Jump to content

[hwbot] 3Dmark05 Ranking

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Βρε βάλτε και κανένα Compare link για να μην πάνε τσάμπα τα σκόρ σας... !!!!!

Mολις γινουν approved οι Drivers θα βαλουμε και [hwbot]

PS...ακομα δεν εχει προσεξει κανενας οτι το SLI μου παιζει πανω σε 975 το οποιο υποστηριζει μονο CrossFire οπως και το 955Χ.....:devil: :devil:

Ρε παιδια να ρωτησω κατι..Εχω μια sapphire x1900xtx.Ετρεξα σημερα ενα 3dmark05 αλλα δεν ειδα πανω απο 8k..Εβαλα τις ρυθμισεις για μεγιστη αποδοση αλλα και παλι τιποτα..7766,7854.Εκει παει..Γιατι τοσο χαμηλα?Μηπως πρεπει να πειραξω καποια ρυθμιση?Μηπως κανω κατι λαθος?

οταν την εβαλες στο pc σου τα συνδεσες ολα σωστα ρευματα κλπ? Το 3dmark05 το εχεις στα default settings ή πειραξες τπτ οπως αναλυση antiliasing κλπ?

Animegr: Χαμηλο το σκορ σου για τους χρονισμους της καρτας σου...

Με 580/1860 260χ10 βγαζω λιγο μεγαλυτερο σκορ, μηπως στους χρονισμους που τρεχεις την καρτα κλαταρει?

Το εβαλα το ρευμα ολα οκ..Το 3dmark δεν το εχω πειραξει καθολου..Οπως το εβαλα...Θα κανω ενα format και βλεπουμε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.