sil3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Καλώς σας βρήκα,συγύρισα το σύστημα μου (το έβαλα σε κανονικό κουτί) και οι θερμοκρασίες του Ιντελ Ρ4 530J από 69 με πλήρη φόρτο πέσανε στους 59. Αυτό έγινε λόγω ενός 12αρι ανεμιστήρα μπροστά χαμηλά και ενός 8αρι πίσω.Έχω δύο ερωτήσεις να σας κάνω.1. είναι σωστό το setup 12 μπροστά - 8 πίσω + ανεμιστήρας τροφοδοτικού(δεν ξέρω πόσο γυρνάνε γιατί έχω κόψει τα καλώδια για να τα συνδέσω);2. 59 βαθμοί κελσίου είναι η σωστή θερμοκρασία για αυτόν τον επεξεργαστή;Ικανοποιήθηκα από το προηγούμενο post για αθόρυβους ανεμιστήρες :->Overclocking κάνει μέχρι τα 3225 απο 3000 και οι ανεμιστήρες κάνουν ήδη πολύ θόρυβο. Πόσο πάει ο 530J με αέρα (μητρική με 915G); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Από ροή αέρα μάλλον είσαι μια χαράΔηλαδή τα cfm εισαγωγής να είναι ίσα με τα εξαγωγής Από θερμοκρασίες καλά είσαι λόγω Prescott cpu που σημαίνει ότι καίει.Ένα βασικό πρόβλημα που θα έχεις είναι η ψήκτρα σου και ο θόρυβος που κάνει όταν ζεσταίνετε το cpuΜια καλή λύση είναι να βάλεις μια καλύτερη(πιο αποδοτική και πιο αθόρυβη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sil3 Απρίλιος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Έχω μία άλλη ψύκτρα από διπύρηνο, μαμίσια Ιντελ. Θα καταγράψω θερμοκρασίες με αυτό το σεταπ στα 3225mhz ( μου αρέσει για burn-in test να κάνω μία ταινία xvid , μία σε x264 high priority και το παράθυρο winamp visualisation να παίζει πλούταρχο!!! , ο γιάννης κλάψας σε περίπτωση που καεί κάτι :->) και μετά θα βάλω την ψύκτρα από το διπύρηνο, για να δω διαφορά.60 βαθμοί στο chipset καλά είναι; Μάλλον όχι.Θόρυβο έντονο έχω μόνο από τον 12αρη. Της cpu ο ανεμιστήρας στο idle γυρναέι με 1200rpm. O 12αρης υπερκαλύπτει σε θόρυβο την cpu fan ακόμη και όταν αυτή γυρνάει στις 3300rpm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.