Jump to content

Ιntel ανακοινώνει τιμές των Conroe

Sol

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 01:22]

What Conroe Model Suits Best for Overclocking?

390fsb ,άρα 3.5Ghz o 6600, θεωρείται υπερβολικό - ασταθές για το 975?

"Core 2 Duo E6700 (2.67GHz) will cost around $350. " .... Δε μου φερνει 5 κομματακια για να διαλεξω ? :innocent:

Ο fugger κολλησε στα 3.2 γιατι ειχε Α0 stepping αν δεν απατωμαι .

FSB 390 νομιζω πως ειναι λιγα . Γυρω στα 450 θα ελεγα .

Προσωπικά το cpu test του Μαρκησιου 06 και το 2πλο Cine ειναι τα τεστ που περναω και σε μικροτερη συχνότητα . [το Cine ειναι πολυ βαρυ αλλα διαρκει λίγο , το cpu τεστ@06 στρεσαρει αφάνταστα παντως.] ολα αυτα υστερα απο τεστς με αερα-νερο και Single. -> σε intel συστημα/

Να μην είμαστε και απληστοι πάντως... ακομη και στα 2.66 κερναει τσαι τον fx62 οποτε και στα 3 και 3.1 ως και 3.5 [που θα εχουν με νερο] θα πηγαινουν σφαιρα τα μηχανακια ειτε αυτο ειναι 3d ειτε ειναι multi task ειτε ->οτιδητοτε

Δηλαδη εμεις με τα μονοβαθμια , περιμενουμε max κατι προς τα 4.5Ghz .

Αρα , 500χ9 =4500 .... ή 450χ10 =4500

Οι τιμες που εχουν βγει στα καταστηματα του εξωτερικου ειναι 320Ευρω για τον 6600 & 530 για τον 6700.

Με δεδομενο οτι τον Σεπτεμβρη θα φαει καλη μειωση ο 6700 , τα 530 Ευρω που ζηταει , μου φαινεται ακριβος .

Αρχική απάντηση από Athens2004

Προσωπικά το cpu test του Μαρκησιου 06 και το 2πλο Cine ειναι τα τεστ που περναω και σε μικροτερη συχνότητα . [το Cine ειναι πολυ βαρυ αλλα διαρκει λίγο , το cpu τεστ@06 στρεσαρει αφάνταστα παντως.] ολα αυτα υστερα απο τεστς με αερα-νερο και Single. -> σε intel συστημα/

Για το Μαρκίσιο 06 συμφωνώ απόλυτα...στρεσσάρει αφάνταστα και διαρκεί κι όλας..το βλέπω όταν έχω το phase πάνω απου αγκομαχάει κυριολεκτικά να τον κρατήσει τον Χ2...

Αλλα για το cinebench(το διπλό εννοείται παντα)..δεν το έχω παίξει και πολύ..

Thanx man για τα info

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.