content

[hwbot] 3Dmark05 Ranking

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Τακας [Σήμερα, στις 18:09]

οχι δεν υπαρχει link:(

Τοτε βγαλε το [hwbot]

• 2 weeks later...

lol axmmmmmmmm........γιατι............ αμα την παω πανω απο τα 600+ core το 3dmark05 μαυριζει η οθονη οταν παει να αρχισει και κολλαει το pc :S.......ενω με το ατιτοολ δεν εχει αρτιφαcts μεχρι τα 760 core :S :S Και παιζω και games με κλοκαρισμενη την καρτα.......δεν ξερω τι φταει.......any ideas?

Ωραιος phil...τα εσκισες ολα λεμε...με την σειρα τα πηρες...:D

Το μονοβαθμιο ακομα δουλευει αψογα βλεπω...:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 08:49]

Ωραιος phil...τα εσκισες ολα λεμε...με την σειρα τα πηρες...:D

Το μονοβαθμιο ακομα δουλευει αψογα βλεπω...:D

Thanks Bill:T:

Αστα με το μονοβαθμιο,εχθες μου ηρθε να το πεταξω απο το παραθηρο.Αυτα που ειδες ειναι με 1.65~1.7 vcore.Απο κει και πανω δεν την παλεβει με τιποτα.Βεβαια δεν φταιει αυτο,αλλα εγω που το βαζω να παλεψει με τα watt του Conroe:rolleyes:

Xαμηλα ο επεξεργαστης!

Τροφοδοτικο ηταν?Η για αλλο λογο εισαι εκει?

Η καρτα ειναι rev1 h rev2?

αχμμμμμμ........εκανα αυτα που μ ειπες :/ δλδ με στοκ την cpu και μετα την ανεβασα λιγο οπως βλεπεις στην Pic ...... τροφοδοτικο θα ειναι :( :( μα το tagan 480 ? :( :( ειχε ενα ατυχημα παλιοτερα αλλα δεν πιστευω γιαυτο το λογO :/ rev1 rev2? axmmmmmmmmm που το βλεπω αυτο? :o

d060720010908gx3.jpg

Αρχική απάντηση από phil [Χθες, στις 10:03]

Thanks Bill:T:

Αστα με το μονοβαθμιο,εχθες μου ηρθε να το πεταξω απο το παραθηρο.Αυτα που ειδες ειναι με 1.65~1.7 vcore.Απο κει και πανω δεν την παλεβει με τιποτα.Βεβαια δεν φταιει αυτο,αλλα εγω που το βαζω να παλεψει με τα watt του Conroe:rolleyes:

Πρόσθεσε λίγο αέριο και θα την παλέψει και με Kentsfield ακόμη :D ,

Αρχική απάντηση από BassJunkies [Χθες, στις 18:25]

Ε τι περιμένεις με αυτά τα ρεύματα από ένα "ταπεινό" μονοβάθμιο???:p

Ειδες που καταντισαμε,το μονοβαθμιο να θεωρειται "ταπεινο συστημα ψυξης" :p

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 19:23]

darkCount - 24873 - 8800GTX SLI@stock clocks on air - C2D 6600@4000Mhz Custom SS

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2507362

Αντε κανε και το regass και ανεβασε και κανενα ρολοι στις καρτες,μπας και προλαβεις να παρεις την πρωτη θεση,προτου αρχισει να ποσταρει ο μαστροhipro τιποτα WR:D

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 19:51]

Πρόσθεσε λίγο αέριο και θα την παλέψει και με Kentsfield ακόμη :D ,

Δεν νομιζω να τη γλιτωσω τοσο φτηνα.Μαλον κανενα συμπιεστη ακομα πρεπει να προσθεσω:rolleyes:

Τι να την κάνω την 1η θέση...αυτή είναι ρεζερβέ:p

Για τη φανέλα παίζουμε:T:

Θα έρθουν και τα ρολόγια σιγά σιγά...θέλει ψάξιμο το πράμα.

Προέχουν άλλα πράματα....ακούς μάστροοοοο

ps. Θενκς του Gorillakos φορ δε τιπς:kiss:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.