Jump to content

[hwbot] 3Dmark01 Ranking

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

πάει πάει λολ.......μην τον κουράσω μωρέ......χαχαχχαχα....... spyrus..... lol hwbot.org record lol..είμαι μόνος μ στην κατηγορία.......... χαχαχχαχα

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 14:31]

LOL μαντέψτε που είμαι πρώτος σε αυτό το bench

Radeon 7500 SDR @ 250/160mhz

http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=7833863&compareResultType=6

Έχεις καλό cpu. Εγώ το έτρεξα σε ένα p4 2GHz με 256mb sdram στα 133 mhz. LOL. To internetόπισο της μονάδας τίγκα στους ιούς axa0xa0xax0ax0ax0ax0ax0ax0a0a

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 16:15]

πιο stock δεν γινεται!!:D

τιμια πραγματα ;)

BeetleJuice έχεις εύκαιρο compare url ή τα fps σε κάθε τεστ για να συγκρίνω? :D:D Παίζε παίζεεεεε

να τσεκαρω μαν

νομιζω για αυτο εχω url

για καποια αλλα δεν εχω γιατι το λινκ δεν δουλευε ή γιατι ειχα φορτωσει αλαφρωμενο σεταπ χωρις λαν ή γιατι ειχα βαλει το λαν οφ....

ξερεις τα γνωστα...

πρεπει να κραταω τετοιο λινκ παντα?

αν ναι να το κανω...

όχι οκ...εκτός άμα είσαι στην πρώτη 10αδα ή 20άδα του γενικού....δεν θυμάμε....απλά ήθελα να δω τα FPS ..... τράβα έχει κ πάτα details να δεις τα επιμέρους σκορ κ να μ πεις :p:D thanke

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.