GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 μνημες ddr1 με utt 1A4T ή AA4T με ~60ευρω εκαστη 'η με την ιδια τιμη ~TCCD τσιπακια??? ή ακομα καλυτερα με 100 περιπου 2χ512 kit με UTT?? 'η σας φαινονται πολλα και θα πατε ολοι σε ddr2??? Ρωταω εντελως ενδεικτικα διοτι ισως μπορεσω βρω μια ακρη και παραγγειλουμε πολλα μηπως κανει καλυτερη τιμη μιας και ειναι τα τελευταια τους.... *οι τιμες μπορει να παιζουν 10 ευρω πανω , 10 ευρω κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 χμ,για πότε μιλάμε για τέτοια παραγγελία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Αμα μου πεις οτι βιαζεσαι και τα θες αμεσα ξεχνα το...Η προταση ειναι για να δουμε τι γινεται...σεπεριπτωση που μαζευτουμε πολλοι ισως γινει κατι....για 1-2-10 ανθρωπους δεννομιζω να αξιζει καν τον κοπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Δε βιάζομαι!’λλωστε έχω άλλα 4 που δε τα έχω κάψει ακόμα πλήρως! :D Αλλά αν κάτσει κάτι καλό σε καλή τιμή δε λέμε όχι! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Έγω την αίσθηση ότι όποιος θέλει UTT ψάχνει λίγο και βρίσκει με 100ευρο δε θα είναι κάτι συνταρακτικό.Πολύ φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρηθείς τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.