Jump to content

Ιntel ανακοινώνει τιμές των Conroe

Sol

Recommended Posts

μυαλωμενες ειναι και οι 2 εταιριες , απλα χρειαζονται και καποιο χρονο να εξελιξουν τα σχεδια και να βγαλουν νεα ανταγωνιστηκα προιοντα . Δεν ειδανε τι εκανε η ιντελ και ειπανε ωχ αμαν τη πατησαμε , βγαλτε το ΧΥΖ σχεδιο στη παραγωγη. Θελει χρονο να σχεδιασεις, δοκιμασεις και παραγεις ενα πυρηνα

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:00]

μυαλωμενες ειναι και οι 2 εταιριες , απλα χρειαζονται και καποιο χρονο να εξελιξουν τα σχεδια και να βγαλουν νεα ανταγωνιστηκα προιοντα . Δεν ειδανε τι εκανε η ιντελ και ειπανε ωχ αμαν τη πατησαμε , βγαλτε το ΧΥΖ σχεδιο στη παραγωγη. Θελει χρονο να σχεδιασεις, δοκιμασεις και παραγεις ενα πυρηνα

Kαλά όλα αυτά που λες περί σχεδιασμού κ.λ.π. αλλά εγώ αναφερόμουνα στην τιμολογιακή πολιτική της κάθε μιας :)

Αρχική απάντηση από georgesod

Kαλά όλα αυτά που λες περί σχεδιασμού κ.λ.π. αλλά εγώ αναφερόμουνα στην τιμολογιακή πολιτική της κάθε μιας :)

αυτη εξαρταται απο τις επιδοσεις συνηθως , συνηθως προσεξε :hehe:

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από gregorisvas [Σήμερα, στις 16:23]

Μπας και οι τιμες των D εχουν πεσει τρομερα ηδη?Πριν απο κανα 4μηνο αν δεν κανω λαθος ο D930 στο πλαισιο ειχε 360 και τωρα 230κατι.. ::happy2:

Λιγοτερο... Την προηγουμενη βδομαδα ειχε 330 ο εν λογω...

να σου πω πανω στην φαση "ξαδερφος" ψηνομουνα κι εγω... Μετα πηγα μια βολτα απο τα extreme να ριξω μια σφαλιαρα του πιτσιρικου (αυτουνου που εχουνε στην... υποδοχη) και ειδα τον 955ΧΕ και απο κατω τον Χ2 (4600 ητανε ρε Μπιλυ?) στα default ολοι (και μην πει κανεις οτι ο ενας ανεβαινει κλπ κλπ) και ειδα την χιλιαρα διαφορα στους "μαρκους" και μου εφυγε η "καϊλα"....:bye:

Αρχική απάντηση από SLN

να σου πω πανω στην φαση "ξαδερφος" ψηνομουνα κι εγω... Μετα πηγα μια βολτα απο τα extreme να ριξω μια σφαλιαρα του πιτσιρικου (αυτουνου που εχουνε στην... υποδοχη) και ειδα τον 955ΧΕ και απο κατω τον Χ2 (4600 ητανε ρε Μπιλυ?) στα default ολοι (και μην πει κανεις οτι ο ενας ανεβαινει κλπ κλπ) και ειδα την χιλιαρα διαφορα στους "μαρκους" και μου εφυγε η "καϊλα"....:bye:

δε σου εδωσε μετα ενα σοκολατακι να γλυκαθεις ματιαμ που πικραθηκες? δε πειραζει μωρε και -1000 δεν ειναι τπτ, μπρος στη...τι ειναι ο πονος? :hehe:

παντως με το πουσαρισμα ο D θα ερθει στα ισια του

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:40]

παντως με το πουσαρισμα ο D θα ερθει στα ισια του

Ενω ο αλλος θα ντραπει να ανεβει ... Δεν ειναι πρεπον!!

Stock τον τρεχουμε ολοι τον Χ2 μας.... Τετοιο επεξεργαστη δεν κανει να τον ανεβασεις!! Θα χαλασει η εγγυηση...

Αρχική απάντηση από helloween

’ρχισαν να μου αρέσουν οι τιμές των Pentium D 9xx

Tην Δευτερα πεσαν...ενδεικτικα θα πω οτι ο 920 και ο 930 εχουν την ιδια τιμη..:hehe:

Ενω ο 950 απο 750++ ευρω πηγε στα 350+....400ευρα δεν ειναι και λιγο...

Αρχική απάντηση από SLN

4400 ξαδερφε...:D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tιμη για τον Conroe τον ΕΕ εχουμε?

Λενε οτι θα εχει ιδιαο πολλαπλασιστη με τον 2.67 αλλα παραπανω τις μνημες...και επισης κατι μου ελεγε ο Βαγγελης για 4+4 L2...ισχυει κατι τετοιο???:D

The E6800 runs at 2.93Ghz on a 1066FSB, which means 11x multi and a theoretical "out of the box" overclock to 3.66Ghz just by changing the FSB to 1333

Κυκλοφόρησαν κάποια νέα για την άφιξη των Core επεξεργαστών της Intel.

Ο Woodcrest, για την αγορά των servers, λέγεται πως θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου, με τον Conroe για την desktop αγορά να ακολουθεί λίγο αργότερα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

O Merom για τους φορητούς, αναμένεται τον Αύγουστο πιθανότατα μαζί με το νέο chipset υποστήριξης 965PM - Crestline για την πλατφόρμα centrino 4.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές η Intel φαίνεται να επισπεύδει την ημερομηνία κυκλοφορίας ακολουθώντας επιθετική πολιτική για να ανακαταλάβει χαμένο μερίδιο αγοράς από την AMD ειδικότερα στους servers με τον Woodcrest να ηγείται χρονικά της Core παρέας.

Κάποιες πληροφορίες για τον ταχύτερο Conroe XE αναφέρουν πως η Intel έχει να επιλέξει ανάμεσα στα 3Ghz με 9χ333 και στα 3.33Ghz με 10χ333 ενώ το FSB θα είναι 1333Mhz.

links:

Intel Woodcrest to ship in June, Conroe July, Merom August

First Core-based chips coming late June?

Intel finally fights back

Intels hurry to launch Woodcrest, Conroe and Merom not impressing industry, but neither is AMDs AM2 platform

A more hapless Intel rushes unproven Woodcrest

Conroe XE: 3.00 GHz or 3.33 GHz?

Οι Conroe και Merom θα κυκλοφορήσουν με την κοινή ονομασία

Intel Core 2 Duo

Οι Μerom ανάλογα με την L2 cache θα ανήκουν στην σειρά Τ5xxx (2MB cache) ή στην Τ7xxx (4ΜΒ cache).

Oι Conroe ανάλογα με το FSB θα ανήκουν είτε στην Ε4xxx (FSB800) είτε στη Ε6xxxx(1066).

Tα γράμματα δηλώνουν την θερμική κατανάλωση (TDP) των επεξεργαστών: T για 25 με 49 και το Ε για 50 και περισσότερα.

Οι συχνότητες των Core Duo T ξεκινάνε από το 1.83Ghz μέχρι και τα 2,33Ghz ενώ οι Ε από 1.66Ghz εως τα 2.66Ghz.

Το υπερόπλο Extreme φημολογείται πως θα πετάει στα 3.33Ghz με 1333Mhz δίαυλο.

core2duologo7qc.th.jpg

Η Ιntel πρόκειται να επιδείξει τους νέους επεξεργαστές 6 Ιουνίου στην Computex.

links:

http://www.tomshardware.co.uk/2006/05/07/intel_unveils_core_2_duo_brand/

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2170

Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 00:19]

Το υπερόπλο Extreme φημολογείται πως θα πετάει στα 3.33Ghz με 1333Mhz δίαυλο.

Αυτο ειναι 333ΜΗζ FSB ετσι?

Δηλαδη multi... "10"????? Wow! (οχι το παιχνιδι ρε Θοδωρα... μην ποσταρεις!)

Χρονια ειχε να παιξει τοσο χαμηλος πολ/στης στα Ιντελια...:D

Παντως πρεπει να ανεβαινει τρομερα το 985 σε FSB για να ξεκιναει απο... 333. 400αρες + θα σκανε...

Μιας και σκοπεύω να πάρω νέο σύστημα μέσα στο καλοκαίρι λέω να περιμένω τους conroe, ειδικά με αυτές τις τιμές. Όταν λένε ότι αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν, μετά από πόσο καιρό λέτε να τους δούμε και από Ελλάδα μεριά;

Αρχική απάντηση από fractalbit

Μιας και σκοπεύω να πάρω νέο σύστημα μέσα στο καλοκαίρι λέω να περιμένω τους conroe, ειδικά με αυτές τις τιμές. Όταν λένε ότι αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν, μετά από πόσο καιρό λέτε να τους δούμε και από Ελλάδα μεριά;

Σεπτέμβρη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.