Jump to content

[hwbot] 3Dmark05 Ranking

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

[hwbot] hipro5 - 28402 - Core 2 Duo Conroe X6800 @ 5255MHz - ATI CrossFire X1950XTX @ 864/1143 - CPU under LN2 and VGAs under 2 x esdee's cascades - Rams Powered by DDR Maximizer[/hwbot]

2k5_28402_5250MHz_1_png.png

2k5_28402_5250MHz_2_png.png

OFFICIAL World Record at 16/11/2006 - COMPARE 2k5 URL...Click me...

Οι κάρτες έχουν "frequency bug" και ΔΕΝ πάνε παραπάνω ΟΥΤΕ σε πηρύνα αλλά ούτε και σε μνήμες αλλιώς το σκορ θα ήταν πάνω από 30000+ marks....... :(

Μου "περισσεύουν" γύρω στους - 80*C ακόμα για την κάθε κάρτα και δεν έχω τι να τους κάνω...... :(

.

Αρχική απάντηση από hipro5

Οι κάρτες έχουν "frequency bug" και ΔΕΝ πάνε παραπάνω ΟΥΤΕ σε πηρύνα αλλά ούτε και σε μνήμες αλλιώς το σκορ θα ήταν πάνω από 30000+ marks....... :(

Μου "περισσεύουν" γύρω στους - 80*C ακόμα για την κάθε κάρτα και δεν έχω τι να τους κάνω...... :(

:p

πιφ πιφ....δικαιολογιες...:D

Που ειναι 2χ8800gts σε 680ι?(να υποθεσω ο κingpin)

μπλα μπλα ... and VGAs under 2 x esdee's cascades - ....μπλα μπλα

για αυτο δεν bencharei και βρηκε λιγο χρονο να ασχοληθει με την φωτογραφικη του??:hehe:

2k5_28402_5250MHz_1_png.png

2k5_28402_5250MHz_2_png.png

OFFICIAL World Record at 16/11/2006 - COMPARE 2k5 URL...Click me...

.

και έλεγα γιατί έχεις σιγήσει τόσο καιρό... φοβερό σκορ!! Μπράβο ρε! τώρα να βρούμε και δυο 8800GTX για να κάνουμε δουλειά. ο X6800 είναι άπαιχτος!!!!

κατι μου λεει οτι κατι κακο ετοιμαζεται παλι...

και οτι ο esdee θα ασχοληθει με την φωτογραφικη παραπανω...

Θα το βγαλεις ή θα το κρατησεις για backup...(κατοχυρωση δευτερης θεσης μολις γινουν δεκτοι οι drivers apo nvidia.)

Τα 31 ειναι μακρια εε?

Να δω ποτε θα ερθει η μερα του 2001..

οι καρτες ΕΙΧΑΝ freq bug... ;)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:55]

για αυτο δεν bencharei και βρηκε λιγο χρονο να ασχοληθει με την φωτογραφικη του??:hehe:

for your info εχω 3 μαχημα cascade :o:D

απλα ελειψη hardware και χρονου υπαρχει αυτο τον καιρο :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.