Jump to content



Registry bootup message


HuskerDu

Recommended Posts

Σε τυχαίες χρονικές στιγμές, όταν φορτώνουν τα windows (winxp pro + sp2) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

One of the files containing the system's Registry data had to be recovered by use of a log or alternate copy. The recovery was successful.

Πατώντας οκ όλα είναι μια χαρά. Στην knowledge base της microsoft έχει μονο αυτό....:

http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/2000/server/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/2000/server/reskit/en-us/w2000Msgs/779.asp

Τι αστεία απάντηση! :)

-To event log δεν έχει errors

-Εχω τεσταρει τις μνήμες με το memtest και ειναι οκ.

-Οι δίσκοι δεν εχουν λάθη με τα tools της WD.

Eχει συναντήσει κανείς το ιδιο μήνυμα...?! :blink:

Link to comment
Share on other sites

Sorry παιδιά, σήμερα έτρεχα όλη μέρα με την δουλειά, τώρα μόλις ανοιξα το pc. Δεν έχω κανένα απο τα προγράμματα που συστήνεται, σαν registry tool έχω μόνο το jv16 2006 power tools. Ετρεξα το RegCleaner, μου βρήκε αρκετά errors, δεν είδα τιποτα 'υποπτο', το άφησα να τα διορθώσει με το autofix και μετα απο 2-3 reboot δεν μου το έχει εμφανίσει το μήνυμα, θα δούμε πως θα πάει γιατί είναι τελειως random... :)

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε και με το winaso. ειναι πολυ καλο και μπορεις να το κατεβασεις απο το www.winaso.com . Την κανονικη εκδοση βεβαια πρεπει να την αγορασεις αλλα και με την δοκιμαστικη κανεις την ιδια δουλεια για 1 μηνα. Για παραπανω λεπτομερεις σχετικα με την πληρη εκδοση αν θελεις στειλε πμ να σου πω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.